Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

gitme bence ilacı bırak bebişe sarıl inşallahhh kurtulcan bu illetten. sen zaten bu umudu içinde gerçekten yaşarsan kendini kısıtlamadann o zaman herşey geççek. hayallerini yaşarken korkma fikirlerini söylerkende öyle. sen önemli olduğunu hisset ve bunu asla unutmaa. sen önemlisinnnn tamammı??? ennn başta kızının hayran olduğu kadınsın sen. kendini önemseki hayatta seni önemsesinn. sen bu dünyada herkes kadar varsın ve güzelliğinde önemli. sen güzelliğini bozmamak için bile elini saçından çeksen yeterrr. başka umudun var artık şu saniyeden itibare. şimdi aç yeni beyaz sayfanı umutlarınla doldur ve sakın önceki karalanmış sayfayı açma. bitti herşey. yeni bi mercan var artık ve yeni hayatına başladı şuanda

kızlar ben cıkıyorum Allah a emanet olun hepiniz

inşallah güzel haberler duyarız Allah ımmmm superisi hamişmisin yoksa kız ay ay ay :)

hadi öptüm herkesi ayrı ayrı :)

Şeniz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Şeniz

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaaaaaaaaar kociş bilgisayarı evde bırakmış, eve geldim ben, testimi de yaptım ama sonuç tahmin ettiğim gibi tek çizgi malesef :sinifsinif: içimdeki ses haklı çıktı :gitme: bu ay da tutturamadık demek ki bilmiyorumkismile artık bidahaki aya inşallah yerimseniben bir an önce kırmızılar gelse bari de biz de önümüzü görsek boshayallersmile

çok duygulandırdın beniŞeniz

kızlar ben cıkıyorum Allah a emanet olun hepiniz

inşallah güzel haberler duyarız Allah ımmmm superisi hamişmisin yoksa kız ay ay ay :)

hadi öptüm herkesi ayrı ayrı :)

hoşçakalll kendine çokkk dikkat ettt bebişimizede a.s. ahyyyyy inşallahhhhh hihoyyyt sanmıyorum ama ayşe yaaa. neyseee hayırlısııııopuyorumnanaktan

ayyyyyyy noluyo bugün sizeeee.... bunalım bunalım bunalım... klava:
sanki bi sorunun var...olacak işte allahın izniyleee....
artıkım bunalım takılanlarla konuşmıycam... :dilcikar: :dilcikar:

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ya belki erken oldu o yüzden çıkmadııı?? benim de içimdeki ses senin hamile olduğunu söylüyor amaaaaaa bakalımmmmm
ama ne olursa olsun üzülme canım tamam mı?????

ELSON canım ELSON'un EL'i elif orasını anladık da SON nedir? eşinin adı mı yoksa soner mi???? benim eşimin adı soner deeeeee o yüzden soruyorum

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeey kepeleklerim, beni görmediniz miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile

kırmızılar gelene kadar ümidini kesme

yok hayatım üzülmedim zaten, kendimi çekirdeğe verdim, çıtlayıp duruyom bilgisayarın başında, kalkıp evi toparlamam lazım ama bilmiyorumkismile

karasucum sonkez yarın kantesti yaptır ve bu işe son noktayı koy..çünkü içinde hala bi acaba mı var biliyorum...

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu...............12 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci....................14 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…