merhaba kızlar nasılsınz? yaaa ne çok şey yazılıyor,boş bırakmaya gelmiyor topik :)) oku oku canım çıktı:)))
:)) :)) Eşlerimiz benziyoo desene sırnaşık şey
Bu sabah yorgunum dedi yaaa... Bende bebek yok sana o zaman baba olamazsın dedim. Akşama söz dedi. İnanabiliyor musunuz. Adamın canına tak dedi yani ilk aydan...:icecream:
Bugün sakin ortalık... yoruldunuz mu yoksa kızlar...her gece her gece :))))
Sabah deneyin vallaha sizde benim gibi...
senin tuzun kuru tabi iş bitsin koca işe sen yatağa biz ne yapalım işe geliyoz olmuyo öyle sabah felan. bide bunun kaçmaması için yatmak lazım eee artık gece beşde kalkarız kaydirigubbakcemile3
Valla öyle yaa, sabah 7 de evden çıkmamız lazım ikimizin de, biz de sabah yapamıyoruz haliyle, ben de artık gece yatarken yapıyorum, hiç kalkıp duş almıyorum gece,sabaha kadar hiç kalkmadan yatıyorum öyle, sabah kalkınca duşumu alıp çıkıyorum, zaten sabahın körü insanın canı da çekmiyo bee :kedi:
senin tuzun kuru tabi iş bitsin koca işe sen yatağa biz ne yapalım işe geliyoz olmuyo öyle sabah felan. bide bunun kaçmaması için yatmak lazım eee artık gece beşde kalkarız kaydirigubbakcemile3
selam kızlaaaaaaarrrrrrrr hihoyyyt
Valla öyle yaa, sabah 7 de evden çıkmamız lazım ikimizin de, biz de sabah yapamıyoruz haliyle, ben de artık gece yatarken yapıyorum, hiç kalkıp duş almıyorum gece,sabaha kadar hiç kalkmadan yatıyorum öyle, sabah kalkınca duşumu alıp çıkıyorum, zaten sabahın körü insanın canı da çekmiyo bee :kedi:
selammm cicişiiimmmm a.s.
slmmm..hoşgeldin...
canım sana bir kaç kere yazdım ama gözünden kaçtı sanırım çok geçmiş olsun her işte bir hayır vardır canım içini ferah tut işallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canımmmm :1hug:a.s.
hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktan
olabilir canım nolur kusura bakma aklım yerinde değildi delikafadulden çok teşekkür ederim ... lafta bütün sayfaları okuyorum ama ooo hemen unutuyorum
hoşbuldum tatlımm opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım bugün hamiş yok mu
yok tatlım ne kusuru ben hani sana mesaj yazmadım sanma diye öyle dedim olurmu aramızda hiç kusur falan :)) evet haklısın sayfaları oku oku bitmiyo sonrada unutuluyo :)) ay nazar değmesin topiğimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?