Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:1hug: Ben ne kadar şanslı bi kadınım yaaaa :gitme: beni hiç tanımadığı halde seven, benim için dua eden birileri var mafoldumben
Sizi çok seviyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :asigim:

canım bizler birbirimizi tanımasakta kalplerimizin bir olduğunu biliyoruz..kaydirigubbakcemile3bende kendimi cok sanslı hissediyorum sizler gibi arkadaşlar tanıdım burda..hepinizin duacısıyım:Saruboceq::Saruboceq:
bizlerde seni seviyoruz canımmmm:1hug::1hug:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayyy amiiinnn. inşallah inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:

:1hug: Ben ne kadar şanslı bi kadınım yaaaa :gitme: beni hiç tanımadığı halde seven, benim için dua eden birileri var mafoldumben
Sizi çok seviyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :asigim:
burdaki dostluk çok güzel bende aynı şeyi düşünüyorum dua eden birileri benimle birlikte hamile olmamı umut eden birileri var.
hehehe aynen benimde azcık göbüşüm çıksa kocişim bebek var orda diyo. aahhh ahhhhh boshayallersmile dün yine regl olcam heralde dedim ama haftada 3 kez çalışmamıs gerekiyo artık dedim kabul etti :kedi: eskiden olsa ne demekmiş oo ne zaman istersek o zaman olcakk bebek olur nasılsaa diye kızardı bana. artık kocişim yola geliyo hihoyyyt
Ben de 48 kiloyum şu an, şimdi hamile olsam heralde bi 60'a falan çıkarım doğuma kadar boshayallersmile :CüvCüv: boshayallersmile

bende 59 kiloyum 75 olurum heralde ohaoldumsmile ama sonra o kiloyu nasıl veririm bilemiyorummmmmm kaydirigubbakcemile2

Kızlar kocişe söylemedim test yapacağımı, ama nasıl heyecanlıyım anlatamam yaaa eyvahedigeldismile pozitif çıkarsa nasıl söylerim hiç düşünemiyorum bile valla delikafadulden

Kızlar kocişe söylemedim test yapacağımı, ama nasıl heyecanlıyım anlatamam yaaa eyvahedigeldismile pozitif çıkarsa nasıl söylerim hiç düşünemiyorum bile valla delikafadulden
çıksada söyleme ona günlerin ilerledikçe o seni sıkıştırsın hamilemisin diye

bende bu ay hiç demicektim test yapamdan daanamdım işte.o da bekliyo şimdi istiyo aa benim kadar stres yapmıyo.yada bana belli etmiyo bilemiyorum artık:)

Dayanamam ki bilmiyorumkismile eve gelene kadar dayansam bile, kapıda görür görmez ağlamaya başlarım ben, hemen koyveririm biliyom kendimi :kedi: o da hemen adet oldum üzüldüm sanır, beni teselli etmeye çalışır canım kocacım benim :asigim:

kısss insan dayanabilirmiii o kadarrr. ben gündüz öğrensem akşamı zor beklerim nasıl bekler sıkıştırsın diye. benim bi hayalim var ama gerçekleştiremem gibi geliyo bi aksilik çıkçak gibi geliyo. kocişe güzel bi sofra hazırlayıp bide minik bi çift patik alıp 3. tabağın yanına koymakkkk boshayallersmile

havalar hala çok soğuk yaa...ama ben inatla hergün dondurma yiyorum..ımmmmhhh..gerçi üzerine su içince bişeycikler olmuyo....

ay gecen gun bende yedım :) çok guzel oldu valla :)

Ay şimdi tuvalete gittim yine, hala gelen giden yok, sancım da geçti, delirecem yaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım bana doktorum hap şeklinde progestan vermişti ama vajinal olanlar daha
ekiliymiş sanırım...arada kahverengi lekelr gelebilir. korkma ama adet kanı gibi kırmızı
renkte gelirse ve kasıklarının herhangi birisinde şiddetli batma hissedersen uzan hala
geçmiyorsa koşa koşa doktora git canım....bende doktora demıstım devamlı kan gelıo
hangısı önemli hangısı önemsiz ne olunca korkmalıyım dedim şiddetli kasık ağrılarında
hemen gel kan pembeye kırmızıya donunce hemen gel dmeıstı korkma canım
gecıcek hepsi..

elson , mercan , hatice, ayşe, karasu hepinize çok teşekkür ederim.

opuyorumnanaktan

Ama yok yaaaa :sinifsinif: içimdeki ses hala negatif çıkacak diyo ve ben onu susturamıyorum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…