Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
inş.ya.isteyen herkesin olur cnm.yarın annem ameliyat olacak kızlar dua edin.yoğu bi gün olacak.yarında olamzsam cuma test yaparım ancak

allahım duy sesiimizi karasuya bebişşşşşşşş:Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin cnm sağol.
bende şu nada duurm şöyşe kızlar.sıkışıyorum aha oldu diyorum lavaboya gidiyorum bişey yok.sancı bi geçiyo bi geri başlıyo.onun dışında hiç bişey yok.ne mide bulantııs ne başka şey

canımsın yaaaa inşallah hamilesindir..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:1hug: Ben ne kadar şanslı bi kadınım yaaaa :gitme: beni hiç tanımadığı halde seven, benim için dua eden birileri var mafoldumben
Sizi çok seviyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :asigim:

kız şimdi tombikleşme hamile olunca zaten tombikleşecen zayıf hamile kalmak daha iyi doğumdan sonra da artık zayıflayım diye uğraşırsınkaydirigubbakcemile3

ya bikaç kilo alabilirim ama fazlasını istemem..sevmemçünkü.ne çok zayıf olacaksın ne tombiş..mesela göbek konusunda takıntılıyım..çok kötü duruyor..eşim azıcık çıksa göbüşüm yerim o göbüşü der hemen...

Ayneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnn :uhm:

zayıf kişielrdede bebek olmasıı zor olur diyolar ya.ama demekki sorun yokmuş.zayıflarında bebekleri olabiliyomuş

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inş.ya.isteyen herkesin olur cnm.yarın annem ameliyat olacak kızlar dua edin.yoğu bi gün olacak.yarında olamzsam cuma test yaparım ancak

canım Allah yardımcınız olsun dualarımız seninle:Saruboceq:

şimdiden geçmiş olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…