herkes hamile de tombik biz değilken tombik olacaz
inşallah canımm yarın güzel haberler bekliyoruzay bugünde akşam oluyo yaa.günü geçenelr için geçen ker dakika umut artıyor
kız şimdi tombikleşme hamile olunca zaten tombikleşecen zayıf hamile kalmak daha iyi doğumdan sonra da artık zayıflayım diye uğraşırsınkaydirigubbakcemile3ben zayıfım..biraz tombikleşsem fena oolmaz... kaydirigubbakcemile3
cnm merhaba uzun zamandır giremedim topiğe
gününü bekleyenler listesindesin ve şimdide bu mesajını gördüm
inan çok heyecanlandım inşallah hamilesindir :lepi:
allah yardımcısı olsun inşallahinş.ya.isteyen herkesin olur cnm.yarın annem ameliyat olacak kızlar dua edin.yoğu bi gün olacak.yarında olamzsam cuma test yaparım ancak
allahım duy sesiimizi karasuya bebişşşşşşşş:Saruboceq:
bende 47 kilo ile hamile kaldım 56 kiloda doğum yaptımbende 46 kiloyum.herlade hamile olsam anca normal kiloda olurum:)
canımsın yaaaa inşallah hamilesindir..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kız şimdi tombikleşme hamile olunca zaten tombikleşecen zayıf hamile kalmak daha iyi doğumdan sonra da artık zayıflayım diye uğraşırsınkaydirigubbakcemile3
amin cnm sağol.
bende şu nada duurm şöyşe kızlar.sıkışıyorum aha oldu diyorum lavaboya gidiyorum bişey yok.sancı bi geçiyo bi geri başlıyo.onun dışında hiç bişey yok.ne mide bulantııs ne başka şey
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya bikaç kilo alabilirim ama fazlasını istemem..sevmemçünkü.ne çok zayıf olacaksın ne tombiş..mesela göbek konusunda takıntılıyım..çok kötü duruyor..eşim azıcık çıksa göbüşüm yerim o göbüşü der hemen...
bende 47 kilo ile hamile kaldım 56 kiloda doğum yaptım
inş.ya.isteyen herkesin olur cnm.yarın annem ameliyat olacak kızlar dua edin.yoğu bi gün olacak.yarında olamzsam cuma test yaparım ancak
karasu bu sıpalar bizi delirtecek daha gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?