Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bilimsel konuştun ama doğru konuştun...
saygılar profummm...
buyrunnnnnnnnn

kızlar bu arada herkese günaydınnnn
dün bişe diyemeden çıktım kusura bakmayın çok yoğundum bide öğleden sonra doktora gittim yoktum
nasılsınız bakalım

sanada günaydın canım...nasıl geçti doktor kontrolü?

kızlar bu arada herkese günaydınnnn
dün bişe diyemeden çıktım kusura bakmayın çok yoğundum bide öğleden sonra doktora gittim yoktum
nasılsınız bakalım

günaydııın :)

anum mezdeke benım fikrimdi ama yok parti yaparık hep beraber kalçaları tokuştura
tokuştura oynarık diyosanız eywallah sositososito sositososito sositososito

ay aklıma geldi dün marketteyım bi mezdeke çalıo ama son ses marketin içinde
varya nası kaçıyorum oynamayım diye hiç dayanamıyorum şööyle bisküvi reyonunda
iki bel kıvırtmak vardı emmee kameralar var anam naparsın kaydirigubbakcemile3

BENDEDE ÇATLAK YOK AMA ACABA ONDANMI DEDIM ..NASIL KASINIYOM VARYA ..BIRDE BU AY INANILMAZ BUYUDU KARNIM...AY HERHALDE BUNDAN SONRA BOLE GITCEZ ...TOPLAMDA 4 KILO ALMISIM ..SEN delikafadulden

BENDEDE ÇATLAK YOK AMA ACABA ONDANMI DEDIM ..NASIL KASINIYOM VARYA ..BIRDE BU AY INANILMAZ BUYUDU KARNIM...AY HERHALDE BUNDAN SONRA BOLE GITCEZ ...TOPLAMDA 4 KILO ALMISIM ..SEN delikafadulden

benım göbüşde buyyomuş meğersem dün gömleğimi bi giydim hyiçç kapanmıo göbüş taraftakı düğmeleri sonra dedim ha buyyomus ben anlamıomusum sonra denedim
giysilerimi hep anam hiçbiri kapanmıo ehehehehe :) ne biliym pantolonlar etekler oluo
diye yavas büyyo yada cok büyük değil sanıyodum ben ama unutmusum hepsinin
düşük bel oldugunu :)

canım ben ilk 3 ay 7 kilo verdim 4. aydan itibarende 3 kilo aldım :) çok şükür
5. ayda bitmek üzere :) kaldı 4 ay bu arada da çok kilo almazsam oh oh yandan
şıkıdım şıkıdım oynarım valla sositososito sositososito sositososito

zamanında gelsin kırmızılar..başka bişey istemiyorum..yani pek ümidim yok bu aydan..önümüzdeki ay çifter çifter yapçaz kocişleee.... aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

eee o zaman kırmızılar gelsin önümüzdeki ay bebişler gelsin diyelim:lepi::lepi:
benim bir arkadaşım vardı 1,5 yıllık evli korunmuyordu korunmadığı halde hamile kalamıyor.dr. gidip klomen tedavisi görüyor ve o ay hamile kalıyor hemide 3,cüzzz..allahım inşallah bizlerede ikiz ücüz verir:Saruboceq::Saruboceq:

ay ben şişcem gibi ya...benım dusuk beller bile gelmiyo krnım sivrı bir yumurta gibi oldu...
bu arada ben 5. resme ne zaman geçiyodum unuttum...:dance:

ayy karasu terazi burcuydu demi bugunki burcunda yükünüz artıyo diyo yaa delikafadulden

selamlar kızlarrr nasılsınız cümleten..

karasuuuuuuuuuuuuuuuu arkadaşımm canımm çooook sevindim inşallahh kan testindede çıkar
bayram ederiz kupaları kaldırırz beraber.olumunekankayizsmile

valla ben küçüklüğümden beri hep istemişimdir ikiz olsun bi kız bi erkek olsun...belkide Allah klomen tedavisi görmem için vesile kılmıştır bu pkoyu...ikizim olsun diye... delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…