çok güzell olmuş hihoyyytdenemmmmeeeeee
nasıl geçti tedavi falan oldumu kendi kendine mi geçti biraz anlatsana benimki baya ileri bir aşamada tedavide oluyorum ama nafile :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:yine çoğaldı malesef engel olamıyorum
ne bileyim ayşem...üzülüyorum işte elimde değil ama belki de dediğin gibidir :)
yaaa..napçaz..internetten falan..yurt dışına satışı olan yokmudur bulsak..olmazmııı???
ayşe allah bağışlasın kızını allah sağlıklı rahat bi hamilelik dönemi geçirtsin sana hepinizede arkadaşlar hepinizin çocuklarını allah bağışlasın olmayanlarada versin
ayşecim oldu teşşekkür ederim tatlımopuyorumnanaktan
elinden gelen birşey yokki sadece kızıyor :mymeka::mymeka:yaaaa...eşin destek oluyomu peki...
elinden gelen birşey yokki sadece kızıyor :mymeka::mymeka:
yapmaa koparmaa diyebiliyor.ama kızım çok etkileniyor teyzesi ya anne çirkin oluyon babam seni beğenmiyecek yapma diyor canım kızım
daha iyisi size olsun inş.
canım yaa en çok işyerinde oluyor yalnızım burada ama artık siz varsınız ilaç kullanıyorum ayrıca psikoloğa gidiyorumpeki ilaçmı kullanıyosun..bence ilaçla değil konuşmayla, moralle düzelir bu tarz şeyler... bide vevde elin hiç boş kalmasın..örgü falan ör...olmazmı?? gerçi evde boş kalmıyomuşunki..temizlik iş güç...
yok inatla test yapmıyor cumaya kadarda beklemeye karar vermişler o zamana kadar kırmızılar gelmezse test yapacam diyorselam kızlar günaydın
kontesssss senin ikizlerinmi oluyoooooo maşşallah ayyy ne güzel yaaaa delikafadulden
bi taşta iki kuş yani hayırlı olsun canım Allah kucağğına almayıda nasip etsin
kızlar geçmişi okuyamadım karasudan haber varmı merak ettim onu
mrb herkesee
kontes hayırlı olsun fasulyelerin çoook mutlu oldum inan inş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın onlarıkaydirigubbakcemile5: hele bid biri kız biri erkek olursa allah alllah inşa allahım bizede verir ikiz
yok inatla test yapmıyor cumaya kadarda beklemeye karar vermişler o zamana kadar kırmızılar gelmezse test yapacam diyor
sağol ayşecim bende tevafuk diyordum şimdilik kalsın sonra fasulyeler büyüyünce isimlerini koyarızzz
ayşe idil fransada ben bulamam diyor arı sütü polen bal..netten bulabilirmiki...hadi benim net kurdum..sen olaya el at... olumunekankayizsmile
mrb herkesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?