ayy karasu terazi burcuydu demi bugunki burcunda yükünüz artıyo diyo yaa delikafadulden
selamlar kızlarrr nasılsınız cümleten..
karasuuuuuuuuuuuuuuuu arkadaşımm canımm çooook sevindim inşallahh kan testindede çıkar
bayram ederiz kupaları kaldırırz beraber.olumunekankayizsmile
valla ben küçüklüğümden beri hep istemişimdir ikiz olsun bi kız bi erkek olsun...belkide Allah klomen tedavisi görmem için vesile kılmıştır bu pkoyu...ikizim olsun diye... delikafadulden
aleyküm selam..hoşgeldin..
aleyküm selam canım hoşgeldinnopuyorumnanaktanselamlar kızlarrr nasılsınız cümleten..
karasuuuuuuuuuuuuuuuu arkadaşımm canımm çooook sevindim inşallahh kan testindede çıkar
valla ben küçüklüğümden beri hep istemişimdir ikiz olsun bi kız bi erkek olsun...belkide Allah klomen tedavisi görmem için vesile kılmıştır bu pkoyu...ikizim olsun diye... delikafadulden
EVET hele bu aralar çok fazla rüya gördüm sanıyorum ben bu sahneyi daha önce yaşamıştım gibi şeyler oluyor yaaaltıncı hissin kuvvetlimi?? bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
hoşgeldin aplacım :) iyiyiz biz sen naıslsın ? bebişko nasıl
bende öle ikiz istiom biri kız biri erkekde ne ana tarafımda vaar ne baba tarafımda
ayy karasu terazi burcuydu demi bugunki burcunda yükünüz artıyo diyo yaa delikafadulden
EVET hele bu aralar çok fazla rüya gördüm sanıyorum ben bu sahneyi daha önce yaşamıştım gibi şeyler oluyor yaa
aleyküm selam canım hoşgeldinnopuyorumnanaktan
ay inşallah kızzz ne güzel olur biri kız biri erkek ikisi bir arada cıkmış olur..hihoyyytbir daha hamiş kaldımmı kalmadımmı korkusu olmaz..boshayallersmile
selamlar kızlarrr nasılsınız cümleten..
Anaaaaaaaaaaaaa yüklü müyüm kız yoksaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
aleyküm selam canım hoşgeldinnopuyorumnanaktan
ay inşallah kızzz ne güzel olur biri kız biri erkek ikisi bir arada cıkmış olur..hihoyyytbir daha hamiş kaldımmı kalmadımmı korkusu olmaz..boshayallersmile
Anaaaaaaaaaaaaa yüklü müyüm kız yoksaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hoşgeldinnn berenimmm...nbr nasılsın?
HOŞBULDUM CANİKOM. İYİYİM ÇOOOOK ŞÜKÜR.
SEN NASILSIN
BAK LİSTE AZALIYO İYİCE ALLAHIM NE GÜZEL SIRA SİZDE YAŞASIN olumunekankayizsmile
KARASUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Şeniz Şeniz
KUŞUM DR.A GİDİNCE KAN TESTİ YAPAR ZATEN DİMİ :1hug:
sanada günaydın canım...nasıl geçti doktor kontrolü?
bende çok şükür iyiyim...
ay ay inşallah valla sabırla bize ne zaman sıra gelicek diye bekliyoruz her ay yeni umutlarla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?