Tamam eyvahedigeldismile ama kötü çıkarsa yazmam eyvahedigeldismile
canımm işallah hamilesindirr dualarımız seninlee:Saruboceq:hihoyyyt
Ay Gökçe de giremiyo ne zamandır, en son girdiğinde beni de anın arada bir demişti, onun da günü geçmiş, inşallah HAMİŞtir :Saruboceq:
ayşe napıyo yaaaa.konuşmuyo...tıkınmaklamı meşgulkiii.... kaydirigubbakcemile3
kızlar merhabaa. uzun zamandır takip edemedim sizi. düşük tehlikem vardı kayınvalidemde kalıyodum. dün kontrolüm vardı herşey normale dönmüş. ben de evime döndüm :) ama yine de çok kötüyüm bugün. aşırı mide bulantım ve kasıklarım ağrımaya başladı. hiçbirşey yiyemiyorum. düne kadar hiç böyle sorunum yoktu. neden böyle oldu ki şimdi. çok kötüyüm kızlaaarrr
ay yok yaslandım arkama oturuyorum :) bi de suriye ihracatıyla ugrasıyorum yavastan :)
bebiş karnımı öle bi geriyo ki çatlıcak gibiyim sıkıştım sanıyom wc ye gidiom gelıom yok
karnım gerilio gerilio gerilio patlamam inşallah bugun kaydirigubbakcemile3
Ay ben de aynıyım yaaa bilmiyorumkismile utanmasam pantolonun düğmelerini açacam bir bir kaydirigubbakcemile3 ama sanırım bu şişkinlik de adet belirtisi dimi bilmiyorumkismile
gider gitmez yap bakalım testi..gün geçince sabah idrarıyla yapmasanda olur.silik bile çıksa yeter..
Yapiyim dimi bilmiyorumkismile yapiyim yapiyim yerimseniben
Ay ben de aynıyım yaaa bilmiyorumkismile utanmasam pantolonun düğmelerini açacam bir bir kaydirigubbakcemile3 ama sanırım bu şişkinlik de adet belirtisi dimi bilmiyorumkismile
kızlar merhabaa. uzun zamandır takip edemedim sizi. düşük tehlikem vardı kayınvalidemde kalıyodum. dün kontrolüm vardı herşey normale dönmüş. ben de evime döndüm :) ama yine de çok kötüyüm bugün. aşırı mide bulantım ve kasıklarım ağrımaya başladı. hiçbirşey yiyemiyorum. düne kadar hiç böyle sorunum yoktu. neden böyle oldu ki şimdi. çok kötüyüm kızlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?