Canımcım benim kırmızılar gelmedi hala zemuszemus ay ay ayyyyy HAMİŞİM GALİBAAAAAAAAAAAAAAA delikafadulden
Ay sorma fıstığım yaaa, sabah bi korku atlattım valla bilmiyorumkismile biz dün gece kocişle yaramazlık yaptık :kedi: aslında ben istemedim, bebişimiz varsa diye korktum bi zararı olur belki dedim, kociş çok hevesliydi kıramadım onu :kedi: neyse gece yaptık yaramazlığı, sabah kalktığımda hafif pembemsi sıvı bi akıntı geldi, kesin adet oluyorum dedim, okula geldim, çok üzülmüştüm, ama geldiğimden beri daha tık yok, hiçbişey gelmedi bidaha, sanırım ilişki sırasında zorlamadan oldu o akıntı da bilmiyorumkismile adet falan olmadım yani çok şükür :lepi: ama bidaha yaramazlık yok:kedi: bu korku bana yetti eyvahedigeldismile
kız ben bu çalışmayla bunu sen o çalışmayla daha bi çifte katlarsın artıkk
çok sağol tatlım benim
gelmedi kelimesini geldi diye okudum inanki içim bi an cıııııııııııııııııııııııııııııısssssssssss
etti...ay karasucum görüyonmu ne kadar hevesliyiz umarım oledır...:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben gidiyom... cokacimcoook
karasu cumamı yapıcaksın dedim..cevap vermedin..???
bende heyecan yapamıyorum dahaaa ya..bugünde bi itse yarında bitse bende cuma yapmayı dşnüyorum olamzsa eğer
KARASUYUM
canım yaramazlık yapma tabı...kız ben nasıl ozluyom ama hala daha korkuyorum cok nadır oluyo...ya ıste analık yuragı dusmus bıle ıcıne...hayırlısı bakalım...erkeklerde o bıraz gec oturuyo amao da az sabretsın..olumunekankayizsmile
Cuma düşünüyodum ama şimdi kararsız kaldım doktorumun sekreteriyle konuşunca yaaa, napsam bilmiyom ki bilmiyorumkismile
Bu arada benim biraz önce adet oluyomuşum gibi sancım oldu, gerçi dün de ara ara oldu böyle sancılarım ama bilmiyorumkismile adet geliyo mu acaba yaaaaa eyvahedigeldismile gelmesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dua edin :Saruboceq:
hiç sanmıyorum canım ben senin adet olacağını..bebiş geliyo bebişşşşşş...kalbini ferah tut...
kızlar burada yeni anne olmakla alakalı çok gerekli notlar var ben bişeyler kaptım
ilgilenenler okuaybilir http://blogcuanne.com/2010/04/01/yeni-anne-notlari/
buldukça yazarım
kızlar ben löplettim yemeğimi bile şimdi meyve faslındayım...
ohhh yarasın bebişeeee afiyet olsun canımmm
ay okudum cok guzel şimdi erkek bebekler gercektende fılmlerde olsugu gıbı ..altı acılınca etrafa ısıyomu ya...pıpı o kadar uzuyomu kucucuk zaten bamye gıbı sey o kadar fırlatır mı ya...:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?