9 aydır her ay test yapıyorum, hiçbirisinde en ufak bi silik çizgi bile görmedim saatler sonra bile, ama şimdi testten 15-20 dak. sonra çok silik de olsa bi 2. çizgi var yaaaa görüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum delikafadulden
Sizce çok mu geç :uhm: hani diyolar ya 5 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almayın diye :uhm: acaba boşa mı seviniyorum ki eyvahedigeldismile
gönder resmi hmeen büyütr inceleriz biz resmiii
Ama resimden görmeniz mümkün değil yaaa :sinifsinif: fotoğraf makinasından bakınca ben bile göremiyorum, ancak çıplak gözle :sinifsinif:
Neyse en iyisi yarın sabah da adet gelmezse gidip testimi yaptırayım temiz temiz yerimseniben
yhaaaaa şimdi ağlıcam yaaaaaaaa ayyyy çok mutlu oldummmmm elim ayağım kesildi kızzzzzzz ahyyyy heyecanla kupanı veriyimmm :hooray: :hooray: :hooray:
Dur kız ne kupası, hemen heveslendirme beni bilmiyorumkismile yarın sabah kan veririm, onun sonucuna göre bakarız artık yerimseniben
şimdi bebek varsa bende 4 hafta 4 günlük hamile oluurm demkemiş:))
Hadin öptüm görüşürük laelaelaelaelae
Ama resimden görmeniz mümkün değil yaaa :sinifsinif: fotoğraf makinasından bakınca ben bile göremiyorum, ancak çıplak gözle :sinifsinif:
Neyse en iyisi yarın sabah da adet gelmezse gidip testimi yaptırayım temiz temiz yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?