Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

AY HEPSI AYNI SEYI DIYO KILO ALMICAN KOLAYDI ..GEL DE SEN ALMA...UYUZ DOKTORLAR..YA BENIM KARNIM OLE BI KAZINIYOKI GEL GOR KI YEME UYKU UYUYAMAM VALLAHA..TUZA GELINCE...BEN HIC DIKKAT ETMIYOM YA...ERIKLERI TUZLAYIP TUZLAYIP YIYOM..ASLINDA SAKINCALI AMA TUZU KESEMEM KI...:dilcikar:

bende çok şükür iyiyim...
ay ay inşallah valla sabırla bize ne zaman sıra gelicek diye bekliyoruz her ay yeni umutlarla...

3 SENE SABRETTİM ÇOK ŞÜKÜR HEDİYEMİ ALDIM...
RABBİM MUTLAKA HERKESİN SABRININ MÜKAFATINI VERECEK.

Yapar yapar yerimseniben

İYİ HADİ OFFF KIZIM SEN NE SAKİNSİN BUGÜN YA.:mymeka:
HANİ HEYECAN YOK YA SENDE kaydirigubbakcemile
BAŞKA ZAMAN OLSA ÖLÜRDÜN MERAKTAN MAŞALLAH SAKİNLİĞE BAK

Ayyyy biri beni durdursunnnn!!!! Sabahtan beri 6 paket çikolata yedim hala yiyorum kesmiyo hiçbiri... Tatlı krizine girdim (((

AFEDERSİN NANEMM AMA OHAAA DİYORUM BAŞKADA BİŞİ DEMİYORUM
:roflol: CANIM ONLAR SANA K OLARAK GERİ DÖNCEK BİLİYOSUN :roflol:

evet..bekliyoruz büyük bir sabırla... boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

İNŞALLAHH GÜLÜM AZ KALDI :1hug:

nasıl yanii ne demek istedinnn??? bilmiyorumkismile

yani diyomki hani siz kocişle özlem çekip bir araya gelince patlatıyorsunuz ya bombayı
işte o zaman özlemle daha güzel bebkler geliyo demekki diycez dedim

Bereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen hoşgeldin kuzum olumunekankayizsmile aldın mı haberlerimi delikafadulden dualarını bekliyorum şekerim :Saruboceq:

hıııııı ben senden önce davrandım yumurtladım hemen :jeyyar:

Ayyyy biri beni durdursunnnn!!!! Sabahtan beri 6 paket çikolata yedim hala yiyorum kesmiyo hiçbiri... Tatlı krizine girdim (((

yaaaaaa ama bu adat öncesi krizi gibi hemen kes yemeyi yeme sakın

Hayatım ama dikkat etmen gerek, hadi kilo senin problemin ama tuz olayı bebeğin için de çok önemli, onun sağlığını tehlikeye atmak istemezsin dimi yerimseniben

canım ben hiç kilo almamışım vermiştim bi ara şimdi hamile kaldığım kiloya geri dönmüşüm
bana riskli grubunda olduğum için dikkat et diyo bebklerin kilo alması lazımmış benim değil
bende yemediğim zaman ağzıma bişe süremiyorum yediğim zamanda ii yiyebiliyorum ama hala normale dönemedim tabiii
bide erken doğum iznine çıkıcan dedi
ben ultrason için gittiğim tanı merkezindeki doktora gideyim diyom arada benim doktor bu aralar ayda bir gelcen dedi sonra sıklaştıracaz diyoo

Bereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen hoşgeldin kuzum olumunekankayizsmile aldın mı haberlerimi delikafadulden dualarını bekliyorum şekerim :Saruboceq:

SAOLSUN KONTESİM SÖYLEDİ
ÇOK GÜZEL İKİ HABER ALDIM BUGÜN
BİRİ SENİN HABERİN
DİĞERİDE KONTESİMİN İKİZLERİ akannehir
ŞOK OLDUM YA AMA ÇOK GÜZEL ASLINDA :dance:

İYİ HADİ OFFF KIZIM SEN NE SAKİNSİN BUGÜN YA.:mymeka:
HANİ HEYECAN YOK YA SENDE kaydirigubbakcemile
BAŞKA ZAMAN OLSA ÖLÜRDÜN MERAKTAN MAŞALLAH SAKİNLİĞE BAK

Ne bilim yaaa, okuldaki arkadaşım da aynını söyledi, nasıl bu kadar sakin olabiliyosun, senden hiç beklemezdim diyo bilmiyorumkismile ama ben biraz tedirginim aslında, yani bu lekelenmeler beni korkutuyo, o yüzden kendimi kötü sonuca da hazırlamaya çalışıyorum, sakinliğimi koruyama çalışıyorum, yoksa kendimi çok kaptırıp hayal kırıklığına uğrayabilirim yani bilmiyorumkismile
İnşallah günün sonunda müjdemi alırsam ozaman kimse tutamicak beni ama :lepi: sözünüz var hepiniz göbecik atacaksınız hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ikiz ya sanırım ondan daha çok dikkat etmen gerekiyor yemene içmene canım...ama tabiki iyi bir doktor bulursan bence hiç durma değiştir çok önemli doktor...bazen bir doktorun dediği digerine tutmuyor yarar var araştırmakta... yerimseniben

CANIM ONUN DA Bİ ZAMANI VARDIR...MUTLAKA O GÜNLERDE GELECEK...:CüvCüv:

inşallah canım ya :1hug:

evet..bekliyoruz büyük bir sabırla... boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

bir bakıcaz canım bizde hamileler listesine eklenmişiz offf ne süper olurdu dimi listede adımızı görmek boshayallersmile

ADET TARIHIN YAKIN MIşakkıdı

haftaya cuma canım...

neee... :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

:sinifsinif: :sinifsinif:

Kız yapma adet mi geliyo yoksaaaaaaaaa :mymeka:

((( gelmez inşallah canım ya adetime 8 gün var daha... ((

Hayatım ama dikkat etmen gerek, hadi kilo senin problemin ama tuz olayı bebeğin için de çok önemli, onun sağlığını tehlikeye atmak istemezsin dimi yerimseniben

ASLA ....AMA BENİM TANSİYON HEP DÜŞÜK...9-5 ....BI YERDE IYI GELIYO TUZLU ..AMA ÖDEM YAPIYORMUŞ TUZU ONDAN YASAKLIYOLAR..VÜCUT SU TOPLUYO ŞİŞİYO..BİRDE TANSİYONU YÜKSEK OLANLARA SAKINCALI..BENDE HEP DÜŞÜK TANSİYON...:çok üzgünüm:

ARKADAŞIN 10GÜN SÜRMÜŞTÜ LEKELENMELERİ. KORKMA GÖNLÜNÜ FERAH TUT
AMA Bİ YANDANDA TABİ OLUMSUZLUĞA DA ALIŞTIR KENDİNİ
OLABİLİR İYİSİDE KÖTÜSÜDE ALLAHTAN DEYİP KENDİNİ TESELLİ ET..:1hug:

inş nane şeker..inş...valla hamişler arttıkça stres yapıyo insan..çok az kaldık diye... eyvahedigeldismile
halbuki bikaç gün öncesine kadar müthiş derecede umut doluydum..dengesizlik işteee... sempatiksalakcinni

evet kımısı son aylarda sıklastırıyo benım eskısı 15 te bır cagırıyodu azcık paragozdude...sımdıkı de ole ayda bır cagırıyo...son aylarda sık olcak tabı...canım allah yardımcın olsun senın sorumlulugun ıkı tane tabı...ama ınsan o gazla ole dıkkat edıyokı yedıklerıne yakında sen de baslarsın..ben 4 ayda 4 kılo aldım...yememı engellemıyorum...ama saglıklı seyler yemeye dıkkat edıyorum..gunluk 3 4 tane cevız mutlaka yıyorum..her gun pınar lıgt sutten ıkı bardak ıcıyom...sutu aksatma ama lıgt al ...kılo almamak ıcın..zaten bebekler ıyıce buyudukten sonra ınsan tek gıdala doymamaya baslıyo aman bu ogun sadece makarna yıyeyım dıyemıyom..10 dk.sonra acıkıyo ınsan...

tamam tamam bıraktım eyvahedigeldismile yemicem daha adet olmak istemiyorum!!! lmaz:

tamam canım bıraktım artık inşallah yemeden durabilirim akşama kadar (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…