Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

sanada günaydın canım....

canım sen yumurta takibimi yaptırıyosun hayırlısı olsun canım

günaydın canımm

hatıce, prenses,ayşe ,mercan günaydınlar

günaydın canım opuyorumnanaktan
bu arada diger arkadaslarım sizlerede günaydın...

sanada günaydın şekerim opuyorumnanaktan

günaydınnnnnn hoşgeldiiiinnnnnn opuyorumnanaktan

hatıce, prenses,ayşe ,mercan günaydınlar
günaydınlar canımopuyorumnanaktan
bu arada diger arkadaslarım sizlerede günaydın...
günaydınnnnnopuyorumnanaktan
teşekkürler canım sanada günaydınn:teselli:
canım sen yumurta takibimi yaptırıyosun hayırlısı olsun canım

evet canım gecen ay yaptırdım tutturamadık.:umursamaz:
bu ay tekrar yaptırıyorum.bakalım hayırlsı inşallah bu ay tuttururum:Saruboceq::CüvCüv:

gızlarrrr..benim sırtıma bıçaklar saplanıyo..ondan sonrama bide her iki kasığımada ara ara oluyo aynı şeyyy...yoksam bendemiiiiii....hadi içinize kurt düşüreyim... aklinialirimsmile

cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

sağol canım evet ikisi bir arada hemde tek yumurta çok değişik bi duygu alışmaya çalışıyorum allah tüm isteyenlere versin inş.

Sağolun kızlar .Evet ikizlerim oluyor.Hem de doğal yolla.Şaşırdık çok ve çok ta sevindik.Darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma

canım sendedemi doğal yolla oldu bende aynı şekilde ikizlere hamiş olduğumu öğrendim hemde 13.haftamda

canım benim sabahtan beri yazdıklarını okuyorum keşke testini sabah yapsaydın daha net görürdün ama bence hamilesin sen çünkü o testler zaten beş dk sonra bakılan testler eğer yarım saat sonra görseydin geçersiz olabilirdi ama bence değil
inş doğrudur tatlım benim çok sevindim bekliyoz bakalım haberlerini mezdeke kasetim hazır :dance:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar, ben eve geldim, kociş bilg.ı yine evde bırakmış da size bi aloooooooooooooooooooooooooooo diyim dedim, kendimi hatırlatiyim de dualara ara vermeyin diye aklinialirimsmile şimdi duşa giriyorum, çıkınca tekrar görüşürüüüüüüüüüüüüüüüüüük laelaelaelaelae

kızlar bu arada herkese günaydınnnn
dün bişe diyemeden çıktım kusura bakmayın çok yoğundum bide öğleden sonra doktora gittim yoktum
nasılsınız bakalım

GÜNAYDIN..AY AYŞECİM YA BENİM KARNIM ÇOK KAŞINIYO BU ARALAR SEN DEDE VAR MI OLE Bİ DURUM...ÇATLIYOMMU ACABA:bbo:

ya benım 16. haftamdan beri ciddi ciddi kaşınmaya başladı ama hiç çatlağım yok
gerildiği için kaşınıyo sanırım zaten bebe yağımıda sürüyorum çatlasın varyaa oyarım onu :)

gızlarrrr..benim sırtıma bıçaklar saplanıyo..ondan sonrama bide her iki kasığımada ara ara oluyo aynı şeyyy...yoksam bendemiiiiii....hadi içinize kurt düşüreyim... aklinialirimsmile

her ay düzgün şekilde regl gören ve cinsel ilişkide bulunan her hatun gibi seninde
gebe olabilme ihtimalin var e çünkü potansiyelin var olumunekankayizsmile
ne gadder bilimsel gonuştuuum yaawww sempatiksalakcinni

kolay gelsin canım bilirim zorluğunu

:teselli: olumunekankayizsmile vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…