kızlar size bişey soracam
yengem 1 aydır adet olmuyor, test yaptık ama negatif çıktı
midesi filan bulanıyor, hatta dün göğüslerinden süt gelmiş
idrar testi yanılabilir mi sizce?
ünaydın şekercim hoşbuldum:1hug:,
sanada günaydın...hoşgeldin a.s.
günaydın sanada canım sende hoşgeldin.. a.s.
hoşbuldum canımopuyorumnanaktancivcivelek ve hatice hoşgeldiniz canlarımma.s.
hoşbuldukkkkopuyorumnanaktancivelek hatice hoşgeldiniz kızlar
hoş geldin bebişimm
canım bence hıc yaptırma cunku negatıf cıkması buyuk olasılık bekle bıraz daha nolur...eger bebek ıstıyorsan sabretmeyı ögrenmek gerekıyor...yoksa yıpratırsın kendını...:1hug:
göğsündende süt geldiyse yüzde doksan prolaktin yüksekliğidir o..adet olmayıda engelliyo..dr.a gitsin bi an önce...
ya o göğüsten süt gelmesine bişey hormonu diyorlar o yükselince adet olunmuyormuş ve göğüsünden süt geliyormuş
olurrrrrrrrrrr beraber hazırlanalım elifim ama baştan söylim ben arı sütü polen filan anlamam ha
zaten allahın fransasında nerden bulacam ben bunları:1no2:
ayşecim güzelmiş bu yapalımmı bunu
Aralıktan bu yana uğraşıyoruz canım...haziranda 22ye giricem
herkese günaydın!!!!!
kızlar benim adetime 5 gün var fakat dayanamayıp kan testi yaptırcam herhalde ama sonucun negatif çıkmasından çooook korkuyorumkarnımın alt kısmında inceden bi sızı oluyor 5-6 gündür ve çok fazla şişlik bide gaz var inş bunlar hamilelik belirtisidir
bebeğimi allah keşke almasaydı şu an ruhen ve bedenen çöktüm uykusuzum kanamalarım hayla devam ediyor ayşe allah bağışlasın kızını allah sağlıklı rahat bi hamilelik dönemi geçirtsin sana hepinizede arkadaşlar hepinizin çocuklarını allah bağışlasın olmayanlarada versin
yaaa..napçaz..internetten falan..yurt dışına satışı olan yokmudur bulsak..olmazmııı???
http://lbdf.lilypie.com/SFo4p3.png
kız daha yasın ne sus aaa bide bana kuccuk dıonuz kız 23 yasımdayım ben
bak bide mesela bizde genetik ne var bılıosun mu 21 yaısnı gecmeden hamış kalamıosun sizdede
vardır belkı öle bişi yada zamanı vardır daha gencsın yapma lütfen :)
1 aylık hamişken göğsten süt gelmez ki belkıde bazı hormonları neym yükslemiştir ondandır.
kızlar mynet haber bu gün benim hastalığımdan bahsetmiş haberin başlığı garip ruhsal bozukluklar haberin içinde geçiyor(( saç kopartma hastalığı diye
ayşecim oldu teşşekkür ederim tatlımopuyorumnanaktan
kızlar mynet haber bu gün benim hastalığımdan bahsetmiş haberin başlığı garip ruhsal bozukluklar haberin içinde geçiyor(( saç kopartma hastalığı diye
çok güzel olmuş tickerin güle güle kullan :))
nasıl geçti tedavi falan oldumu kendi kendine mi geçti biraz anlatsana benimki baya ileri bir aşamada tedavide oluyorum ama nafile :çok üzgünüm::çok üzgünüm:ablam da eskiden saçlarını koparırdı, ama şimdi geçti...
stresten galiba
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:yine çoğaldı malesef engel olamıyorumYOK SENİN HASTALIĞIN FALAN..UNUTTUN SEN ONU..Bİ ARA ÖYLE RÜYANDA KOPARMIŞIN SAÇLARINI GERÇEK SANDIN... yerimseniben zemuszemus zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?