kısss insan dayanabilirmiii o kadarrr. ben gündüz öğrensem akşamı zor beklerim nasıl bekler sıkıştırsın diye. benim bi hayalim var ama gerçekleştiremem gibi geliyo bi aksilik çıkçak gibi geliyo. kocişe güzel bi sofra hazırlayıp bide minik bi çift patik alıp 3. tabağın yanına koymakkkk boshayallersmile
suözdek sğaol cnm iyi dileklerin için..
kısss insan dayanabilirmiii o kadarrr. ben gündüz öğrensem akşamı zor beklerim nasıl bekler sıkıştırsın diye. benim bi hayalim var ama gerçekleştiremem gibi geliyo bi aksilik çıkçak gibi geliyo. kocişe güzel bi sofra hazırlayıp bide minik bi çift patik alıp 3. tabağın yanına koymakkkk boshayallersmile
Ama yok yaaaa :sinifsinif: içimdeki ses hala negatif çıkacak diyo ve ben onu susturamıyorum :sinifsinif:
elson , mercan , hatice, ayşe, karasu hepinize çok teşekkür ederim.
ay gecen gun bende yedım :) çok guzel oldu valla :)
ayşe sen benim tarifide denicektin. yaptınmı oldumu? ben dün yine yaptım hasta oljammmmm sempatiksalakcinni
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım bana doktorum hap şeklinde progestan vermişti ama vajinal olanlar daha
ekiliymiş sanırım...arada kahverengi lekelr gelebilir. korkma ama adet kanı gibi kırmızı
renkte gelirse ve kasıklarının herhangi birisinde şiddetli batma hissedersen uzan hala
geçmiyorsa koşa koşa doktora git canım....bende doktora demıstım devamlı kan gelıo
hangısı önemli hangısı önemsiz ne olunca korkmalıyım dedim şiddetli kasık ağrılarında
hemen gel kan pembeye kırmızıya donunce hemen gel dmeıstı korkma canım
gecıcek hepsi..
opuyorumnanaktan
offff kızım yaaa stres yapma. negatif çıksa bile gelecek ay varrr. ama heppp dua ediyorusss inşallahhhh çift çizgiyi görcennnnnn :Saruboceq:Ama yok yaaaa :sinifsinif: içimdeki ses hala negatif çıkacak diyo ve ben onu susturamıyorum :sinifsinif:
canım bende aynısını cinsiyeti öğrendiğimde yaptım pembe mınıcık ayakkabıcıklar aldım
ama balerin ayakkabısı gibi kurdelelri saten falan :) resmını koyarım bıgun :)
çok güzel olmuştu eheh :)
Benim kayınvaldem de nişan sandığımın içine patik koymuş, duruyo hala ama mavi renk, bi mesaj mı vermeye çalışmış acaba bilmiyorumkismile erkek torun istiyo heralde, ama ben kız yapacam bayanssulusmile anası gibi süslü cimcime olacak benim kızım bayanssulusmile
aslında bebek olursa varya belkide ben bu hastalıktanda kurtulurum bana eğlence olur
aslında bebek olursa varya belkide ben bu hastalıktanda kurtulurum bana eğlence olur
superisi, elson ne dersiniz yoksa tedaviyi bırakıyımmı gitmeyimmi artık psikoloğa bu sefer ciddi ciddi bebek çalışması yaparım
ahhh canım sorma yaaa kızımında saçlarını koparttığı zamanları görüyorum da hemen aman kızım yapma diye müdahale ediyorum senağlamacanım bırak bence yaaa.o ilaçlar ömür bitiriyo..allahın izniyle hastalığını yenersin..gerçekten AZİM yani..bebek için çalışmalarada başla..hem kızınada kötü örmek oluyosun bence..kızma ama..tam anne babaları rol aldıkları dönem..bide o başlar saçlarını koparmaya...bu sefer çok üzülürsün...
karasu sen iyikide devam etmeden bırakabilmişsin bu hastalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?