Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşbuldum elifiiiimmmm. yaa varyaa geçmişi okurken gördüm biz çok benziyorus senle :1hug: bende bebeğimi emzirirken gördüm kendimi rüyamda hakikatenn o duyguyu yaşamak için herşeyi yaparımmm mafoldumben

yaaahuuu yaşıycaz diyom sanaaaa..kızdırma beniiii....önümüzdeki ayın kuduracaklar listesine senide alırım bak...neyse şu günün bi geçsin bakalım... kaydirigubbakcemile2

karasu cuma yaptırıyon dimi testiiii....eğer cumada yapmöazsan topikten atalım karasuyu.....girmesin.... aklinialirimsmile

Canımcım benim kırmızılar gelmedi hala zemuszemus ay ay ayyyyy HAMİŞİM GALİBAAAAAAAAAAAAAAA delikafadulden

evet kontesin ikizleri var sen nerelerdesin bu saate kadar bakıyımm:mymeka:

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Anam bu ay hep çifter çifter gidiyos, hadi hayırlısı bakalım :lepi:
Kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sevindim canıııııııııııııııııııııııııııııııım olumunekankayizsmile darısı başıma inş. :Saruboceq:

yaaahuuu yaşıycaz diyom sanaaaa..kızdırma beniiii....önümüzdeki ayın kuduracaklar listesine senide alırım bak...neyse şu günün bi geçsin bakalım... kaydirigubbakcemile2

geççek geççek benim günüm elifimmmm benden tık yok bu ay benide kuduruk yapın bakiiiiimmmm delikafadulden

Ay sorma fıstığım yaaa, sabah bi korku atlattım valla bilmiyorumkismile biz dün gece kocişle yaramazlık yaptık :kedi: aslında ben istemedim, bebişimiz varsa diye korktum bi zararı olur belki dedim, kociş çok hevesliydi kıramadım onu :kedi: neyse gece yaptık yaramazlığı, sabah kalktığımda hafif pembemsi sıvı bi akıntı geldi, kesin adet oluyorum dedim, okula geldim, çok üzülmüştüm, ama geldiğimden beri daha tık yok, hiçbişey gelmedi bidaha, sanırım ilişki sırasında zorlamadan oldu o akıntı da bilmiyorumkismile adet falan olmadım yani çok şükür :lepi: ama bidaha yaramazlık yok:kedi: bu korku bana yetti eyvahedigeldismile

kız ben bu çalışmayla bunu sen o çalışmayla daha bi çifte katlarsın artıkk
çok sağol tatlım benim

rahat durun bakim...

Son düzenleme:
Canımcım benim kırmızılar gelmedi hala zemuszemus ay ay ayyyyy HAMİŞİM GALİBAAAAAAAAAAAAAAA delikafadulden

ayyyy hadi inşallaaaaaaahhhhhh :Saruboceq: hadi bakalımmm yeni hamişleri görelimm kızlarrrr hihoyyyt vallaha bu topic çoıkkkkkk bereketli hatta bu ara bereketi artmışş bence çifter çifter gidiyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gelmedi kelimesini geldi diye okudum inanki içim bi an cıııııııııııııııııııııııııııııısssssssssss
etti...ay karasucum görüyonmu ne kadar hevesliyiz umarım oledır...:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…