:1hug: Ben ne kadar şanslı bi kadınım yaaaa :gitme: beni hiç tanımadığı halde seven, benim için dua eden birileri var mafoldumben
Sizi çok seviyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :asigim:
elson , mercan , hatice, ayşe, karasu hepinize çok teşekkür ederim.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
burdaki dostluk çok güzel bende aynı şeyi düşünüyorum dua eden birileri benimle birlikte hamile olmamı umut eden birileri var.:1hug: Ben ne kadar şanslı bi kadınım yaaaa :gitme: beni hiç tanımadığı halde seven, benim için dua eden birileri var mafoldumben
Sizi çok seviyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :asigim:
hehehe aynen benimde azcık göbüşüm çıksa kocişim bebek var orda diyo. aahhh ahhhhh boshayallersmile dün yine regl olcam heralde dedim ama haftada 3 kez çalışmamıs gerekiyo artık dedim kabul etti :kedi: eskiden olsa ne demekmiş oo ne zaman istersek o zaman olcakk bebek olur nasılsaa diye kızardı bana. artık kocişim yola geliyo hihoyyytya bikaç kilo alabilirim ama fazlasını istemem..sevmemçünkü.ne çok zayıf olacaksın ne tombiş..mesela göbek konusunda takıntılıyım..çok kötü duruyor..eşim azıcık çıksa göbüşüm yerim o göbüşü der hemen...
Ben de 48 kiloyum şu an, şimdi hamile olsam heralde bi 60'a falan çıkarım doğuma kadar boshayallersmile :CüvCüv: boshayallersmile
Kızlar kocişe söylemedim test yapacağımı, ama nasıl heyecanlıyım anlatamam yaaa eyvahedigeldismile pozitif çıkarsa nasıl söylerim hiç düşünemiyorum bile valla delikafadulden
bize söyle boşver kocişini biz merak ediyoruz asılKızlar kocişe söylemedim test yapacağımı, ama nasıl heyecanlıyım anlatamam yaaa eyvahedigeldismile pozitif çıkarsa nasıl söylerim hiç düşünemiyorum bile valla delikafadulden
çıksada söyleme ona günlerin ilerledikçe o seni sıkıştırsın hamilemisin diyeKızlar kocişe söylemedim test yapacağımı, ama nasıl heyecanlıyım anlatamam yaaa eyvahedigeldismile pozitif çıkarsa nasıl söylerim hiç düşünemiyorum bile valla delikafadulden
Kızlar kocişe söylemedim test yapacağımı, ama nasıl heyecanlıyım anlatamam yaaa eyvahedigeldismile pozitif çıkarsa nasıl söylerim hiç düşünemiyorum bile valla delikafadulden
ayy ne heyecanlıııı delikafaduldendelikafaduldençıksada söyleme ona günlerin ilerledikçe o seni sıkıştırsın hamilemisin diye
bize söyle boşver kocişini biz merak ediyoruz asıl
çıksada söyleme ona günlerin ilerledikçe o seni sıkıştırsın hamilemisin diye
havalar hala çok soğuk yaa...ama ben inatla hergün dondurma yiyorum..ımmmmhhh..gerçi üzerine su içince bişeycikler olmuyo....
Ay şimdi tuvalete gittim yine, hala gelen giden yok, sancım da geçti, delirecem yaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
canım ben acılardan değilde bebeğime bişey olcak diye korkuyorum. evet verdi bende onunla ilgili bişey sorcaktım. vajinal jel şeklinde. gece yatmadan önce kullanıyorum.pütürlü bi akıntı şeklinde dışarıyo atıyo tekrar. bir kutu kullandım ikinci kutunun yarısındayım. bembeyaz olurdu akıntı. bugün çok belirgin olmayan kan lekeleri gördüm. moralim altüst oldu. naapıcam ben şimdi. ya bişey varsa. ben mi abartıyorum yoksa...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?