Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Canımcım benim kırmızılar gelmedi hala zemuszemus ay ay ayyyyy HAMİŞİM GALİBAAAAAAAAAAAAAAA delikafadulden

ay hadi inşallah hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Amaaann sabahlar olmasın zemuszemus pembe akıntı adet şeysi değil canım
zorlamadan olmuştur belkımde daha adet olmadın he ay bende heycanlandım şimdi

bende heyecan yapamıyorum dahaaa ya..bugünde bi itse yarında bitse bende cuma yapmayı dşnüyorum olamzsa eğer

kız ben bu çalışmayla bunu sen o çalışmayla daha bi çifte katlarsın artıkk
çok sağol tatlım benim

Ay valla ben çok istiyorum iki olsun ama bu ay tek yumurtam oluşmuştu doktorumun söylediğine göre, ama belki saklanmıştır biri dimi aklinialirimsmile

kızlar ben gidiyom... cokacimcoook
karasu cumamı yapıcaksın dedim..cevap vermedin..???

İnşallah canım yaaaaa :Saruboceq: günler geçtikçe daha çok hevesleniyorum ama dün doktorumun sekreteriyle konuştum, dayanamayıp aradım, dedim ne zamana kadar bekliyim, o da dedi ki sende pko olduğu için yine geçen ayki adetine kadar bekleyelim bence dedi, nolur nolmaz dedi, yani 17 sine kadar bilmiyorumkismile ama ben okadar beklemek istemiyorum yaaaa bilmiyorumkismile cumartesi oluyo 17 si eyvahedigeldismile

KARASUYUM
canım yaramazlık yapma tabı...kız ben nasıl ozluyom ama hala daha korkuyorum cok nadır oluyo...ya ıste analık yuragı dusmus bıle ıcıne...hayırlısı bakalım...erkeklerde o bıraz gec oturuyo amao da az sabretsın..olumunekankayizsmile

kızlar ben gidiyom... cokacimcoook
karasu cumamı yapıcaksın dedim..cevap vermedin..???

Cuma düşünüyodum ama şimdi kararsız kaldım doktorumun sekreteriyle konuşunca yaaa, napsam bilmiyom ki bilmiyorumkismile
Bu arada benim biraz önce adet oluyomuşum gibi sancım oldu, gerçi dün de ara ara oldu böyle sancılarım ama bilmiyorumkismile adet geliyo mu acaba yaaaaa eyvahedigeldismile gelmesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dua edin :Saruboceq:

Dedim zaten bidaha hamile olup olmadığım kesinleşinceye kadar yok dedim lmaz: tamam dedi yerimseniben o da korktu çünkü sonradan kanama olunca yerimseniben

hiç sanmıyorum canım ben senin adet olacağını..bebiş geliyo bebişşşşşş...kalbini ferah tut...

Neyse kepeleklerim ben şimdi yemeğe çıkayım, öğleden sonra burdayım ama görüşürüz yine tmm opuyorumnanaktan

ay okudum cok guzel şimdi erkek bebekler gercektende fılmlerde olsugu gıbı ..altı acılınca etrafa ısıyomu ya...pıpı o kadar uzuyomu kucucuk zaten bamye gıbı sey o kadar fırlatır mı ya...:1shok:

evet canım en küçük kardesım erkek ve nerdeyse elımde buyudu diyebilirim
altını değiştiriyrdum bazende aman aman bi boşluguna geldıgımı bahce sular gibi
başlıo valla kaydirigubbakcemile3
bide bezi açınca rahatlıyorlar ya ondan yapıyorlar aslında
hele hele biraz büyüyüp de bacakları güçlendiği zaman öyle bi ittriyolarkı bezi bağlatmamak için
nası uğraşıyosun ööle anadan üryan gezmek çok hoşlarına gidioo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…