Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
nasıl geçti tedavi falan oldumu kendi kendine mi geçti biraz anlatsana benimki baya ileri bir aşamada tedavide oluyorum ama nafile :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tedavi filan olmadı kendi kendine geçti, ama bekarken daha çok koparıyordu evlendikten sonra azalmaya başladı ve artık çoluk çocuk derken aklına gelmiyo herhalde

bi ara saç koparmaktan sağ tarafında saç kalmamıştı

ne bileyim ayşem...üzülüyorum işte elimde değil ama belki de dediğin gibidir :)

üzülme üzülmee...üzüm gibi büzülme boshayallersmile
"Şüphesiz.Rabbin sana verecek ve sen hoşnut olacaksın." Duha suresi 5. ayet

yaaa..napçaz..internetten falan..yurt dışına satışı olan yokmudur bulsak..olmazmııı???

internette vardır kız ne lazım yazın bana bulurum ben

ayşe allah bağışlasın kızını allah sağlıklı rahat bi hamilelik dönemi geçirtsin sana hepinizede arkadaşlar hepinizin çocuklarını allah bağışlasın olmayanlarada versin

sağol amin canım Allah herkese nasib etsin inşallah sağlıklı ve hayırlı bi şekile inşallah :)

ayşecim oldu teşşekkür ederim tatlımopuyorumnanaktan

rica ederim canım nedemek :) nikinin altına minik fasulyelerım yazmıssın onun için
bende tickera öle yazdım istersen değişik bişeyde yazılabilir tabii :)

elinden gelen birşey yokki sadece kızıyor :mymeka::mymeka:
yapmaa koparmaa diyebiliyor.ama kızım çok etkileniyor teyzesi ya anne çirkin oluyon babam seni beğenmiyecek yapma diyor canım kızım

peki ilaçmı kullanıyosun..bence ilaçla değil konuşmayla, moralle düzelir bu tarz şeyler... bide vevde elin hiç boş kalmasın..örgü falan ör...olmazmı?? gerçi evde boş kalmıyomuşunki..temizlik iş güç...

sağol ayşecim bende tevafuk diyordum şimdilik kalsın sonra fasulyeler büyüyünce isimlerini koyarızzz

kontes hayırlı olsun fasulyelerin çoook mutlu oldum inan inş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın onlarıkaydirigubbakcemile5: hele bid biri kız biri erkek olursa allah alllah inşa allahım bizede verir ikiz

ayşe idil fransada ben bulamam diyor arı sütü polen bal..netten bulabilirmiki...hadi benim net kurdum..sen olaya el at... olumunekankayizsmile

canım yaa en çok işyerinde oluyor yalnızım burada ama artık siz varsınız ilaç kullanıyorum ayrıca psikoloğa gidiyorum

selam kızlar günaydın
kontesssss senin ikizlerinmi oluyoooooo maşşallah ayyy ne güzel yaaaa delikafadulden
bi taşta iki kuş yani hayırlı olsun canım Allah kucağğına almayıda nasip etsin
kızlar geçmişi okuyamadım karasudan haber varmı merak ettim onu

yok inatla test yapmıyor cumaya kadarda beklemeye karar vermişler o zamana kadar kırmızılar gelmezse test yapacam diyor

sağol ayşecim bende tevafuk diyordum şimdilik kalsın sonra fasulyeler büyüyünce isimlerini koyarızzz

olur inşallah :)

ayşe idil fransada ben bulamam diyor arı sütü polen bal..netten bulabilirmiki...hadi benim net kurdum..sen olaya el at... olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şekercim burda buldum http://www.aksuvital-pazar.com/
aksuvitalin online satış sitesi
markada güvenilir üstelik bi bakın isterseniz

merhaba hoşgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…