Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar selamlar nasılsınızz..
Karasucum yap atrık testi meraktan çatlıcazz.

Hiç sorma yaaa, adetin geleceği varsa da benden korkusuna gelemez zavallım yazık kaydirigubbakcemile3
Ona bu akşama kadar süre verdim ozaman, bugün geldi geldi, yok gelmezse bidaha gözüme görünmesin :roflol:

Karasucum bence git ve bi kan testi yaptır yoksa da paşa paşa beklersin reglini
seni umutlandırmak inan hiç istemıyorum ama benım ılk hamıle kaldıgımdada
bundada adet olmam gereken gün adet sancım oldu ve ertesi gün gecti sancım
sen hem ilişkiden sonra kan gördum hemde sancım var diyosun belkıde adet olcaksın
bilemeyizki bebıs varsa kanda cıkar artık diye düşünüyorum test yaptırman taraftarıyım
bence belirsilzik en kötüsü

karasucuuuuuuuuuuummmmmmm..biz seni çooooooookk seviyoruuuuuuuuzzz..olmazsa bi dahaki aya olur..allah sana ve kocana sağlık versin..booşveeeerrr...

Tamam kız, alacam eve giderken test yerimseniben artık bu kadar gecikmeyle de idrarda çıkarsa var, çıkmazsa da kesin yok demektir zaten dimi boshayallersmile

yok canım cıkmazsa belkı gec cıkar...ama cıkarsa kesın hamılesındır...ovunmek gibi olmasın 4 gun once cıkmıstı belkıde sende ender sanslılardansındır...

Tamam kızlar, akşam eve geçerken test alıp yapacam, tabi eğer o saate kadar kanamam olmazsa yerimseniben eğer pozitif çıkarsa akşam mutlaka topiğe girer yazarım, ama negatif çıkarsa girmem hiç tamam yerimseniben
Ama her türlü sonuçta yarın mutlaka randevumu alıp gidiyorum doktora boshayallersmile

karasucuuuuuuuuuuummmmmmm..biz seni çooooooookk seviyoruuuuuuuuzzz..olmazsa bi dahaki aya olur..allah sana ve kocana sağlık versin..booşveeeerrr...

kaydirigubbakcemile5 çok doğruuuu bu kız hep çok doğru konuşuyo yaaa yerim seni elif Şeniz evet sen hiiiç meraklanma hepimis hamiş olcas bu işe baş koyduk bikere bu ay olmadı önümüsdeki ayy. nolcak sankim biz umutlarını yitirmeyen kadınlarısss :lepi:

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

kızlar ben kaçtım...hadi öptüm karasucum dualarım seninle...her iki sonuç ta inşallah senin için hayırlısıdır...

Akşam mı yapiyim, sabah mı??? Gerçi hissediyorum gerek kalmicak, geliyo kırmızılar, ama tuvalete gitmeye korkuyorum ((((((((((((((

selam kızlarr :))

şenaycım canım çok sevindim bebişlerin oluyormuş hayırlı olsun canım çok çok tebrikler :)) ne güzel ikisi bir arada büyücek..Allah analı babalı büyütsün işallah canım benimmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…