Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarrr yarın dr. gidicem dua edin ne olur yumurtalarım büyümüş olsun..yumurtalarım büyümüşse iğnemi olucam..

Kızlaaaaaaaaaaar ben artık kaçar pek umudum yok hala ama yine de dualarınızı eksik etmeyin siz emi :Saruboceq: eğer sonuç negatif çıkarsa giremeyebilirim akşam, ama pozitif çıkarsa ne yapar eder haber veririm tmm yerimseniben ay heyecandan midem bulanıyo vallaaaaaaaaaaaaaaa eyvahedigeldismile

hadi hayırlısı canım bekliyoruzz güzel haberler işallaahhhhh hihoyyyt

acizzz ve zayıff bir annesi varr ne kötü demi

mercan aşkolsun..çok kırdın beni...
Benim ablam ağır depresyon geçirdi..ordan bildiğim için söyledim..çok üzüldük hepimiz..ilaçların dozunu ilk çok vermişler...kötü günler geçirdik..ve benm iki küçük kardeşim var..onlar baktık o ablamın bazı hareketlerini örnek alarak bize soru soruyolar..ondan dedim öyle..
Yorumuna çok üzüldüm çok...

senin yorumun için söylemedim ben onu valla asıl şimdi ben üzüldüm ben kendi zayıflığımı ifade etmek amacıyla öyle bir şey yazdım sadecemafoldumben

inşallah canım dualarımız seninle
şekercim cok sağol inşallahh:1hug:

karasucum dualrım ve kalbim seninle..sonuc pozitif olsada olmasada muhakkak bize haber ver..negatif cıkarsada morelini bozmak yokk hihoyyyttamammı canımm:1hug:

senin yorumun için söylemedim ben onu valla asıl şimdi ben üzüldüm ben kendi zayıflığımı ifade etmek amacıyla öyle bir şey yazdım sadecemafoldumben

YA LÜTFEN AMA YAAAA..NİYE KENDİNE ZAYIF DİYOSUN..VALLA DEPRESYON HAPI İÇİP ÇALIŞAN,,ÇOCUĞUNA BAKAN..EVİNİN İŞİNİ İDARE EDEN ÇOK AZ İNSAN VARR..BİDAHA BÖYLE LAFLAR DUYARSAM SENDEN İNANKİ NE SELAM VERİRİM NE SELAMINI ALIRIM..HİÇ YAKIŞMIYO SANA... lmaz:

MERCAN BOL DUA ET HASTADA DEĞıLSıN SEN.şeytanın tammene insanlarla uğraşması olaraktan düün.öyle bişey yapacğaın zaman dua okumaya başla hemen görürüsn hiçbişeyin yok

benim hiç böle bi sorunum yok eşimle en ufak bi tartışmmaız olsa hmene diyorum araba çarpsa bana kendimi yaraşlasam üzülsün o da.yani insanın en zayıf analrında şeytan hemen musallat oluyor.sonra diyorum töbe töbe.Allah a sığın cnm sen herşey düzelcek

Ayyyyyyyyyyyy ne güsel yaaaaaaaaaa boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile inşallah en kısa zamanda gerçekleşir bu hayalin hayatım :Saruboceq:
aminnnnnn :Saruboceq:
aslında bebek olursa varya belkide ben bu hastalıktanda kurtulurum bana eğlence olur
eevet evett evetttt gülüm yaaaa en çok ben sevinirim bunaaaa hihoyyyt bence seni bitiren o ilaçlarrrr. sen yapmıcam de elin oraya gittimi hemen çekkkk heleki kızının yanındaaa asla yapmaaaa klava: sen aciz filan değillllsiiiiiinnnnnn :mymeka: bi daha asla duymiiiimmmmm.... sen herşeyi düşünen bi annesin. gayette iyisin sadece hayattan bi mucize bekkliyosunn :CüvCüv: bu da bebiş olabilirrr gayetteee çokta güzel olurrrr delikafadulden ama sen bu dönemdeee hayatınnn ne kadar güzelolduğunu hatırlaa hiç bööle psikolojik zırvalıklara takılmaa hepsini beynimiz yapıyo al işte ben depresyona girdiğimde doktora giderken yolda 3 kez bayıldım içeri girdiğimde zangır zangır titriyodum doktor bana dokunduğu anda yine bayıldım. ve doktor bana dediki 2 sene ilaç tedavisi ile bunu atlatıcaz ben içmedim ilaç milaç daha 6 ay bile olmadı bu durumu yaşayalı al işte eser bile yok. belki ilaca devam etseydim psikolojik olarak depresyon ilacı kullandığım için daha çok dibe çökçektim. sende böyle düşün senin bişeyin yok!!! buna inannnnnn kaydirigubbakcemile5

aynennnn benimde midem çok fenaaaaaaa kafamçokkarıştı şimdi istifra etçemmm az kaldııı ........ dicektimki dayanamadımmm çıkardım bileeeee :sinifsinif: offfffffff çok fena oldummmmm :çok üzgünüm: neyse bekliyoruz haberlerini canımcımmm. dualarımız seninleeeee :Saruboceq:

superisiiiiiiiiii noluyo kız...misafirmi var yoksa göbüşünün orlarda... aklinialirimsmile

aslında biz kendi kendimizin doktoruyuz onu biliyorum çünkü ben ne zman bu bir hastalık deyipte psikiyatr gitmeye başladım ozamandan beri halim harap eskiden bu kadar çok değğildi hastalığı hastalık olarak kabul edip ilaç kullanmaya başladım ozman kafamda saç kalmadı

superisiiiiiiiiii noluyo kız...misafirmi var yoksa göbüşünün orlarda... aklinialirimsmile

ahhh elifim ahhhhhh nerdeee o günlerrrr sanmıyorum yaaa midemi üşüttüm heralde. ama çok kötüyümm şuanda zor duruyorum ayakta belim kırılmak üzeree oooff offfff keşke bebiş olsa ben hepsine razıyım bunlarınn :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…