Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

günaydın canım hoş geldin çok sağol
aminnnn darısı size inş..
karasu gelmedi bugün hiçç

superisi geldinmi... olumunekankayizsmile
yeni gelen herkes hoşgeldiii.... opuyorumnanaktan

allah kolaylık versin.. ama kendini toparlamaya çalışsan dile kolay tabi böyle şeyler senin yaşadığın acının tarifide teselliside imkansız ama toparlamak zorundasın eşinide daha fazla üzmemek için.... yine olcak yine hamile kalıcaksın ve bebeğini alıcaksın kucağına zamanı değilmiş belkide... allah en doğru zamanı bilir sanada o güzel duyguyu yaşatıcak inşallahhh..
hoşgeldin canımmmm
sağolasın darısı size çok şaşkınım
çok tebrikler canımcıııım. bu zamana kadar görmemeleri ilginç tabiii iyi saklanmış senin bebişler korkutmuşlar seni ama şakaymış annelerine şaka yapmışlarr.
kızlar mynet haber bu gün benim hastalığımdan bahsetmiş haberin başlığı garip ruhsal bozukluklar haberin içinde geçiyor (( saç kopartma hastalığı diye

yine başlamışsın sen gülüm yaaaaaa.. şu konuyu burdayken unutsannnnnn artıkkk :mymeka: geççek bu durum ama sen sürekli bunu hatırlarsan süreyi uzatırsın düşünme bunu benim böyle bi rahatsızlığım yok deee. insan kendi beynini iradesi altına alabilirrrrr. bak şöyle düşün metafizikte acı diye bişey bile yoktur. insan beyninin yarattığı bişey örneğin biz biyerimiz kanadığında acı duyarız vucudumuz beynimizi uyarır ama biz bunu bastırırsak acı azalır hatta yok olur. bunun gibi bişey sen hastayım dediğin sürece hasta olursun sen ben hasta değilim aslında bu benim vucudumun bir yanılsaması dersen çabuk gecer. dirayetli ol ve güçlü ol guclubacismile

kızlar ben cıkıyorum cıkmayınca işleri yapamıyorum..şu temizliğimi yapim geliyorum hemen muculadım sizleri

[/QUOTE] yine başlamışsın sen gülüm yaaaaaa.. şu konuyu burdayken unutsannnnnn artıkkk :mymeka: geççek bu durum ama sen sürekli bunu hatırlarsan süreyi uzatırsın düşünme bunu benim böyle bi rahatsızlığım yok deee. insan kendi beynini iradesi altına alabilirrrrr. bak şöyle düşün metafizikte acı diye bişey bile yoktur. insan beyninin yarattığı bişey örneğin biz biyerimiz kanadığında acı duyarız vucudumuz beynimizi uyarır ama biz bunu bastırırsak acı azalır hatta yok olur. bunun gibi bişey sen hastayım dediğin sürece hasta olursun sen ben hasta değilim aslında bu benim vucudumun bir yanılsaması dersen çabuk gecer. dirayetli ol ve güçlü ol guclubacismile[/QUOTE]
CANIM yaa duygulandırdınız beni bu kadar ilgili olmanız beni mutlu ediyor teşekkürkler

superisi geldinmi... olumunekankayizsmile
yeni gelen herkes hoşgeldiii.... opuyorumnanaktan

hoşbuldum elifiiiimmmm. yaa varyaa geçmişi okurken gördüm biz çok benziyorus senle :1hug: bende bebeğimi emzirirken gördüm kendimi rüyamda hakikatenn o duyguyu yaşamak için herşeyi yaparımmm mafoldumben

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan nabersiniz bakalım? Ne var ne yok ? Bişey kaçırdım mı?

[CANIM yaa duygulandırdınız beni bu kadar ilgili olmanız beni mutlu ediyor teşekkürkler[/QUOTE]

tabikide ilgilencessss çünkü seni sevoooruusssss Şeniz sen yeterki kafanı buna takma önemli olan o.

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan nabersiniz bakalım? Ne var ne yok ? Bişey kaçırdım mı?

seni tembel teneke seni ne günaydını öğlen oldu nerdesin sen hıııklava:

hadi neysem bi hoşgeldin diyim bari naıslsın :)

kontesin bebişi değil bebişleri varmış tek yımırta ıkzııymış yaa kız o var yeni havadis

diğer havadisler senden artıkım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…