anladım neyse hayırlsı.... görcez bakalım..hayır mesela su ıcınce bıraz ferahlıyorsun normalden az cıkar o zaman
valla idilcim ben bu ay bikaç defa denedim onu. yani okudum bi yerde yarıyomuş işe ama ne kadar doğrudur bilemem. ama herşeyden önce doğal en azından.tinkerbell peki bu bal çörek otu filan işe yarar mı dersin? denesem mi bu ay
ay bu ay geçmek bilmediii...daha adet olcamda...sonra çalışmalara başlıycamdaaa..çok işimiz var..çoookkk... zemuszemus
yemeğimi yedim herkesede afiyet olsun
valla idilcim ben bu ay bikaç defa denedim onu. yani okudum bi yerde yarıyomuş işe ama ne kadar doğrudur bilemem. ama herşeyden önce doğal en azından.
Bebek için gerekli olanlar listesi kadar önemli bence :)
okuyun arkidişler bebek için gerekli OLMAYANLAR listesi
http://blogcuanne.com/2010/03/12/bebek-icin-gerekli-olmayanlar-listesi/
canım evet..ama hazır karısım alsana sen kavanozda marketlerde oluyokızlarrrrrrrrrr kimse var mııııııııı bal diyorum bildiğimiz bal mıııııı
canım evet..ama hazır karısım alsana sen kavanozda marketlerde oluyo
kızlarrrrrrrrrr kimse var mııııııııı bal diyorum bildiğimiz bal mıııııı
karasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım ama bizim burada hiç görmedim öyle şey
Efendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim eyvahedigeldismile ya içime bi karamsarlık çöktü nedense, adet oluyorum sanki, eli kulağında gibi yaaaaaaaaaaaaaa eyvahedigeldismile sancılarım arttıııııııııııııııııııııııı :gitme:
sanırım benim yazdıklarım okunmamış idil hanım..burda ayşecim senin için uğraştı baktı adını yazdı..hiç bakmamışsın anlaşılan... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
Efendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim eyvahedigeldismile ya içime bi karamsarlık çöktü nedense, adet oluyorum sanki, eli kulağında gibi yaaaaaaaaaaaaaa eyvahedigeldismile sancılarım arttıııııııııııııııııııııııı :gitme:
canım gelirse sakın üzülme tamam mı? üzülmek yok! umudunu kaybetmek yok!! sakın ha!
yok canım baktım baktım daaa kafam karıştı kestane balı filan diyo
bal çörek otu+tarçın kürünü yapabilirim ama elsonnnnnnn
evde 3ü var :))
ama ne zaman başlayabilirim bu küre? adetten sonra mı yoksa hemen şimdi başlayabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?