Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bu ay olmazsa deniycem bu kürü o zaman canımmm
tam olarak bu kürün tarifi var mı miktarlar yazmıyo

Ama sonuç negatif çıkarsa çok büyük hayal kırıklığı olacak benim için :gitme: ya ne bilim yaaaaaaaaaaaaaaa okadar kafam karıştı ki mafoldumben
Ama bu sefer kesin kararımı verdim, eğer bu sancılara rağmen yarına kadar adet olmazsam, yarın kesinlikle gidiyorum teste yerimseniben hem de sağlık ocağına falan da değil, direk kendi doktorumdan randevu alıp gidecem, ultrasonda da baksın, gerek görürse tahlil de alsın bilmiyorumkismile of yaaaa sıktı artık bu korkulu bekleyiş, ne olacaksa olsun artık :gitme:

beklemen hata canım

Evet yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

yarenin dediği gibi ilişikiye bile rahatlıkla giremezsin..acaba mı diye diye..hem hayal kırıklığı olacak bişey değil..daha bu ilk ayınız..ben çok okudum..klomenle ikinci aylarda daha çok yumurta oluyo..ve çoğunlukla çoğul gebelik oluyo..sen değilmiydin ikiz olsa diyen..bunun için bi bahane işte...acabamı acabamı diye diye kendi kendini yeme..nasıl bi his biliyorum..geçen aylarda bi kere bende çok heveslendim..her tuvalete gidiyorum..nerdeyse mikroskopla inceliycem...gelen giden varmı diye...kuruntu kuruntu kuruntu yani... boshayallersmile boshayallersmile

Yarın kesin gidiyorum tamam yerimseniben ama içimden bi ses bu akşam adet olacaksın, gerek kalmicak diyo bilmiyorumkismile

bebek yoksa inş gelir bu akşam kırmızılar..sende bi oh çekersin..demlersin çayını..kocişinle oturur tv izlersiniz...ok? kaydirigubbakcemile2

İÇİMDEKİ SES kapa çeneni artık kapaaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:

hiiç stres yapma gülüm elif çok haklı. zaten olacağı varsa olur boşuna stres yapıyosun kırmızılar gelceksede engelliyosun. inşallahhh gelmezde ama gelirsede öznümüzdeki aylara bakıcaz artık ayrıca adet sancısı hamilelik varsada oluyomuşki bunun için bile kendine stres yapıyosun gerek yok. bebiş varsa gösterir kendini innnşallahhhhh. :Saruboceq:

Yarın kesin gidiyorum tamam yerimseniben ama içimden bi ses bu akşam adet olacaksın, gerek kalmicak diyo bilmiyorumkismile

dünyanın sonumu canım..test yaptır testte negatıf oldugunu ogrenmek daha ıyı bence..tuvalette kagıda gelmesı daha dumur edıyo ınsanı bence bugun ıdrar testı al eczaneden...cıkmasada aman erken dersın belkıde cıkar....yerimseniben

dimi ama.. kaydirigubbakcemile5

bence canım en iyi karar bu..beklemek belirsizlikten başka birşey değil...eninde sonunda olumlu yada olumsuz öğreniceksin sonucu daha fazla beklemenin bi anlamı yokki...
ben senin yerinde olsam hiç beklemeden yaptırırdım biran önce öğrenmek isterdim...çünkü ona göre hareket edersin...böyle belirsizlikle daha ne kadar bekleyceksinki...

evet bu konuda haklı adet olacakmıssın gıbı sancıyo ama cok degıl tabı...attıgı zaman suphelende ınceden ınceye bırsey varsa sorun yok ...vallahı benım ılk 3 ay o adet olacakmısın gıbı hıs hıc gıtmedı yenı yenı kayboldu...

Hiç sorma yaaa, adetin geleceği varsa da benden korkusuna gelemez zavallım yazık kaydirigubbakcemile3
Ona bu akşama kadar süre verdim ozaman, bugün geldi geldi, yok gelmezse bidaha gözüme görünmesin :roflol:

bugün kaç gün oldu karasu..iğnenden sonra.tinkerın dediğide mantıklı.ama çıkmama ihtimalide var yani..yarını bekliyelim yada..sen bilirsin... sositososito

karasu yarın test yaptırırsan kocişe söyleme..pozitif çıkarsa akşama güzel bi masa hazırla..ozaman söyle... aklinialirimsmile

Tamam kız, alacam eve giderken test yerimseniben artık bu kadar gecikmeyle de idrarda çıkarsa var, çıkmazsa da kesin yok demektir zaten dimi boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…