Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

günaydın

eşim yok diye yatak odasında yatamıyorum.çekyatta yatıyorum..tv açık bi şekilde...ondan oldu heralde...yatağımızı bile kullanamadık doğru dürüst... mafoldumben

korkuyonmu tek..ay bende hayatta tek yatamıyom anca tv karsısında...eyvahedigeldismile

sen bence kaynar değilde ılık bir duş al..bakalım duştan sonrada gelicek mi lekelenmen..hem rahatlamış olursun...ayaklarını sıcak tut...dinlen evinde o sahata kadar ...

Ben tam öyle yapmayı düşünüyodum şimdi yerimseniben çok az bi işim kaldı okulda, hemen çıkıp eve geçecem, duşumu alıp yatacam randevu saatine kadar yerimseniben

günaydınnnnnopuyorumnanaktan
bayankarasu,prensesss,su1983,tinkerbell,,idilcimm,elson,nasılsınız güzellerim..gününüzün güzel gecmesi dileğiyle şekerciklerim..
karasucum sen hamilesin bak cok eminim..yazmıştım zaten ama tekrarlıyayım benim adet günümdü tam kahve lekenmelerim olmuştu adet oluyorum dedim ama gelmedi.annemde test yap bakalım belki üstüne görmüşsündür dedi test yaptım ve 2. cizgi cok silik bir şekilde cıktı..ve hamileydim...aklinialirimsmile

Kızlaaaaaaaaaar, ben çıkıyoruuuuuuuuuuuuuum eve gidip duşumu alıp randevu saatimi beklicem sabırsızlıkla yerimseniben dua edin bol bol olur mu yerimseniben gerçekten okadar stres altındayım ve okadar çok korkuyorum ki şu an, hamile değilsem bile üzülmicem, yeter ki kötü bişey çıkmasın altndan :Saruboceq:

İnşallah benimki de öyledir canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın canımmm...

günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr günaydın haticecim nasılsınız
karasucum yazdıklarını okudum canım hakkında hayırlısı olsun ama şu varki bende kaç tane test yaptım 2 saat sonra bile çift çizgiyi göremedim yani bi olasılık var ama yinede seni ümitlendirmek istemem en iyisi kan sonucunu beklemek

karasu sonuç olumlu olursa bir çift beyaz patik al....akşam kocişe verirsin..tamam??? yerimseniben

İnşallah benimki de öyledir canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah canım öyledir.:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın canımmm...
günaydınnnnn şekercimmmopuyorumnanaktan

günaydın canım iyiyim sağol bugün dr. gidicem yumurtalarıma bakıcak dr,um..ve benim dünden bu yana cok akıntım var kasıklarımda cok ağrıyor..galiba yumurtlarım büyüyorrhihoyyythihoyyyt

sanada günaydın canım...

karasuyum bitanem herşeyin hayırlısı olsun kendini çok strese sokma rahat ol...valla ewe gidip duş alıp yatmayı iyi düşünmüşsün...senin gerçekten buna ihtiyacın var...
canım biz hep burdayız seni bekliyor olucaz...hayırlı haberlerle gel inşallah öptüm bitanem... opuyorumnanaktan

tinkerbell09+, ELSON, mercan.a, naneseker+, hatice_48, prensesss016, bayankarasu+

günaydın kızlar

karasucum akşam yazmıştım :) ıkıncı cızgıyı sılıkte görmüşsün ay hamişsindir inşallah
inşallah doktordan güzel haberlerle dönersin canım :)

korkuyonmu tek..ay bende hayatta tek yatamıyom anca tv karsısında...eyvahedigeldismile

tv'yi kapatıp uyuyamıyorum..uykum geldimi kuruyorm. ben uyurken kapanıyo...çok çok bi korkum yok evin bulunduğu yer açısından ama gidip tek başıma yatamıyorum.tv nin karşısında sızmam lazım.. :çok üzgünüm:

günaydın Ayşecim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…