inşallah canım dualarımız seninlekızlarrr yarın dr. gidicem dua edin ne olur yumurtalarım büyümüş olsun..yumurtalarım büyümüşse iğnemi olucam..
Kızlaaaaaaaaaaar ben artık kaçarpek umudum yok hala ama yine de dualarınızı eksik etmeyin siz emi :Saruboceq: eğer sonuç negatif çıkarsa giremeyebilirim akşam, ama pozitif çıkarsa ne yapar eder haber veririm tmm yerimseniben ay heyecandan midem bulanıyo vallaaaaaaaaaaaaaaa eyvahedigeldismile
acizzz ve zayıff bir annesi varr ne kötü demi
ayyy ne güzellzemuszemus
kurban olduğum yaradanım bizede yaşat bu güzellikleri:Saruboceq::Saruboceq:
senin yorumun için söylemedim ben onu valla asıl şimdi ben üzüldüm ben kendi zayıflığımı ifade etmek amacıyla öyle bir şey yazdım sadecemafoldumbenmercan aşkolsun..çok kırdın beni...
Benim ablam ağır depresyon geçirdi..ordan bildiğim için söyledim..çok üzüldük hepimiz..ilaçların dozunu ilk çok vermişler...kötü günler geçirdik..ve benm iki küçük kardeşim var..onlar baktık o ablamın bazı hareketlerini örnek alarak bize soru soruyolar..ondan dedim öyle..
Yorumuna çok üzüldüm çok...
şekercim cok sağol inşallahh:1hug:inşallah canım dualarımız seninle
Kızlaaaaaaaaaaar ben artık kaçarpek umudum yok hala ama yine de dualarınızı eksik etmeyin siz emi :Saruboceq: eğer sonuç negatif çıkarsa giremeyebilirim akşam, ama pozitif çıkarsa ne yapar eder haber veririm tmm yerimseniben ay heyecandan midem bulanıyo vallaaaaaaaaaaaaaaa eyvahedigeldismile
senin yorumun için söylemedim ben onu valla asıl şimdi ben üzüldüm ben kendi zayıflığımı ifade etmek amacıyla öyle bir şey yazdım sadecemafoldumben
aminnnnnn :Saruboceq:Ayyyyyyyyyyyy ne güsel yaaaaaaaaaa boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile inşallah en kısa zamanda gerçekleşir bu hayalin hayatım :Saruboceq:
eevet evett evetttt gülüm yaaaa en çok ben sevinirim bunaaaa hihoyyyt bence seni bitiren o ilaçlarrrr. sen yapmıcam de elin oraya gittimi hemen çekkkk heleki kızının yanındaaa asla yapmaaaaaslında bebek olursa varya belkide ben bu hastalıktanda kurtulurum bana eğlence olur
superisiiiiiiiiii noluyo kız...misafirmi var yoksa göbüşünün orlarda... aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?