Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu...............12 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci....................14 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Tamam tamam, ozaman yarın sabah yapiyim sabah idrarıyla, gelir gelmez de yazarım sonucu yerimseniben

Ay Gökçe de giremiyo ne zamandır, en son girdiğinde beni de anın arada bir demişti, onun da günü geçmiş, inşallah HAMıŞtir :Saruboceq:

ayşe napıyo yaaaa.konuşmuyo...tıkınmaklamı meşgulkiii.... kaydirigubbakcemile3

kızlar merhabaa. uzun zamandır takip edemedim sizi. düşük tehlikem vardı kayınvalidemde kalıyodum. dün kontrolüm vardı herşey normale dönmüş. ben de evime döndüm :) ama yine de çok kötüyüm bugün. aşırı mide bulantım ve kasıklarım ağrımaya başladı. hiçbirşey yiyemiyorum. düne kadar hiç böyle sorunum yoktu. neden böyle oldu ki şimdi. çok kötüyüm kızlaaarrr

akşaa kaar beiblerdne konuşuyourz bide kendimize teselli veriyoruz stres yapma düşğnme diye.bence konuuy değiştirelim:)

ayşe napıyo yaaaa.konuşmuyo...tıkınmaklamı meşgulkiii.... kaydirigubbakcemile3

ay yok yaslandım arkama oturuyorum :) bi de suriye ihracatıyla ugrasıyorum yavastan :)

bebiş karnımı öle bi geriyo ki çatlıcak gibiyim sıkıştım sanıyom wc ye gidiom gelıom yok

karnım gerilio gerilio gerilio patlamam inşallah bugun kaydirigubbakcemile3

Canım bozma moralini hemen, doktorun demiş ya herşey normale dönmüş işte, bulantı çok normal zaten, kasık ağrın için de bol bol dinlen geçer inş. yerimseniben çok çok rahatsız ederse ararsın doktorunu o gerekeni söyler sana üzülme ama :teselli:

Ay ben de aynıyım yaaa bilmiyorumkismile utanmasam pantolonun düğmelerini açacam bir bir kaydirigubbakcemile3 ama sanırım bu şişkinlik de adet belirtisi dimi bilmiyorumkismile

Ay ben de aynıyım yaaa bilmiyorumkismile utanmasam pantolonun düğmelerini açacam bir bir kaydirigubbakcemile3 ama sanırım bu şişkinlik de adet belirtisi dimi bilmiyorumkismile

gider gitmez yap bakalım testi..gün geçince sabah idrarıyla yapmasanda olur.silik bile çıksa yeter..

ayy evet bende dün kot giymiştim açtım valla düğmeleri kaydirigubbakcemile3 hem
zaten kalçamı örten uzun şeyler giydiğim için kimse görmuyo açık düğmeleri ehehehe
gecen akşamda lc waıkıkı den bi hamiş pantolonu aldım müthiş rahat bu akşam
paçalarını kıvırayım yarın giyerim :) inşallah

il_ya canım geçmiş olsun öncelikle...5. haftamda bende düşük tehlikesi ile yattım hastanede
ve gercekten zor günler geçirdim bulantılar kusmalar kasık ağrıları kanama hemde
14. haftamın sonuna kadar kanama gördüm 14. haftada bitti kanamalarım şu an iyiyim
koskocaman tontiş bi kızım var göbüşümde :) çok çektirdi ama bana o sağlıklı ya
hiçbişey sorun değil diyorum kendi kendiem :) sende canını sıkma üzülme evet hamilelik
zor bi dönem annelik zor....kimse kolay dememiştiki zaten biz bu sıkıntılıarı bilerek ve
isteyerek hamiş kaldık :) belkide her sıkıntı onu bize daha değerli yapıcak bizi de ona ve
herşeye karşı daha sabırlı sağlıklı bir gebelik dönemi dilerim sana dileirm sağlıkla
kucaklarsın bebeğini...ve birde çok dinlen çok su iç kendini yorma doktorun progestan
vermiştir mutlaka ihmal etme kullan :)

ben geldimm
işlerimi bitirdim.yemeklerimi yaptım.ve geldim burdayımmm
bayankarasu canım yap şu testi valla cok merak ediyorum..içime hamilesin gibi geliyor inşallah öyledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…