Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
9 aydır her ay test yapıyorum, hiçbirisinde en ufak bi silik çizgi bile görmedim saatler sonra bile, ama şimdi testten 15-20 dak. sonra çok silik de olsa bi 2. çizgi var yaaaa görüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum delikafadulden

Sizce çok mu geç :uhm: hani diyolar ya 5 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almayın diye :uhm: acaba boşa mı seviniyorum ki eyvahedigeldismile

9 aydır her ay test yapıyorum, hiçbirisinde en ufak bi silik çizgi bile görmedim saatler sonra bile, ama şimdi testten 15-20 dak. sonra çok silik de olsa bi 2. çizgi var yaaaa görüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum delikafadulden

yhaaaaa şimdi ağlıcam yaaaaaaaa ayyyy çok mutlu oldummmmm elim ayağım kesildi kızzzzzzz ahyyyy heyecanla kupanı veriyimmm :hooray: :hooray: :hooray:

Sizce çok mu geç :uhm: hani diyolar ya 5 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almayın diye :uhm: acaba boşa mı seviniyorum ki eyvahedigeldismile

bence boşa sevinmiyosunn hiç belli olmassss dur bakalım sen yarın bi kan testini verdeeeee onda kesin çıkar artıkkk ayyyyy hadi hayırlısıııı hihoyyyt

gönder resmi hmeen büyütr inceleriz biz resmiii

Ama resimden görmeniz mümkün değil yaaa :sinifsinif: fotoğraf makinasından bakınca ben bile göremiyorum, ancak çıplak gözle :sinifsinif:
Neyse en iyisi yarın sabah da adet gelmezse gidip testimi yaptırayım temiz temiz yerimseniben

evet evet evetttt yarın sabahtan git hemennn çok merak ediyorum yaaaa şu sonucuuuuuu hihoyyyt hadi inşalllaaaahhhhhh :Saruboceq:

karasu ben geçen ay test yaptım.tek çzgi net bi çekişde çıktı kaç saat bekledi silik bile çıkmadı.umutlandırmka istemme yinede ama oladabilir bebiş

yhaaaaa şimdi ağlıcam yaaaaaaaa ayyyy çok mutlu oldummmmm elim ayağım kesildi kızzzzzzz ahyyyy heyecanla kupanı veriyimmm :hooray: :hooray: :hooray:

Dur kız ne kupası, hemen heveslendirme beni bilmiyorumkismile yarın sabah kan veririm, onun sonucuna göre bakarız artık yerimseniben

ay şu hafta bi bitseyid ya değilmii....karasu %50 var %50 yok diyerekten bitir b günü sen yarına Allah büüyük

Dur kız ne kupası, hemen heveslendirme beni bilmiyorumkismile yarın sabah kan veririm, onun sonucuna göre bakarız artık yerimseniben

kızım bende kaç kez test yaptım bir gün sonra bile ikinci çizgi silik olmadı yafffffff sen onu eczaneye götürüp bi göstersennnnn yakında varmıki ecz.?

Neyse kızlar ben çıkayım artık, kocişe söylemicem bu testi, boşa ümitlendirmiş olmaktan korkuyorum çünkü, kan testi sonucumu söylerim artık yerimseniben

haydin bende kaçtım kocişim bugün istanbula gitti bende annemlere gidicem orda kalcammmm. öptüm sizi yarın karasu güzel haberlerle gelir inşallahhhhhh

bende cumayı bekliyorum cnm.bellide olamz yarın müsait olursam ozamanda kadarda gelemzse kırmıızlar yaparım cm bende test

ayyyyyyyy ayyyyyydelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sen hamilsinnnnnnnnnnnnn:CüvCüv::CüvCüv:
kız benim ikinci hamilelikte aynen böyle oldu silik cıkmıştı hamileydimmhihoyyyt
hadi inşallah kan testindede cıkarr:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…