kızlar merhabaa. uzun zamandır takip edemedim sizi. düşük tehlikem vardı kayınvalidemde kalıyodum. dün kontrolüm vardı herşey normale dönmüş. ben de evime döndüm :) ama yine de çok kötüyüm bugün. aşırı mide bulantım ve kasıklarım ağrımaya başladı. hiçbirşey yiyemiyorum. düne kadar hiç böyle sorunum yoktu. neden böyle oldu ki şimdi. çok kötüyüm kızlaaarrr
Valla canım eve 5 te geçecem ama bilgisayarı kociş okula götürdü, o gelene kadar giremem, o da 7 gibi anca gelir, geç çıkıyo bu akşam bilmiyorumkismile heralde 7-8 arası girerim girebilirsem bilmiyorumkismile
şükürler olsun atlatmışsın tehlikeyi geçmiş olsunkızlar merhabaa. uzun zamandır takip edemedim sizi. düşük tehlikem vardı kayınvalidemde kalıyodum. dün kontrolüm vardı herşey normale dönmüş. ben de evime döndüm :) ama yine de çok kötüyüm bugün. aşırı mide bulantım ve kasıklarım ağrımaya başladı. hiçbirşey yiyemiyorum. düne kadar hiç böyle sorunum yoktu. neden böyle oldu ki şimdi. çok kötüyüm kızlaaarrr
kızlar merhabaa. uzun zamandır takip edemedim sizi. düşük tehlikem vardı kayınvalidemde kalıyodum. dün kontrolüm vardı herşey normale dönmüş. ben de evime döndüm :) ama yine de çok kötüyüm bugün. aşırı mide bulantım ve kasıklarım ağrımaya başladı. hiçbirşey yiyemiyorum. düne kadar hiç böyle sorunum yoktu. neden böyle oldu ki şimdi. çok kötüyüm kızlaaarrr
Canım bozma moralini hemen, doktorun demiş ya herşey normale dönmüş işte, bulantı çok normal zaten, kasık ağrın için de bol bol dinlen geçer inş. yerimseniben çok çok rahatsız ederse ararsın doktorunu o gerekeni söyler sana üzülme ama :teselli:
Ay şimdi tuvalete gittim yine, hala gelen giden yok, sancım da geçti, delirecem yaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
Ay şimdi tuvalete gittim yine, hala gelen giden yok, sancım da geçti, delirecem yaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
canım bizde çok yiyoruz yanına irmik helvası yapıyoruz mımmm nefisss tombik olacam bu gidişlehavalar hala çok soğuk yaa...ama ben inatla hergün dondurma yiyorum..ımmmmhhh..gerçi üzerine su içince bişeycikler olmuyo....
canım bizde çok yiyoruz yanına irmik helvası yapıyoruz mımmm nefisss tombik olacam bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?