Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aman yaaa hiç bişey düşünmicemmmm ben!!!!! olursa iyi olur olmazsa napalımmmmmm evlatlık alırım bi tanee :)

Aralıktan bu yana uğraşıyoruz canım...haziranda 22ye giricem
daha çok erken ve çok gençsin lütfen bu kadar olumsuz düşünme olmaz sa olmaz diye bak aylardır uğraşanlar varaklinialirimsmile

allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin dün gece büyük bi travma geçirdim acaba bebeğim beni görüyor mudur

canım benim büyük bi olay geçirdin başından ama şimdi toparlanmaya bak...bu herkesın başına gelebilir hayatta...kımının anne karnında kımının dogduktan sonra...hayır ve şer herşey allahtan deyip yine de ona şükretmeliyiz.
bebeğin kaç haftalıktı bu arada...

kızlar benim adetime 5 gün var fakat dayanamayıp kan testi yaptırcam herhalde ama sonucun negatif çıkmasından çooook korkuyorum karnımın alt kısmında inceden bi sızı oluyor 5-6 gündür ve çok fazla şişlik bide gaz var inş bunlar hamilelik belirtisidir

aman yaaa hiç bişey düşünmicemmmm ben!!!!! olursa iyi olur olmazsa napalımmmmmm evlatlık alırım bi tanee :)

İDİİİİİİİİİİİLLLLLL..SUSARMISIN.... :mymeka:
BAK ÖNÜMÜZDEKİ AYA BERABER HAZIRLANALIMMI... kaydirigubbakcemile5

kızlar size bişey soracam

yengem 1 aydır adet olmuyor, test yaptık ama negatif çıktı
midesi filan bulanıyor, hatta dün göğüslerinden süt gelmiş

idrar testi yanılabilir mi sizce?

canım bence hıc yaptırma cunku negatıf cıkması buyuk olasılık bekle bıraz daha nolur...eger bebek ıstıyorsan sabretmeyı ögrenmek gerekıyor...yoksa yıpratırsın kendını...:1hug:

tamam ayşecim bekliyom şimdiden teşkür ederiz teyzesiii

Rica ederim canım bi tane yaptım bakalım beğenicek misin :)

http://lbdf.lilypie.com/SFo4p3.png

allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin dün gece büyük bi travma geçirdim acaba bebeğim beni görüyor mudur

canım üzülme o annesini bekliycek cennette....sana şefaatçi olucak :) senin onu
özlediğinden daha çok özliycek seni :)

Buluşmanız 9 ay sonraya değilde bir ömür sonraya kaldı ama yok olmadı o vardı hala var
sadece yanında değil...o senin bebeğin hala....

İDİİİİİİİİİİİLLLLLL..SUSARMISIN.... :mymeka:
BAK ÖNÜMÜZDEKİ AYA BERABER HAZIRLANALIMMI... kaydirigubbakcemile5

olurrrrrrrrrrr beraber hazırlanalım elifim ama baştan söylim ben arı sütü polen filan anlamam ha
zaten allahın fransasında nerden bulacam ben bunları:1no2:

kızlar size bişey soracam

yengem 1 aydır adet olmuyor, test yaptık ama negatif çıktı
midesi filan bulanıyor, hatta dün göğüslerinden süt gelmiş

idrar testi yanılabilir mi sizce?
ya o göğüsten süt gelmesine bişey hormonu diyorlar o yükselince adet olunmuyormuş ve göğüsünden süt geliyormuş

benim bebeğim değil bebeklerim varmış :lepi:
kontescim canım yaaaa inan cok sevindim..sen bir istedin rabbim iki tane verdizemuszemus.inşallah sağlıklı uzun ömürlü olurlar canım..darısı bizlere inş..:Saruboceq:
herkeze günaydın çok moralim bozuk bebeğimi düşürdüm kaybettim onu rahmimde ölmüştü kalp atışlarını duyamadık bebeğimin

daha 2 aylıktı küçük meleğim

seniseviyorum üzülme canım..bundada vardır bir hayır rabbim bunu hayırlı görmüş böyle olmuş..seni benden iyi kimse anlayamaz ben aynı acıyı 3 kez yaşadım.öbür dünyada beni bekleyen 3 meleğim var.ama hiç ümidimi yitirmedim allahım bizleri sınava soktu diyorum..o verirse olucaktır deyip bekliyorum canım.hiç isyan etme en kısa zamanda kendini topla ve yeniden çalışmalara başla..:1hug:

daha 2 aylıktı küçük meleğim

büyük geçmiş olsun bitanem çok üzüldüm ama moralini yüksek tutmalısın herşeyin hayırlısını düşünmeliyiz allah korusun belki daha sonra böyle bi durum olacaktı ve sen daha çooook üzülecektin..hepimiz birgün bu mutluluğu yaşıyacağız önümüzde daha ne günler var..üzülmek yok tamammı?

hoşgeldin canımmmm
sağolasın darısı size çok şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…