hayatım adetin ikinci günü başlanıp onikinci gün bırakılıyo diye biliyorum..bende uyguladım onu..accayipp akıntım oldu o ay..ama nasıl..ve beta hcg 3.2 çıktı o ay..nasıl bi etki gösterdiyse...herzaman 0.00 çıkardı.. kaydirigubbakcemile3
sen bence farkında olmadan kendine işkence ediyosun..bebek yoksa bunu pazartesi öğrenmiş belki de şuan önümzdeki ay için planlar yapıyor olacaktın.ben sanada hakverdim ama günün geldi artık..yani varsa kanda çıkacak..neyi bekliyosunki..bebişin heyecanını belkide çoktan yaşıyor olacaktınız..sende eşinde...
beni sakın yanlış anlama..bende merak ediyorum..sana takılıyorum..karasuyu dövelim edelim diye ama sana saygı duyuyorum o ayrı ..ama ben bi an önce öğrenip tadını çıkarmanız taraftarıyım canımbenim.. olumunekankayizsmile
Ama sonuç negatif çıkarsa çok büyük hayal kırıklığı olacak benim için :gitme: ya ne bilim yaaaaaaaaaaaaaaa okadar kafak karıştı ki mafoldumben
Ama bu sefer kesin kararımı verdim, eğer bu sancılara rağmen yarına kadar adet olmazsam, yarın kesinlikle gidiyorum teste yerimseniben hem de sağlık ocağına falan da değil, direk kendi doktorumdan randevu alıp gidecem, ultrasonda da baksın, gerek görürse tahlil de alsın bilmiyorumkismile of yaaaa sıktı artık bu korkulu bekleyiş, ne olacaksa olsun artık :gitme:
ELİF ÇOK HAKLISIN BENCEDE CNM.beklemek çok daha zor.inan lavaoya korka korka giidyprum kaç günüdr.amann ddim şimdi oluluysa seivinirm.yoksa bebek adet olsun bitisinki önüümzdeki çalışamalra başlayalım.afederisinz yani böyle beleyince ne eşinle birlite olabiliyosun ne ağır bişey kaldırabiliyosun.ya varsaaa diye düşünce daha kötü
canım peki bu bal normal bildiğimiz bal mı?
beklemen hata canım
Ama sonuç negatif çıkarsa çok büyük hayal kırıklığı olacak benim için :gitme: ya ne bilim yaaaaaaaaaaaaaaa okadar kafam karıştı ki mafoldumben
Ama bu sefer kesin kararımı verdim, eğer bu sancılara rağmen yarına kadar adet olmazsam, yarın kesinlikle gidiyorum teste yerimseniben hem de sağlık ocağına falan da değil, direk kendi doktorumdan randevu alıp gidecem, ultrasonda da baksın, gerek görürse tahlil de alsın bilmiyorumkismile of yaaaa sıktı artık bu korkulu bekleyiş, ne olacaksa olsun artık :gitme:
Yarın kesin gidiyorum tamam yerimseniben ama içimden bi ses bu akşam adet olacaksın, gerek kalmicak diyo bilmiyorumkismile
İÇİMDEKİ SES kapa çeneni artık kapaaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:
İÇİMDEKİ SES kapa çeneni artık kapaaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:
Yarın kesin gidiyorum tamam yerimseniben ama içimden bi ses bu akşam adet olacaksın, gerek kalmicak diyo bilmiyorumkismile
hiiç stres yapma gülüm elif çok haklı. zaten olacağı varsa olur boşuna stres yapıyosun kırmızılar gelceksede engelliyosun. inşallahhh gelmezde ama gelirsede öznümüzdeki aylara bakıcaz artık ayrıca adet sancısı hamilelik varsada oluyomuşki bunun için bile kendine stres yapıyosun gerek yok. bebiş varsa gösterir kendini innnşallahhhhh. :Saruboceq:
Ama sonuç negatif çıkarsa çok büyük hayal kırıklığı olacak benim için :gitme: ya ne bilim yaaaaaaaaaaaaaaa okadar kafam karıştı ki mafoldumben
hiiç stres yapma gülüm elif çok haklı. zaten olacağı varsa olur boşuna stres yapıyosun kırmızılar gelceksede engelliyosun. inşallahhh gelmezde ama gelirsede öznümüzdeki aylara bakıcaz artık ayrıca adet sancısı hamilelik varsada oluyomuşki bunun için bile kendine stres yapıyosun gerek yok. bebiş varsa gösterir kendini innnşallahhhhh. :Saruboceq:
dünyanın sonumu canım..test yaptır testte negatıf oldugunu ogrenmek daha ıyı bence..tuvalette kagıda gelmesı daha dumur edıyo ınsanı bence bugun ıdrar testı al eczaneden...cıkmasada aman erken dersın belkıde cıkar....yerimseniben
dünyanın sonumu canım..test yaptır testte negatıf oldugunu ogrenmek daha ıyı bence..tuvalette kagıda gelmesı daha dumur edıyo ınsanı bence bugun ıdrar testı al eczaneden...cıkmasada aman erken dersın belkıde cıkar....yerimseniben
Tamam kız, alacam eve giderken test yerimseniben artık bu kadar gecikmeyle de idrarda çıkarsa var, çıkmazsa da kesin yok demektir zaten dimi boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?