Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Valla canım eve 5 te geçecem ama bilgisayarı kociş okula götürdü, o gelene kadar giremem, o da 7 gibi anca gelir, geç çıkıyo bu akşam bilmiyorumkismile heralde 7-8 arası girerim girebilirsem bilmiyorumkismile

ben ilk hamileliğimi akşam evde yaptığım idrar testinde gördüm sabah akşam farketmez

geçmiş olsun hayatım...

Valla canım eve 5 te geçecem ama bilgisayarı kociş okula götürdü, o gelene kadar giremem, o da 7 gibi anca gelir, geç çıkıyo bu akşam bilmiyorumkismile heralde 7-8 arası girerim girebilirsem bilmiyorumkismile

tamam 7-8 arası topikteyiz ozaman...yerimseniben

şükürler olsun atlatmışsın tehlikeyi geçmiş olsun

canım cok gecmiş olsun..morelini bozma dr,un herşey normal demiş..mide bulantın bu aylarda normal kasık ağrısıda rahmin büyüdüğü için ağrı oluyor..sen içini ferah tut:1hug:

çok sagol canım :)

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu...............12 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci....................14 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Ay şimdi tuvalete gittim yine, hala gelen giden yok, sancım da geçti, delirecem yaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

Ay şimdi tuvalete gittim yine, hala gelen giden yok, sancım da geçti, delirecem yaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

cnm merhaba uzun zamandır giremedim topiğe
gününü bekleyenler listesindesin ve şimdide bu mesajını gördüm
inan çok heyecanlandım inşallah hamilesindir :lepi:

havalar hala çok soğuk yaa...ama ben inatla hergün dondurma yiyorum..ımmmmhhh..gerçi üzerine su içince bişeycikler olmuyo....

il_ya canım geçmiş olsun öncelikle...5. haftamda bende düşük tehlikesi ile yattım hastanede
ve gercekten zor günler geçirdim bulantılar kusmalar kasık ağrıları kanama hemde
14. haftamın sonuna kadar kanama gördüm 14. haftada bitti kanamalarım şu an iyiyim
koskocaman tontiş bi kızım var göbüşümde :) çok çektirdi ama bana o sağlıklı ya
hiçbişey sorun değil diyorum kendi kendiem :) sende canını sıkma üzülme evet hamilelik
zor bi dönem annelik zor....kimse kolay dememiştiki zaten biz bu sıkıntılıarı bilerek ve
isteyerek hamiş kaldık :) belkide her sıkıntı onu bize daha değerli yapıcak bizi de ona ve
herşeye karşı daha sabırlı sağlıklı bir gebelik dönemi dilerim sana dileirm sağlıkla
kucaklarsın bebeğini...ve birde çok dinlen çok su iç kendini yorma doktorun progestan
vermiştir mutlaka ihmal etme kullan :)[/QUOTE]

canım ben acılardan değilde bebeğime bişey olcak diye korkuyorum. evet verdi bende onunla ilgili bişey sorcaktım. vajinal jel şeklinde. gece yatmadan önce kullanıyorum.pütürlü bi akıntı şeklinde dışarıyo atıyo tekrar. bir kutu kullandım ikinci kutunun yarısındayım. bembeyaz olurdu akıntı. bugün çok belirgin olmayan kan lekeleri gördüm. moralim altüst oldu. naapıcam ben şimdi. ya bişey varsa. ben mi abartıyorum yoksa...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…