Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

neeeeeeeeeeee....al işte şimdide ben sana katılıyorum..bende yatağımıza koymayı düşünüyodummmmmmmmm............ delikafadulden

Ayyyyyyyyyyyy ne güsel yaaaaaaaaaa boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile inşallah en kısa zamanda gerçekleşir bu hayalin hayatım :Saruboceq:

canım bende aynısını cinsiyeti öğrendiğimde yaptım pembe mınıcık ayakkabıcıklar aldım
ama balerin ayakkabısı gibi kurdelelri saten falan :) resmını koyarım bıgun :)
çok güzel olmuştu eheh :)

Ama yok yaaaa :sinifsinif: içimdeki ses hala negatif çıkacak diyo ve ben onu susturamıyorum :sinifsinif:
offff kızım yaaa stres yapma. negatif çıksa bile gelecek ay varrr. ama heppp dua ediyorusss inşallahhhh çift çizgiyi görcennnnnn :Saruboceq:

ayyy ne güzellzemuszemus
kurban olduğum yaradanım bizede yaşat bu güzellikleri:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bende sizinle aynı durumdayım bugün bir ıslaklık hissediyorum peçeteyle bakıyorum bişey yok

Benim kayınvaldem de nişan sandığımın içine bebek patiği koymuş, duruyo hala ama mavi renk, bi mesaj mı vermeye çalışmış acaba bilmiyorumkismile erkek torun istiyo heralde, ama ben kız yapacam bayanssulusmile anası gibi süslü cimcime olacak benim kızım bayanssulusmile

superisi, elson ne dersiniz yoksa tedaviyi bırakıyımmı gitmeyimmi artık psikoloğa bu sefer ciddi ciddi bebek çalışması yaparım

ay benim kayınvalidemde çok istiyo yaaaa...onlar istekli olunca ben dahada çok istiyorum... :çok üzgünüm:

superisi, elson ne dersiniz yoksa tedaviyi bırakıyımmı gitmeyimmi artık psikoloğa bu sefer ciddi ciddi bebek çalışması yaparım

canım bırak bence yaaa.o ilaçlar ömür bitiriyo..allahın izniyle hastalığını yenersin..gerçekten AZİM yani..bebek için çalışmalarada başla..hem kızınada kötü örmek oluyosun bence..kızma ama..tam anne babaları rol aldıkları dönem..bide o başlar saçlarını koparmaya...bu sefer çok üzülürsün...

ahhh canım sorma yaaa kızımında saçlarını koparttığı zamanları görüyorum da hemen aman kızım yapma diye müdahale ediyorum senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…