evet canım en küçük kardesım erkek ve nerdeyse elımde buyudu diyebilirim
altını değiştiriyrdum bazende aman aman bi boşluguna geldıgımı bahce sular gibi
başlıo valla kaydirigubbakcemile3
bide bezi açınca rahatlıyorlar ya ondan yapıyorlar aslında
hele hele biraz büyüyüp de bacakları güçlendiği zaman öyle bi ittriyolarkı bezi bağlatmamak için
nası uğraşıyosun ööle anadan üryan gezmek çok hoşlarına gidioo kaydirigubbakcemile3
bence bayankarasu arkadaş hamile bende heyacanlandım keşke bebeğim düşmeseydi keşke böyle bi olay gelmeseydi benimde başıma eşiminde başıma inşallah bayankarasu hamiledirde topik çoşar içime doğdu benim
canım sen benim mesajımı okudun mu dün ates olçmeyle ılgılı
hımm birde böle bi kitap varmışş ilginçç http://blogcuanne.com/2010/02/24/elifin-kitapligindan-freuda-ne-yaptik-da-cocuklarimiz-boyle-oldu/
hıhım evet okudum dün sen diyince hemen gidip aldım elektronik bi tane sempatiksalakcinni ölçtüm 36,8 çıktı sabahta kalkar kalkmaz ölçtüm 36,8 di. şimdi yine ölçtüm 36,8
kızlar bu soğan , incir,polen,keçiboynuzu kürleri gerçekten işe yarıyor mu? ben de mi başlasam ne??
amanin ....demek bizimki de ole olcak ha...ay bırde yaramaz olursa...babası kucukken felaketmıs..çok korkuyom ondan....ben de yaramazdım ama sinsi yaramazdım...belli etmezdim....işimiz var gibime geliyo...ah yazık erkek bebeklerde pişik te çok oluyomuş..malum fazlalıkları yüzünden ayşe sana da tavsiye ederim...ablam kızının bakım kremlerını hep sebamet almıstı..pısık kremı falan fılan..bıraz daha pahallı ama cocuk hıc pişik olmadı biliyo musun...ben de ole yapmayı düşünüyorum...:asigim:
tabii canım erkek bebeklerde pişik daha çok oluyo ama genelde temiz tutulan ve
havalandırılan bi totişte fazlaca pişik sorunu yaşanmaz sanıyorum kız erkek hepsinde...annem erkek kardesımde hep
popolin diye bi krem kullandı ve öyle aman aman bi ssorun yaşamadık :)
zaten düzenli olarak altını alıp havalandırınca altını uzun süre pis bırakmayınca ve en
önemlisi çok pislettiği zamanlarda ılık suyla totosunu yıkayıp kurulayıp bezleyınce pişik diye bi sorun olmuyo
ha şu da var her bebeğin cilt yapısı farklı kimi bebişler daha hassas olabilir.kullanılan
besin dokusu tahriş edebilir.
Ama temiz tutulup havalandırılan bi totiş de aman aman bir pişik olmaz kanımca
bide bebişleride anlamak lazım düşünsene akşama kadar toton bi pamuk yıgınının içinde
yazık günah bazen bızım regl gunlerımız uzun sürdüğünde bile ped sıkabiliyoken
e onalrı anlamamız lazım onun için havalandırmak önemli bence :)
düşük değil sen devam et bakalım su bile içme ölçmeden önce
arkadaşlar biraz daha iyiyim dimdik ayaklarımın üstünde durucam yılmıcam çalışmalara başlıcam
bişey yiyince yada içince ateş düştüğü içinmi bişey yiyip içmeden bakılıyo ateşe? yani ben yemeden öncede 36,8 yedikten sonrada 36,8 çıkıyoda acaba normalde farklılıkmı oluyo??
arkadaşlar biraz daha iyiyim dimdik ayaklarımın üstünde durucam yılmıcam çalışmalara başlıcam
hu huuu... guclubacismile
ay bu ay geçmek bilmediii...daha adet olcamda...sonra çalışmalara başlıycamdaaa..çok işimiz var..çoookkk... zemuszemus
ayşecim ben freud a herzaman inanmısımdır..adama sapık düşünceli diyen çok olmuştur ama..formasyon eğitiminde öğrendiğimiz ve okuldaki tecrübelerim hep freudun haklı oldugunu kanıtladı bana....kıtapta guzele benzıyor...
ay evet ya yazık onlara...pet benı de sıkar hep nefret ederım takmaktan...amanın bız bakarız be bebıslerımıze allahın ıznıyle...
doğru ayşe katılıyorum sana haklısın sen çok iyi birisin ayşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?