aaa şekerim hep bebiş içinmi denicez başka bi amacıda olsunn artıkk demi amaakaydirigubbakcemile3:jeyyar:
ssk dan faydalanmak için en az 3 senelik evli olman şart ama. Ayrıca araştırma hastanelerinden rapor alman gerekiyorki, para ödesin ssk. Bende tüp bebek için doktora gittim geçen ayda, ordan biliyorum.normal bir tüp bebek masrafı en fazla 5000tl İzmirde özel hastanede. Hemde ilgi muhteşem. O kadar güven verdiler ki..
Biraz çalışalım, ikinci yol tüp bebek olacaktır benimde...
bakalım canım doktor ne yapacagımı söledi 2,5 yıllık evliyim zaten hayırlısı zaman ne gösterecek yerimseniben
bakalım canım doktor ne yapacagımı söledi 2,5 yıllık evliyim zaten hayırlısı zaman ne gösterecek yerimseniben
Zevki falan kalmayacak., bu işin tadıda kaçacak yakında ondan korkuyorum.
Gün aşırı ilişki nereye kadar???.
Canım inşallah olur ya. tüp bebek işin..Ne sebeple olursa olsun ameliyat masasına yatmak çok zor.
Zaten tedavi süresi 15 gün.Ondan sonrası doktora kalmış bi süreç.
Hayırlısı olsun şimdiden, ikizlerin olur belki...Süper vallaha!!:asigim:
canım sen merak etme yaa arada aşk var sevgi var hiç zewki kalmazmıŞeniz.o gün aşırıdan sonra bihafta ara ver bak nasıl oluyo kocişler 4dönüyo vallaa:kedi:kaydirigubbakcemile3
Evet bak biz öyle sık birlikte olmayız,bazen ayrı ülkelerde olmamızdan bazen de keyfi olarak ;o yüzden her defasında sanki ilkmiş gibi zevkli olabiliyor çoğu zaman.
Bir defasında ilk kez bu yaz,ovulasyon gününü tam değerlendirelim dedik.4. mü 5. gün mü neydi eşim 'ne bu yaaa,her gün de zevkli olmuyormuş bu iş' dedi :) ben de 'aynı şeyi düşündüm ben de dedim :)
Evet bak biz öyle sık birlikte olmayız,bazen ayrı ülkelerde olmamızdan bazen de keyfi olarak ;o yüzden her defasında sanki ilkmiş gibi zevkli olabiliyor çoğu zaman.
Bir defasında ilk kez bu yaz,ovulasyon gününü tam değerlendirelim dedik.4. mü 5. gün mü neydi eşim 'ne bu yaaa,her gün de zevkli olmuyormuş bu iş' dedi :) ben de 'aynı şeyi düşündüm ben de dedim :)
Ne gülüyorsunuz yaaa :) Sizler de ,eşlerinizde olmuyor mu böyle şeyler? :)
Canım öncelikle aramıza hoşgeldin.Biliyorsun regl öncesi akıntıda bir artış olur ama renginin sarı olması iltihaplanma,üşütme gibi şeylerin göstergesidir.Umarım öyle bir durum değilidr.
Ağrılara gelince hani daha önceki regllerinle kıyasla kendini bu tarz şeylerin oluyor muydu olmuyorsa tabiki sen de her genç bayan gibi hamile olabilirsin;ama bizim bu topikte genel prensibimiz regl geçene kadar belirtinin hikaye olduğu yönünde.Öünkü psikolojik olarak bu belirtileri hisseden ve sonrasında çok üzülen insan tanıdık.Hamile kalıp da öncesinde belirti yaşamıştım diyenlere de genelde hamile olmasa da aynı şeyleri yaşayacaktı;ama hamile olduğu için ona yorumladı diye değerlendiriyoruz.Böyle düşününce işimiz kolaylaşıyor.En azından regl gününü beklemek ne kadar işkence olsa da çekileblilir düzeyde oluyor.
Senin az kalmış zaten erken gebelik testi falan yaptırma bence sık dişini;ne kalmışki 2 gün daha...
Bizde bu aya kadar dediğin gibi, canımız istediği zaman beraber olurduk. Tadı çıkmıyo gerçekten. Bu ay aşırıya kaçtı biraz. Eşim perhiz ne zaman diye soruyooo...
Ben çalışmadığım için gözümü burada açıyorum:asigim:merhaba kızlar nasılsınz? yaaa ne çok şey yazılıyor,boş bırakmaya gelmiyor topik :)) oku oku canım çıktı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?