selam kızlar günaydın
kontesssss senin ikizlerinmi oluyoooooo maşşallah ayyy ne güzel yaaaa delikafadulden
bi taşta iki kuş yani hayırlı olsun canım Allah kucağğına almayıda nasip etsin
kızlar geçmişi okuyamadım karasudan haber varmı merak ettim onu
günaydın canım hoş geldin çok sağol
aminnnn darısı size inş..
karasu gelmedi bugün hiçç
sağol ayşecim bende tevafuk diyordum şimdilik kalsın sonra fasulyeler büyüyünce isimlerini koyarızzz
allah kolaylık versin.. ama kendini toparlamaya çalışsan dile kolay tabi böyle şeyler senin yaşadığın acının tarifide teselliside imkansız ama toparlamak zorundasın eşinide daha fazla üzmemek için.... yine olcak yine hamile kalıcaksın ve bebeğini alıcaksın kucağına zamanı değilmiş belkide... allah en doğru zamanı bilir sanada o güzel duyguyu yaşatıcak inşallahhh..bebeğimi allah keşke almasaydı şu an ruhen ve bedenen çöktüm uykusuzum kanamalarım hayla devam ediyor ayşe allah bağışlasın kızını allah sağlıklı rahat bi hamilelik dönemi geçirtsin sana hepinizede arkadaşlar hepinizin çocuklarını allah bağışlasın olmayanlarada versin
çok tebrikler canımcıııım. bu zamana kadar görmemeleri ilginç tabiii iyi saklanmış senin bebişler korkutmuşlar seni ama şakaymış annelerine şaka yapmışlarr.hoşgeldin canımmmm
sağolasın darısı size çok şaşkınım
kızlar mynet haber bu gün benim hastalığımdan bahsetmiş haberin başlığı garip ruhsal bozukluklar haberin içinde geçiyor(( saç kopartma hastalığı diye
superisi geldinmi... olumunekankayizsmile
yeni gelen herkes hoşgeldiii.... opuyorumnanaktan
evet kontesin ikizleri var sen nerelerdesin bu saate kadar bakıyımm:mymeka:Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan nabersiniz bakalım? Ne var ne yok ? Bişey kaçırdım mı?
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan nabersiniz bakalım? Ne var ne yok ? Bişey kaçırdım mı?
hoşgeldin superisiiii :)
şu yazıya bakın çok güzel http://blogcuanne.com/2010/04/05/sen-yedin-ben-doydum/
blogda güzel tavsiye ediyovuum :)
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan nabersiniz bakalım? Ne var ne yok ? Bişey kaçırdım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?