Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bence de karasu hamilee :lepi: hadi hayırlısı işallah opuyorumnanaktan

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu...............12 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci....................14 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

kızlarr yaa ben hala adet olmadımmmmm bugun 35.gunum normalde de 33-34 gunde 1 adet olan bırıyım yanı 1 gun geçtı ama hayırlısı bakalım. geçen ay 5 gun geçmişti yanı 40.gunde olmuştum dr olabılır bazı donemler demişti....umıtlenmıorum çok çunku geçen ayda atmıştı adetım offffffffffffff allahım bana nolur dua edın yaaa .hayırlısıyla allahın ıznıyle sağlıklı hayırlı bebişim olsun tez zamanda...amınnnnnnnnnnnn allahımmmmm...

geçen hafta karnıma belıme ağrılar gırıyodu. şu an göğüslerım şiş ama sancı yok. bugun belıme ve kasıklarıma ağrı gırdı. adet olacakmışım gbı ama olmuyorummmm offff allahım benı aydınlığa çıkar yarabbimmmm...

Canım test yapmışsın.silik çıkmış sanırım.Çok sevindim,hadi hayırlısı.Sen hemen kan testi yaptır.Koşşşşşşhihoyyyt

Zaten hamilelik belirtisi de o canım.Adet belirtileri oluoyr ama bir türlü adet gelmiyor. Hadi canım hayırlısı,test yapsana sabah

Zaten hamilelik belirtisi de o canım.Adet belirtileri oluoyr ama bir türlü adet gelmiyor. Hadi canım hayırlısı,test yapsana sabah

canım hayal kırıklığına uğramak ıstemıorum . geçen ayda 6 gun geçmişti sonuç negatıftı yıne 5-6 gun bekleyeeğim olmadı yıne kan testı yaptırıp bakacağım.allahımdan hayırlısını dılıorum hep 8 aydır ınş. bu ay hayırlı sağlıklı bır bebiş verır bana da:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: gerçekten şu an belım ağrıo ama adet olacakmış gbı değil dun gece mesela kesın adet olurum sabaha dercesıne bı adet vardı ama şimdı normal. mesela bugun derste belım kopacak gbıydı kesılmış sankı baya ağrıdı allahım dua edın bana lutfennnn muslumanın muslumana duası geçermiş kızlarrrrr:Saruboceq:

bu arada dılmemmacım ıkızlerın olacakmış allahım analı babalı buytsun hayatım.darısı bıze ınş.kaydirigubbakcemile5:1hug:

Sağolun kızlar .Evet ikizlerim oluyor.Hem de doğal yolla.Şaşırdık çok ve çok ta sevindik.Darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma

O zaman sabret bakalım.Varsa zaten bebişin seninle

bu topık e bayılıorum ben yaaaa herkesı sankı çok yakından tanıorum senelerdır arkadaşım gbısınızzzz sevıorum sızlerı

ELSON slm nasılsın bebiş yok senın de sanırım kaç yıllık ya da aylık evlısın ?

elsooooon hadı kız sen de gel...ben normalde aksamları gırmıyorum ama karasuyu merak ettım...ıkıncı az da olsa cıksa umıt var bence benım de sılıktı ama foto makınasında cıkmıstı bence o ayarını yapamadı makınanın ondan cıkmadı....ama yarın sabah kan testı yaptırcak herhalde umitliyim...

Ay yazıyorum gitmyo yaa evet,bencede karasu hamileee..allahm yaa..çokgüzel.yarn erken gelse bari..

geçmişi okuyodum hayatım karasuyu merak etmıstım de ay ya bence hamıle

bence de hamıle .benım okulumdakı bır oğrt. arkadaşımın da aynen bole olmuştu ve dr a gıttı kanında hamıle olduğu anlaşıldı kız nasıl sevındı yaaa anlatamamopuyorumnanaktan 3 senedır ıstıyorlarmış olmuyormuş allahım nasıp ettı oldu işte. inş. karasucuğumun da bebişi onunladır :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…