Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Şu an kafamda okadar çok soru işareti var ve bu beni o kadar çok rahatsız ediyo ki :sinifsinif: gerçekten de sonucu aldığımda negatif de olsa rahatlicam yaaaa, ne büyük bi stres bu böyle eyvahedigeldismile belki de stresten adet olamıyorum ????????????/

sen takılma o lekelere bitanem..bence o yerleşme lekelenmesi gibi bişey..hiç umursama...bian öncede gittt... bekliyoruzzz.. boshayallersmile boshayallersmile

kaçta gideceksin hastaneye...randevu alman şartmı..sadece kan testi için????

Canım sadece kan testi yaptırmicam ki, ultrasonla da baksın, belki keseyi göremez ama en azından yumurtlama olmuş mu onu görür, belki de yumurtam çatlamadı yine, belki de sağlıksız bi yumurtlama oldu, belki de bu lekeler ondan bilmiyorumkismile yani ne biliyim işte herşey geliyo aklıma :uhm: baksın işte neye gerekiyosa, randevumu alıp gidicem yerimseniben

günaydın canııımm.. olumunekankayizsmile

iyide sen yumurtladın diye sana çatlatma iğnesi vurulmadımı..düşünme sen onları..bi git bakalım..kendine dikkat et..yürümene bileee... yerimseniben

[karasucuma.s

canım evet çok büyük bir stres dediğin gibi ..ama hamilelikte böle biliyor musun bu yola başlayınca bu stresler hiç bitmiyo...şu an için önemli olan senin sağlığın...adet olcak olsan bile belki stresten gelmiyo olabilir benim 5 gün gecikmişti bir kere ama testlerde ikinci çizgi adına birsey yoktu...canım sen çizgiyi hafifte olsa gördüysen adeti pek düşünme...git testini yaptır....ve rahatla...

Kızlar randevumu aldım ama saat 12:45'e ancak müsaitmiş doktorum bilmiyorumkismile beklicez artık napalım yerimseniben zaten sağlık ocağına gidip kan versem bile akşam 5 buçuktan önce çıkmıyo sonucu, her halukarda beklicez yani boshayallersmile

uzakmı..kaç gibi gelirsinnn...bekliycez artık napalım...

gerçi randevunuda aldın..bidaha uğraşmazsın testle falan..ama ben olsam bugünde yapardım..bugün biraz daha koyuysa o zaman kesiiiiiinnnn... aklinialirimsmile

Ama test yanımda değil ki evde bıraktım, ayrıca gerçekten de fotoğrafta görünmesi imkansız kızlar, çıplak gözle bile zor görülüyo, çok dikkatli bakmak gerekiyo bilmiyorumkismile

ay kızlar ben çok kötüyüm bugün..kamyon çarpmış gibiym..sırtıma bıçaklar saplanıyo sanki...

sen bence kaynar değilde ılık bir duş al..bakalım duştan sonrada gelicek mi lekelenmen..hem rahatlamış olursun...ayaklarını sıcak tut...dinlen evinde o sahata kadar ...

günaydın canlarım. nasılsınız?
karasu canım sen yine o stresten kurtulamamışsın dünden beri...ikinci çizgiden bahsetmemiştin bize? sabırsızlıkla sonuçlarını bekliyorum canım...

ben 11'de yani türkiye saatiyle 12'de yengemi doktora götürcem , bir aydır adet olmuyo, ve göğüslerinden süt geliyor.......senin sonuçları bana özel mesaj olarak atarsan çok sevinirim...çok merak ederim seniiii!!!

Ama test yanımda değil ki evde bıraktım, ayrıca gerçekten de fotoğrafta görünmesi imkansız kızlar, çıplak gözle bile zor görülüyo, çok dikkatli bakmak gerekiyo bilmiyorumkismile

tamam canm tamam..sen rahat ol..dr.sonuçlarını bekliyoruz heyecanla...

karasu sen evde değil misin .....hııı...bu arada çıplak gözle zor görülüyo dedin..acaba idrarın verdiği ıslaklıkla mı çıktı o ikinci belirti...hafif pembelik var mı şu çizgide..bir de herzaman yaptığın bir testmıydı...daha önce uyguladıgında bole bırsey olmadıysa aynı testte o zaman şüphelen hayatım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…