tinkerbell09+, ELSON, mercan.a, naneseker+, hatice_48, prensesss016, bayankarasu+
günaydın kızlar
karasucum akşam yazmıştım :) ıkıncı cızgıyı sılıkte görmüşsün ay hamişsindir inşallah
inşallah doktordan güzel haberlerle dönersin canım :)
inşallah canım öyledir.:Saruboceq::Saruboceq:
günaydınnnnn şekercimmmopuyorumnanaktan
günaydın canım iyiyim sağol bugün dr. gidicem yumurtalarıma bakıcak dr,um..ve benim dünden bu yana cok akıntım var kasıklarımda cok ağrıyor..galiba yumurtlarım büyüyorrhihoyyythihoyyyt
günaydın canımmtinkerbell09+, ELSON, mercan.a, naneseker+, hatice_48, prensesss016, bayankarasu+
günaydın kızlar
karasucum akşam yazmıştım :) ıkıncı cızgıyı sılıkte görmüşsün ay hamişsindir inşallah
hatıce, prenses,ayşe ,mercan günaydınlar
bu arada diger arkadaslarım sizlerede günaydın...
tinkerbell09+, ELSON, mercan.a, naneseker+, hatice_48, prensesss016, bayankarasu+
günaydın kızlar
günaydın Ayşecim...
sanada günaydın canım....
günaydın canımm
günaydınlar canımopuyorumnanaktanhatıce, prenses,ayşe ,mercan günaydınlar
günaydınnnnnopuyorumnanaktanbu arada diger arkadaslarım sizlerede günaydın...
teşekkürler canım sanada günaydınn:teselli:tinkerbell09+, ELSON, mercan.a, naneseker+, hatice_48, prensesss016, bayankarasu+
günaydın kızlar
canım sen yumurta takibimi yaptırıyosun hayırlısı olsun canım
günaydın canım opuyorumnanaktan
sanada günaydın şekerim opuyorumnanaktan
günaydınnnnnn hoşgeldiiiinnnnnn opuyorumnanaktan
günadyın canım :)
kolay gelsin canım bilirim zorluğunuee ne var ne yok :) bugün ihracatın son günü kızlar terleme günü
ara ara girip yazabılrıım ancak
Kızlar randevumu aldım ama saat 12:45'e ancak müsaitmiş doktorum bilmiyorumkismile beklicez artık napalım yerimseniben zaten sağlık ocağına gidip kan versem bile akşam 5 buçuktan önce çıkmıyo sonucu, her halukarda beklicez yani boshayallersmile
gızlarrrr..benim sırtıma bıçaklar saplanıyo..ondan sonrama bide her iki kasığımada ara ara oluyo aynı şeyyy...yoksam bendemiiiiii....hadi içinize kurt düşüreyim... aklinialirimsmile
bebiş tabiki sendede var superisinde vargızlarrrr..benim sırtıma bıçaklar saplanıyo..ondan sonrama bide her iki kasığımada ara ara oluyo aynı şeyyy...yoksam bendemiiiiii....hadi içinize kurt düşüreyim... aklinialirimsmile
gızlarrrr..benim sırtıma bıçaklar saplanıyo..ondan sonrama bide her iki kasığımada ara ara oluyo aynı şeyyy...yoksam bendemiiiiii....hadi içinize kurt düşüreyim... aklinialirimsmile
selam kızlarr :))
şenaycım canım çok sevindim bebişlerin oluyormuş hayırlı olsun canım çok çok tebrikler :)) ne güzel ikisi bir arada büyücek..Allah analı babalı büyütsün işallah canım benimmopuyorumnanaktan
Sağolun kızlar .Evet ikizlerim oluyor.Hem de doğal yolla.Şaşırdık çok ve çok ta sevindik.Darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma
Kızlar randevumu aldım ama saat 12:45'e ancak müsaitmiş doktorum bilmiyorumkismile beklicez artık napalım yerimseniben zaten sağlık ocağına gidip kan versem bile akşam 5 buçuktan önce çıkmıyo sonucu, her halukarda beklicez yani boshayallersmile
GÜNAYDIN..AY AYŞECİM YA BENİM KARNIM ÇOK KAŞINIYO BU ARALAR SEN DEDE VAR MI OLE Bİ DURUM...ÇATLIYOMMU ACABA:bbo:
kolay gelsin canım bilirim zorluğunu
bebiş tabiki sendede var superisinde var
aaaa..ciddiye alırım bak..havalara girerim..dalga geçin benle..dalga geçiiiinnnn... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?