Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar size bişey soracam

yengem 1 aydır adet olmuyor, test yaptık ama negatif çıktı
midesi filan bulanıyor, hatta dün göğüslerinden süt gelmiş

idrar testi yanılabilir mi sizce?

göğsündende süt geldiyse yüzde doksan prolaktin yüksekliğidir o..adet olmayıda engelliyo..dr.a gitsin bi an önce...

,

sanada günaydın...hoşgeldin a.s.

günaydın sanada canım sende hoşgeldin.. a.s.
ünaydın şekercim hoşbuldum:1hug:
civcivelek ve hatice hoşgeldiniz canlarımma.s.
hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
civelek hatice hoşgeldiniz kızlar
hoşbuldukkkkopuyorumnanaktan
hoş geldin bebişimm

hoşbuldum canımmm..nasılsınız bakalım:1hug:

canım bence hıc yaptırma cunku negatıf cıkması buyuk olasılık bekle bıraz daha nolur...eger bebek ıstıyorsan sabretmeyı ögrenmek gerekıyor...yoksa yıpratırsın kendını...:1hug:

haklısın gelba işte bu yüzdende çekiniyorum yaptırmaya neyse bekleyelim bakalım yapcak bişi yok dua etmekten başka:Saruboceq:

göğsündende süt geldiyse yüzde doksan prolaktin yüksekliğidir o..adet olmayıda engelliyo..dr.a gitsin bi an önce...

ya o göğüsten süt gelmesine bişey hormonu diyorlar o yükselince adet olunmuyormuş ve göğüsünden süt geliyormuş

perşembe doktora gidicez beraber umarım kötü bişey yoktur

olurrrrrrrrrrr beraber hazırlanalım elifim ama baştan söylim ben arı sütü polen filan anlamam ha
zaten allahın fransasında nerden bulacam ben bunları:1no2:

yaaa..napçaz..internetten falan..yurt dışına satışı olan yokmudur bulsak..olmazmııı???

ayşecim güzelmiş bu yapalımmı bunu

http://lbdf.lilypie.com/SFo4p3.png

canım o zaman verdiğim linki kopyala yukarıdan kullanıcı paneline tıkla slda profil düzenleye
tıkla o sayfada aşağıya gel kilo takip çizlgesi kısmındakını sil...kopyaladıgını yapıştır

Aralıktan bu yana uğraşıyoruz canım...haziranda 22ye giricem

kız daha yasın ne sus aaa bide bana kuccuk dıonuz kız 23 yasımdayım ben
bak bide mesela bizde genetik ne var bılıosun mu 21 yaısnı gecmeden hamış kalamıosun sizdede
vardır belkı öle bişi yada zamanı vardır daha gencsın yapma lütfen :)

herkese günaydın!!!!!

günaydın :)

gaz şişkinlik hamilelikten çok adet belirtisidir canım....ayrıca adet ve hamilelik belirtileri çok benzer

1 aylık hamişken göğsten süt gelmez ki belkıde bazı hormonları neym yükslemiştir ondandır.

keşke almasaydı demek nedemek soegulamak gibi o zaman şunu da diyebilriz
keşke vermeseydi buna gönlün el veririmiydi Haktan gelen razı ol :)
hayır da şerde ondan

canım idrar testi yanıltablir bircok kişi tanıyorum idrar testinde negatif cıkıpta kanda gebe olduğunu öğrenen.gögüsten süt gelmesini anlayamadım..gerci görümcemin 2 cocuğu onun hala süt geliyor gögüsünden..eğer 1 aydır gelmediyse adeti dr. gidin bence..

kızlar mynet haber bu gün benim hastalığımdan bahsetmiş haberin başlığı garip ruhsal bozukluklar haberin içinde geçiyor (( saç kopartma hastalığı diye

ne bileyim ayşem...üzülüyorum işte elimde değil ama belki de dediğin gibidir :)

kızlar mynet haber bu gün benim hastalığımdan bahsetmiş haberin başlığı garip ruhsal bozukluklar haberin içinde geçiyor (( saç kopartma hastalığı diye

YOK SENİN HASTALIĞIN FALAN..UNUTTUN SEN ONU..Bİ ARA ÖYLE RÜYANDA KOPARMIŞIN SAÇLARINI GERÇEK SANDIN... yerimseniben zemuszemus zemuszemus

ablam da eskiden saçlarını koparırdı, ama şimdi geçti...
stresten galiba
nasıl geçti tedavi falan oldumu kendi kendine mi geçti biraz anlatsana benimki baya ileri bir aşamada tedavide oluyorum ama nafile :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…