Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selamlar kızlarrr nasılsınız cümleten..

karasuuuuuuuuuuuuuuuu arkadaşımm canımm çooook sevindim inşallahh kan testindede çıkar
bayram ederiz kupaları kaldırırz beraber.olumunekankayizsmile

hoşgeldin aplacım :) iyiyiz biz sen naıslsın ? bebişko nasıl

valla ben küçüklüğümden beri hep istemişimdir ikiz olsun bi kız bi erkek olsun...belkide Allah klomen tedavisi görmem için vesile kılmıştır bu pkoyu...ikizim olsun diye... delikafadulden

bende öle ikiz istiom biri kız biri erkekde ne ana tarafımda vaar ne baba tarafımda

karasuuuuuuuuuuuuuuuu arkadaşımm canımm çooook sevindim inşallahh kan testindede çıkar
aleyküm selam canım hoşgeldinnopuyorumnanaktan
valla ben küçüklüğümden beri hep istemişimdir ikiz olsun bi kız bi erkek olsun...belkide Allah klomen tedavisi görmem için vesile kılmıştır bu pkoyu...ikizim olsun diye... delikafadulden

ay inşallah kızzz ne güzel olur biri kız biri erkek ikisi bir arada cıkmış olur..hihoyyytbir daha hamiş kaldımmı kalmadımmı korkusu olmaz..boshayallersmile

EVET hele bu aralar çok fazla rüya gördüm sanıyorum ben bu sahneyi daha önce yaşamıştım gibi şeyler oluyor yaa

peki ne doğuyo içine...
1.şık---kız
2.şık---erkek
3.şık---bir kız bir erkek delikafadulden delikafadulden
dalga geçmeyin kırarım kemikleriniziii...bugün kamyon çarpmış gibiyim...kafamı dağıtmaya çalışıyorum... :dilcikar: :dilcikar:

Bereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen hoşgeldin kuzum olumunekankayizsmile aldın mı haberlerimi delikafadulden dualarını bekliyorum şekerim :Saruboceq:

vallaaa..ben kızımla ilgilenirdim..oğlanıda verirdim babasına...

hoşgeldinnn berenimmm...nbr nasılsın?

HOŞBULDUM GÜLÜMM opuyorumnanaktan

Anaaaaaaaaaaaaa yüklü müyüm kız yoksaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

KARASUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Şeniz Şeniz
KUŞUM DR.A GİDİNCE KAN TESTİ YAPAR ZATEN DİMİ :1hug:

"Kendinizi yoğun bir haberleşme trafiği içinde bulacaksınız. Çok merak ettiğiniz bir konu, bugün aydınlığa kavuşacak gibi. Ama öğreneceğiniz bazı şeyler, sizi hayal kırıklığına uğratabilir."
Yaaaaa bi de şu yoruma bakın bilmiyorumkismile

HOŞBULDUM CANİKOM. İYİYİM ÇOOOOK ŞÜKÜR.
SEN NASILSIN
BAK LİSTE AZALIYO İYİCE ALLAHIM NE GÜZEL SIRA SİZDE YAŞASIN olumunekankayizsmile

bende çok şükür iyiyim...
ay ay inşallah valla sabırla bize ne zaman sıra gelicek diye bekliyoruz her ay yeni umutlarla...

Ayyyy biri beni durdursunnnn!!!! Sabahtan beri 6 paket çikolata yedim hala yiyorum kesmiyo hiçbiri... Tatlı krizine girdim (((

sanada günaydın canım...nasıl geçti doktor kontrolü?

günaydın canımmm
aynı şeyleri söyledi diğer gitiiğim doktorla ama ben ii birini bulmak istiyorum canım tek doktorda kalmıycam bakalım
çok kilo almıycan haraketli olcan şimdiden tuzu kesecen dedi 100 /99 sezeryan olcan dedi gibi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…