Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
9 aydır her ay test yapıyorum, hiçbirisinde en ufak bi silik çizgi bile görmedim saatler sonra bile, ama şimdi testten 15-20 dak. sonra çok silik de olsa bi 2. çizgi var yaaaa görüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum delikafadulden

ayyy kocişi çiğköfte almaya gönderttim bi bakıym dedim bu haberde ne yahuuu hihoyyyt
karasucum hatırlıyor musun benım bu hamişliğimdede aynısı olmuştuuuuu
reglım 2 gün gecmesıen rağmen test yaptıım 1-2 saat sonra silik biçizgi vardı
inanmadım bende 5. dakıkadan sonra ki sonuclar yannıs oluyo diye ama 2 gun sonra testı tekrralayıncaa
anaaamm kıpkırmızı bi çizgi olamasa cıkmazdı diye düşünüyorum canım inşallah kan testide
doğrular ayyy hadi hayırlıı inşallah :)

KARASU'cum umarım sabah gözün takılır da okursun.!Eskiden mutlaka herkes sayfaları gösden geçirir ve güne öyle başlardı yazılanalrı kaçırmamak adına ama bu alışkanlık malesef kaybedilmeye başlandı(umarım yeniden kazanılır).O yüzden geç yazdığımız çoğu şey gözden kaçıveriyor artık. Ama ben yine de yazmak istedim olur da gözüne takılırsa diye süprizzzzz

20dk sonraymış gerçi ama çift çizgiyi görmüşsün;bence bu güzel bişey;çünkü senin de ben ve bazı arkadaşlarda da olduğu gibi daha çift çizginin 'Ç'sini bile görmüşlüğün yok. :jeyyar: O halde bu üzel bir habarrrr! alkisalkisalkis
İnşallah bizlere müjdeli haberi verirsin en kısa sürede..... :)))

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu...............12 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci....................14 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bırazdan okula geçeceğim ama gunaydın demek ıstedım herkeslere

karasucum haberlerını eve gelır gelmez okuyacağım umarım hakkından hayırlı bı haber alırsın ve bızı de sevındırırsın o aldığın haberleolumunekankayizsmile

bu arada benım adetımden 2 gun geçtı ama tam 1 hafta bekleyeeceğim oldu oldu olmadı dr gıdıp kanda baktırırım çıkmazsa dr gıdıp bakılacağım hayırlısı dualarınızı eksık etmeyın kızlarrrr hepinizi opüyorummmmm:1hug:

günaydınnnnnnn kızlar!!!!!!!!!!
karasuyum 15-20 dk sonra silik de olsa çift çizgiyi görmüşsün...o kadar heyecanlandımki yazını okuyunca canım kalbim küt küt atttı...bence varya sen hamilesin canım :lepi:
benim aldıgım bütün testlerde hep 15 dk bekleyin diyor...seninkisininde öyle olması gerekiyor bence...
ayy hadi yap biran önce kan testini de bize güzel haberlerini ver eyvahedigeldismile

nasıl beklicez bilmiyorum bugün bitmek bilmez heralde...

Canlarım benim çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, inşallah dediğiniz gibidir, inşallah hamişimdir :Saruboceq: dün gece testten sonra yine sabahki gibi bi lekelenme oldu ama yine gerisi gelmedi bilmiyorumkismile bugün de sancım falan da kalmadı bilmiyorumkismile noluyo anlamadım yaaaa bilmiyorumkismile hamileysem o lekeler ne, hamile değilsem o 2. çizgi neydi fisfisfis kafam öyle karıştı ki eyvahedigeldismile şimdi hastanede mesainin başlamasını bekliyorum, özel hastane olduğu için ancak 9 da başlarlar, hemen arayıp randevumu alıcam, bugün mutlaka gidicem, kendimi çok kaptırmak, çok ümitlenmek istemiyorum çünkü bu lekelenmeler bana ters giden bişeyler olduğunu düşündürüyo eyvahedigeldismile inşallah hayal kırıklığı olmaz benim için :Saruboceq:

Canım ben hala okuyorum geçmişi gelir gelmez yerimseniben ama malesef geçmişi okumak eskisi kadar uzun sürmüyo artık :sinifsinif:
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :Saruboceq: okadar çok istiyorum ki bugün size gerçek bi müjde vermeyi :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydınlar...karasuu yerleşme kanaması beklenen adet gününde gelebilir çok az miktarda diye okumuştum.hem niye ikinci çizgi çıksınki durduk yerde..hadi kan testi sonuçlarını bekliyoruzzz...

kontes26+, bayankarasu+, ELSON+, naneseker+
günaydın canlar......karasucum herseyin hayırlısı olsun canım yaptır testini de rahatla...lekelenmeler hamile olmadığın anlamına gelmez canım...ama sen kendini sıkma biraz rahat ol...sonuç ne olursa olsun...zaten belirsizlik kalkacağı için rahatlayacaksın....

günaydınlar...karasuu yerleşme kanaması beklenen adet gününde gelebilir çok az miktarda diye okumuştum.hem niye ikinci çizgi çıksınki durduk yerde..hadi kan testi sonuçlarını bekliyoruzzz...

İnşallah dediğin gibidir hayatım yaaa :Saruboceq: şimdi tekrar gittim tuvalete, bi bakayım, adet olduysam boşa randevu almiyim diye, yine o leke gelmiş, ama kanama değil, başka bişey gibi, sadece peçeteye bulaşıyo çok az, pembe bi leke eyvahedigeldismile adet mi oluyorum acaba yaaa, bu tür lekelenmeler aynı zamanda sağlıksız bi yumurtlama olduğunun da göstergesi çünkü, öyle bişey mi var ki bilmiyorumkismile boşa mı ümitleniyoruz acaba bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…