hoşbuldum elifiiiimmmm. yaa varyaa geçmişi okurken gördüm biz çok benziyorus senle :1hug: bende bebeğimi emzirirken gördüm kendimi rüyamda hakikatenn o duyguyu yaşamak için herşeyi yaparımmm mafoldumben
selam kızlar günaydın
kontesssss senin ikizlerinmi oluyoooooo maşşallah ayyy ne güzel yaaaa delikafadulden
bi taşta iki kuş yani hayırlı olsun canım Allah kucağğına almayıda nasip etsin
kızlar geçmişi okuyamadım karasudan haber varmı merak ettim onu
Canımcım benim kırmızılar gelmedi hala zemuszemus ay ay ayyyyy HAMİŞİM GALİBAAAAAAAAAAAAAAA delikafadulden
evet kontesin ikizleri var sen nerelerdesin bu saate kadar bakıyımm:mymeka:
su perisi duurmlar nasıl cnm.mrb karasu
hihoyyythihoyyythihoyyytCanımcım benim kırmızılar gelmedi hala zemuszemus ay ay ayyyyy HAMİŞİM GALİBAAAAAAAAAAAAAAA delikafadulden
yaaahuuu yaşıycaz diyom sanaaaa..kızdırma beniiii....önümüzdeki ayın kuduracaklar listesine senide alırım bak...neyse şu günün bi geçsin bakalım... kaydirigubbakcemile2
seni tembel teneke seni ne günaydını öğlen oldu nerdesin sen hıııklava:
hadi neysem bi hoşgeldin diyim bari naıslsın :)
kontesin bebişi değil bebişleri varmış tek yımırta ıkzııymış yaa kızo var yeni havadis
diğer havadisler senden artıkım olumunekankayizsmile
ya yap artıkta şu GALİBAAAAAAAAA kısmını KESİNNNNNN yapalım...keçi inadı var sende..ne burcusun sen...klava:
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Anam bu ay hep çifter çifter gidiyos, hadi hayırlısı bakalım :lepi:
Kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sevindim canıııııııııııııııııııııııııııııııım olumunekankayizsmile darısı başıma inş. :Saruboceq:
Ay sorma fıstığım yaaa, sabah bi korku atlattım valla bilmiyorumkismile biz dün gece kocişle yaramazlık yaptık :kedi: aslında ben istemedim, bebişimiz varsa diye korktum bi zararı olur belki dedim, kociş çok hevesliydi kıramadım onu :kedi: neyse gece yaptık yaramazlığı, sabah kalktığımda hafif pembemsi sıvı bi akıntı geldi, kesin adet oluyorum dedim, okula geldim, çok üzülmüştüm, ama geldiğimden beri daha tık yok, hiçbişey gelmedi bidaha, sanırım ilişki sırasında zorlamadan oldu o akıntı da bilmiyorumkismile adet falan olmadım yani çok şükür :lepi: ama bidaha yaramazlık yok:kedi: bu korku bana yetti eyvahedigeldismile
Canımcım benim kırmızılar gelmedi hala zemuszemus ay ay ayyyyy HAMİŞİM GALİBAAAAAAAAAAAAAAA delikafadulden
su perisi duurmlar nasıl cnm.mrb karasu
olmadı cnm henüz.belliyorum .bugün çok stresliiym ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?