yok canım daha neler.Nekadar zamandır uğraşıyorsun bebek olması için daha yaşın kaç
,herkese günaydın!!!!!
günaydınnn canlarım..hayırlı sabahlar..ben geldim
aman yaaa hiç bişey düşünmicemmmm ben!!!!! olursa iyi olur olmazsa napalımmmmmm evlatlık alırım bi tanee :)
daha çok erken ve çok gençsin lütfen bu kadar olumsuz düşünme olmaz sa olmaz diye bak aylardır uğraşanlar varaklinialirimsmileAralıktan bu yana uğraşıyoruz canım...haziranda 22ye giricem
allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin dün gece büyük bi travma geçirdim acaba bebeğim beni görüyor mudur
günaydınn hoşgeldinizherkese günaydın!!!!!
daha çok erken ve çok gençsin lütfen bu kadar olumsuz düşünme olmaz sa olmaz diye bak aylardır uğraşanlar varaklinialirimsmile
hoş geldin bebişimmgünaydınnn canlarım..hayırlı sabahlar..ben geldim
aman yaaa hiç bişey düşünmicemmmm ben!!!!! olursa iyi olur olmazsa napalımmmmmm evlatlık alırım bi tanee :)
kızlar benim adetime 5 gün var fakat dayanamayıp kan testi yaptırcam herhalde ama sonucun negatif çıkmasından çooook korkuyorumkarnımın alt kısmında inceden bi sızı oluyor 5-6 gündür ve çok fazla şişlik bide gaz var inş bunlar hamilelik belirtisidir
tamam ayşecim bekliyom şimdiden teşkür ederiz teyzesiii
allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin dün gece büyük bi travma geçirdim acaba bebeğim beni görüyor mudur
İDİİİİİİİİİİİLLLLLL..SUSARMISIN.... :mymeka:
BAK ÖNÜMÜZDEKİ AYA BERABER HAZIRLANALIMMI... kaydirigubbakcemile5
daha 2 aylıktı küçük meleğim
ya o göğüsten süt gelmesine bişey hormonu diyorlar o yükselince adet olunmuyormuş ve göğüsünden süt geliyormuşkızlar size bişey soracam
yengem 1 aydır adet olmuyor, test yaptık ama negatif çıktı
midesi filan bulanıyor, hatta dün göğüslerinden süt gelmiş
idrar testi yanılabilir mi sizce?
kontescim canım yaaaa inan cok sevindim..sen bir istedin rabbim iki tane verdizemuszemus.inşallah sağlıklı uzun ömürlü olurlar canım..darısı bizlere inş..:Saruboceq:benim bebeğim değil bebeklerim varmış :lepi:
herkeze günaydın çok moralim bozuk bebeğimi düşürdüm kaybettim onu rahmimde ölmüştü kalp atışlarını duyamadık bebeğimin
kontescim canım yaaaa inan cok sevindim..sen bir istedin rabbim iki tane verdizemuszemus.inşallah sağlıklı uzun ömürlü olurlar canım..darısı bizlere inş..:Saruboceq:
seniseviyorum üzülme canım..bundada vardır bir hayır rabbim bunu hayırlı görmüş böyle olmuş..seni benden iyi kimse anlayamaz ben aynı acıyı 3 kez yaşadım.öbür dünyada beni bekleyen 3 meleğim var.ama hiç ümidimi yitirmedim allahım bizleri sınava soktu diyorum..o verirse olucaktır deyip bekliyorum canım.hiç isyan etme en kısa zamanda kendini topla ve yeniden çalışmalara başla..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?