kontes26+, bayankarasu+, ELSON+, naneseker+
günaydın canlar......karasucum herseyin hayırlısı olsun canım yaptır testini de rahatla...lekelenmeler hamile olmadığın anlamına gelmez canım...ama sen kendini sıkma biraz rahat ol...sonuç ne olursa olsun...zaten belirsizlik kalkacağı için rahatlayacaksın....
İnşallah dediğin gibidir hayatım yaaa :Saruboceq: şimdi tekrar gittim tuvalete, bi bakayım, adet olduysam boşa randevu almiyim diye, yine o leke gelmiş, ama kanama değil, başka bişey gibi, sadece peçeteye bulaşıyo çok az, pembe bi leke eyvahedigeldismile adet mi oluyorum acaba yaaa, bu tür lekelenmeler aynı zamanda sağlıksız bi yumurtlama olduğunun da göstergesi çünkü, öyle bişey mi var ki bilmiyorumkismile boşa mı ümitleniyoruz acaba bilmiyorumkismile
kaçta gideceksin hastaneye...randevu alman şartmı..sadece kan testi için????
kontes26+, bayankarasu+, ELSON+, naneseker+
günaydın canlar......karasucum herseyin hayırlısı olsun canım yaptır testini de rahatla...lekelenmeler hamile olmadığın anlamına gelmez canım...ama sen kendini sıkma biraz rahat ol...sonuç ne olursa olsun...zaten belirsizlik kalkacağı için rahatlayacaksın....
Canım sadece kan testi yaptırmicam ki, ultrasonla da baksın, belki keseyi göremez ama en azından yumurtlama olmuş mu onu görür, belki de yumurtam çatlamadı yine, belki de sağlıksız bi yumurtlama oldu, belki de bu lekeler ondan bilmiyorumkismile yani ne biliyim işte herşey geliyo aklıma :uhm: baksın işte neye gerekiyosa, randevumu alıp gidicem yerimseniben
testi bi çekip koysaydın şuraya..aydınlık bi yerde çekip...
Kızlar randevumu aldım ama saat 12:45'e ancak müsaitmiş doktorum bilmiyorumkismile beklicez artık napalım yerimseniben zaten sağlık ocağına gidip kan versem bile akşam 5 buçuktan önce çıkmıyo sonucu, her halukarda beklicez yani boshayallersmile
Kızlar randevumu aldım ama saat 12:45'e ancak müsaitmiş doktorum bilmiyorumkismile beklicez artık napalım yerimseniben zaten sağlık ocağına gidip kan versem bile akşam 5 buçuktan önce çıkmıyo sonucu, her halukarda beklicez yani boshayallersmile
ay kızlar ben çok kötüyüm bugün..kamyon çarpmış gibiym..sırtıma bıçaklar saplanıyo sanki...
Ama test yanımda değil ki evde bıraktım, ayrıca gerçekten de fotoğrafta görünmesi imkansız kızlar, çıplak gözle bile zor görülüyo, çok dikkatli bakmak gerekiyo bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?