karasucum sonkez yarın kantesti yaptır ve bu işe son noktayı koy..çünkü içinde hala bi acaba mı var biliyorum...
yok yok bunalım yapmıyorumki bennnn olsaaa dünyalar benim olcakk zatennn zemuszemus olmazsa üzülmemek için ööle diyorum bennn olumunekankayizsmile benim erken zaten daha varsada bişiler haftaya öğrenirim şimdi napsam boşşşş. hayırlısııı :Saruboceq:ayyyyyyy noluyo bugün sizeeee.... bunalım bunalım bunalım...klava:
sanki bi sorunun var...olacak işte allahın izniyleee....
artıkım bunalım takılanlarla konuşmıycam... :dilcikar: :dilcikar:
yok hayatım üzülmedim zaten, kendimi çekirdeğe verdim, çıtlayıp duruyom bilgisayarın başında, kalkıp evi toparlamam lazım ama bilmiyorumkismile
Yok hayatım, kalmadı valla acaba falan yerimseniben zaten sancısı bugünden başladı, ya geceye ya sabaha kanaması de gelir gibime geliyo, kan testine gerek kalmaz yani yerimseniben
Kızlaaaaaaaaaaaaaar kociş bilgisayarı evde bırakmış, eve geldim ben, testimi de yaptım ama sonuç tahmin ettiğim gibi tek çizgi malesef :sinifsinif: içimdeki ses haklı çıktı :gitme: bu ay da tutturamadık demek ki bilmiyorumkismile artık bidahaki aya inşallah yerimseniben bir an önce kırmızılar gelse bari de biz de önümüzü görsek boshayallersmile
Neyse canlarım, keyfinizi kaçırmadım inşallah bilmiyorumkismile ben üzülmedim ama inanın ki, kendimi hazırlamıştım olumsuz sonuca yerimseniben ben artık kalkıp evi toparliyim, kociş gelene kadar anca biter, sonra da kocişim beni sıcacık kollarının arasına alınca herşeyi unuturum zaten :asigim:
Neyse canlarım, keyfinizi kaçırmadım inşallah bilmiyorumkismile ben üzülmedim ama inanın ki, kendimi hazırlamıştım olumsuz sonuca yerimseniben ben artık kalkıp evi toparliyim, kociş gelene kadar anca biter, sonra da kocişim beni sıcacık kollarının arasına alınca herşeyi unuturum zaten :asigim:
ablam gönderdi şimdi msnden..bende size göndertiyom...
bennn....
bu senmisin canım..ne güzel bir bayanmışsın..aklinialirimsmile
gızlar ben gidiyom...yarın herkeşler bomba gibi olsun..morukların arasında kalan ben,,bunlaıma giren siz.. hadi öptüm sizi en kocamanından...
Ay kızlar, tam bilgisayarı kapattım, teste bidaha baktım, çok silik ikinci çizgi çıkmış bilmiyorumkismile ama ancak çıplak gözle görülebilecek kadar bilmiyorumkismile fotosunu çekip göndersem göremezsiniz ki yaaaa eyvahedigeldismile ne demek sizce buuuuuuuuuuuuuu fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?