Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hayır mesela su ıcınce bıraz ferahlıyorsun normalden az cıkar o zaman
anladım neyse hayırlsı.... görcez bakalım..
tinkerbell peki bu bal çörek otu filan işe yarar mı dersin? denesem mi bu ay
valla idilcim ben bu ay bikaç defa denedim onu. yani okudum bi yerde yarıyomuş işe ama ne kadar doğrudur bilemem. ama herşeyden önce doğal en azından.
ay bu ay geçmek bilmediii...daha adet olcamda...sonra çalışmalara başlıycamdaaa..çok işimiz var..çoookkk... zemuszemus

aynen yaaaa. geçsede önümüzdeki aya baksakkkkkk artıkınnn :))))

karasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Efendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim eyvahedigeldismile ya içime bi karamsarlık çöktü nedense, adet oluyorum sanki, eli kulağında gibi yaaaaaaaaaaaaaa eyvahedigeldismile sancılarım arttıııııııııııııııııııııııı :gitme:

canım gelirse sakın üzülme tamam mı? üzülmek yok! umudunu kaybetmek yok!! sakın ha!

sanırım benim yazdıklarım okunmamış idil hanım..burda ayşecim senin için uğraştı baktı adını yazdı..hiç bakmamışsın anlaşılan... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

yok canım baktım baktım daaa kafam karıştı kestane balı filan diyo
bal çörek otu+tarçın kürünü yapabilirim ama elsonnnnnnn
evde 3ü var :))

ama ne zaman başlayabilirim bu küre? adetten sonra mı yoksa hemen şimdi başlayabilir miyim?

sen bence farkında olmadan kendine işkence ediyosun..bebek yoksa bunu pazartesi öğrenmiş belki de şuan önümzdeki ay için planlar yapıyor olacaktın.ben sanada hakverdim ama günün geldi artık..yani varsa kanda çıkacak..neyi bekliyosunki..bebişin heyecanını belkide çoktan yaşıyor olacaktınız..sende eşinde...
beni sakın yanlış anlama..bende merak ediyorum..sana takılıyorum..karasuyu dövelim edelim diye ama sana saygı duyuyorum o ayrı ..ama ben bi an önce öğrenip tadını çıkarmanız taraftarıyım canımbenim.. olumunekankayizsmile

canım gelirse sakın üzülme tamam mı? üzülmek yok! umudunu kaybetmek yok!! sakın ha!

Yok yaaa üzülmicem tabiki devam edecez tam gaz çalışmalara ama bu ay için kendimi öyle odaklamışım ki farkında olmadan, şimdi korkuyorum bütün hayallerim suya düşecek diye eyvahedigeldismile

hayatım adetin ikinci günü başlanıp onikinci gün bırakılıyo diye biliyorum..bende uyguladım onu..accayipp akıntım oldu o ay..ama nasıl..ve beta hcg 3.2 çıktı o ay..nasıl bi etki gösterdiyse...herzaman 0.00 çıkardı.. kaydirigubbakcemile3

ELıF ÇOK HAKLISIN BENCEDE CNM.beklemek çok daha zor.inan lavaoya korka korka giidyprum kaç günüdr.amann ddim şimdi oluluysa seivinirm.yoksa bebek adet olsun bitisinki önüümzdeki çalışamalra başlayalım.afederisinz yani böyle beleyince ne eşinle birlite olabiliyosun ne ağır bişey kaldırabiliyosun.ya varsaaa diye düşünce daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…