Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar nasılsınz? yaaa ne çok şey yazılıyor,boş bırakmaya gelmiyor topik :)) oku oku canım çıktı:)))

mrb..hoşgeldin...valla bi boş bıraktıkmı burayı sayfalar almış başını gitmiş oluyo:))

Bu sabah yorgunum dedi yaaa... Bende bebek yok sana o zaman baba olamazsın dedim. Akşama söz dedi. İnanabiliyor musunuz. Adamın canına tak dedi yani ilk aydan...:icecream:

hıımmmmCADIARZU
ben geldim bu arada
kızlar ya bende her gece her gece ye karşııyım insanda takat kalmıyo valla
bazen ben istemediğimi belirttiğimde bizimki küserdi bana
şimdi ben hiç bir anı kaçırmıyorum bakıyorumda naz yapıyo
acısınımı çıkarıyo ne
bide demezmi bak nasıl oluyomuş geri çevrilmek diye
:uhm::uhm::uhm:

Bugün sakin ortalık... yoruldunuz mu yoksa kızlar...her gece her gece :))))
Sabah deneyin vallaha sizde benim gibi...

senin tuzun kuru tabi iş bitsin koca işe sen yatağa biz ne yapalım işe geliyoz olmuyo öyle sabah felan. bide bunun kaçmaması için yatmak lazım eee artık gece beşde kalkarız kaydirigubbakcemile3

senin tuzun kuru tabi iş bitsin koca işe sen yatağa biz ne yapalım işe geliyoz olmuyo öyle sabah felan. bide bunun kaçmaması için yatmak lazım eee artık gece beşde kalkarız kaydirigubbakcemile3

Valla öyle yaa, sabah 7 de evden çıkmamız lazım ikimizin de, biz de sabah yapamıyoruz haliyle, ben de artık gece yatarken yapıyorum, hiç kalkıp duş almıyorum gece,sabaha kadar hiç kalkmadan yatıyorum öyle, sabah kalkınca duşumu alıp çıkıyorum, zaten sabahın körü insanın canı da çekmiyo bee :kedi:

merak edenlere :)

EVLı OLMAK ŞART
Bu tedaviden yararlanacak çiftlerin öncelikle evli olması gerekiyor.

RAPORUNUZ OLSUN
Tıbbi tedaviler sonrasında normal yöntemlerle çocuk sahibi olunamadığı ve ancak yardımcı üreme yöntemiyle çocuk sahibi olunabileceği, eğitim ve araştırma hastanesi ya da üniversite hastanesi raporuyla belirlenmeli.

40 YAŞi GEÇMEYıN
Kadın 23 yaşından büyük, 39 yaşından küçük olmalı.

ÜÇ YILLIK KISIRLIĞi BELGELEYıN
Son 3 yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamadığı; SGK'nın yetkilendirdiği hastanelerin sağlık kurulları tarafından belgelenmeli.

SGK'YI SORUN
Uygulamanın yapıldığı tıbbi merkezin, SGK ile sözleşmesi bulunmalı.

PRıMıNıZ YETSıN
En az 5 yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısı bulunmalı.

ÇOCUKSUZ OLUN
Daha önceden hiç çocuğunuz bulunmamalı.

ıLKı VARSA EVLATLIK OLSUN
Yalnızca evlatlık çocuğu bulunanlara tüp bebek imkanı tanınabilir.

Valla sormayın kızlar, ça:dance:lışırkende eşim kaldırırdı beni yine sabah. Walla ne olduğunu anlamazdım sersem sersem :)) şimdi ben öc alıyorum galiba...

valla doğru sölüyosun...bizim sadece gece vaktimiz oluyor sabah 6da kalk hazırlan işe git...yumurtlma hafta sonuna denk geldiyse ne mutlu bize...ama o da denk gelirse ki hiç denk gelmedi:)))

aynen canım katılıyorum sana
bide şimdi havalar soğuk sabah duş almak bile bi çile

selammm cicişiiimmmm a.s.

canım sana bir kaç kere yazdım ama gözünden kaçtı sanırım çok geçmiş olsun her işte bir hayır vardır canım içini ferah tut işallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canımmmm :1hug:a.s.

olabilir canım nolur kusura bakma aklım yerinde değildi delikafadulden çok teşekkür ederim ... lafta bütün sayfaları okuyorum ama ooo hemen unutuyorum

olabilir canım nolur kusura bakma aklım yerinde değildi delikafadulden çok teşekkür ederim ... lafta bütün sayfaları okuyorum ama ooo hemen unutuyorum

yok tatlım ne kusuru ben hani sana mesaj yazmadım sanma diye öyle dedim olurmu aramızda hiç kusur falan :)) evet haklısın sayfaları oku oku bitmiyo sonrada unutuluyo :)) ay nazar değmesin topiğimize

hoşbuldum tatlımm opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım bugün hamiş yok mu

hamiş yok ama hamiş olmak için planlar kuruluyor...hazırlıklar yapılıyor...
yok yok hazırlıklar arasında...parfüm alanmı dersin seksi kıyafetler alanmı dersin...ovulasyon testleri...valla bu ay büyük hazırlıklar var ...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok tatlım ne kusuru ben hani sana mesaj yazmadım sanma diye öyle dedim olurmu aramızda hiç kusur falan :)) evet haklısın sayfaları oku oku bitmiyo sonrada unutuluyo :)) ay nazar değmesin topiğimize

ayne nazar değmesin tek kafamı dagattığım yerr Allah zeval vermesin hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…