aslında biz kendi kendimizin doktoruyuz onu biliyorum çünkü ben ne zman bu bir hastalık deyipte psikiyatr gitmeye başladım ozamandan beri halim harap eskiden bu kadar çok değğildi hastalığı hastalık olarak kabul edip ilaç kullanmaya başladım ozman kafamda saç kalmadı
:gitme:herkese iyi akşamalr kızlar.çıkyorum ben.yarın hayırlı haberlerle gleir inş.herkes
kzılar gitme vakti geldi hepinizi tek tek öptüm sizleri çok seviyorumm
herkese iyi akşamalr kızlar.çıkyorum ben.yarın hayırlı haberlerle gleir inş.herkes
gitme bence ilacı bırak bebişe sarılinşallahhh kurtulcan bu illetten. sen zaten bu umudu içinde gerçekten yaşarsan kendini kısıtlamadann o zaman herşey geççek. hayallerini yaşarken korkma fikirlerini söylerkende öyle. sen önemli olduğunu hisset ve bunu asla unutmaa. sen önemlisinnnn tamammı??? ennn başta kızının hayran olduğu kadınsın sen. kendini önemseki hayatta seni önemsesinn. sen bu dünyada herkes kadar varsın ve güzelliğinde önemli. sen güzelliğini bozmamak için bile elini saçından çeksen yeterrr. başka umudun var artık şu saniyeden itibare. şimdi aç yeni beyaz sayfanı umutlarınla doldur ve sakın önceki karalanmış sayfayı açma. bitti herşey. yeni bi mercan var artık ve yeni hayatına başladı şuanda
kızlar ben cıkıyorum Allah a emanet olun hepiniz
inşallah güzel haberler duyarız Allah ımmmm superisi hamişmisin yoksa kız ay ay ay :)
hadi öptüm herkesi ayrı ayrı :)
çok duygulandırdın beniŞeniz
ahhh elifim ahhhhhh nerdeee o günlerrrr sanmıyorum yaaa midemi üşüttüm heralde. ama çok kötüyümm şuanda zor duruyorum ayakta belim kırılmak üzeree oooff offfff keşke bebiş olsa ben hepsine razıyım bunlarınn :ecrin_bebek:
Kızlaaaaaaaaaaaaaar kociş bilgisayarı evde bırakmış, eve geldim ben, testimi de yaptım ama sonuç tahmin ettiğim gibi tek çizgi malesef :sinifsinif: içimdeki ses haklı çıktı :gitme: bu ay da tutturamadık demek ki bilmiyorumkismile artık bidahaki aya inşallah yerimseniben bir an önce kırmızılar gelse bari de biz de önümüzü görsek boshayallersmile
kırmızılar gelene kadar ümidini kesmeKızlaaaaaaaaaaaaaar kociş bilgisayarı evde bırakmış, eve geldim ben, testimi de yaptım ama sonuç tahmin ettiğim gibi tek çizgi malesef :sinifsinif: içimdeki ses haklı çıktı :gitme: bu ay da tutturamadık demek ki bilmiyorumkismile artık bidahaki aya inşallah yerimseniben bir an önce kırmızılar gelse bari de biz de önümüzü görsek boshayallersmile
yok hayatım üzülmedim zaten, kendimi çekirdeğe verdim, çıtlayıp duruyom bilgisayarın başında, kalkıp evi toparlamam lazım ama bilmiyorumkismileoffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ya belki erken oldu o yüzden çıkmadııı?? benim de içimdeki ses senin hamile olduğunu söylüyor amaaaaaa bakalımmmmm
ama ne olursa olsun üzülme canım tamam mı?????
kırmızılar gelene kadar ümidini kesme
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeey kepeleklerim, beni görmediniz miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile
Kızlaaaaaaaaaaaaaar kociş bilgisayarı evde bırakmış, eve geldim ben, testimi de yaptım ama sonuç tahmin ettiğim gibi tek çizgi malesef :sinifsinif: içimdeki ses haklı çıktı :gitme: bu ay da tutturamadık demek ki bilmiyorumkismile artık bidahaki aya inşallah yerimseniben bir an önce kırmızılar gelse bari de biz de önümüzü görsek boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?