bende çok şükür iyiyim...
ay ay inşallah valla sabırla bize ne zaman sıra gelicek diye bekliyoruz her ay yeni umutlarla...
Ayyyy biri beni durdursunnnn!!!! Sabahtan beri 6 paket çikolata yedim hala yiyorum kesmiyo hiçbiri... Tatlı krizine girdim(((
Ayyyy biri beni durdursunnnn!!!! Sabahtan beri 6 paket çikolata yedim hala yiyorum kesmiyo hiçbiri... Tatlı krizine girdim(((
günaydın canımmm
aynı şeyleri söyledi diğer gitiiğim doktorla ama ben ii birini bulmak istiyorum canım tek doktorda kalmıycam bakalım
çok kilo almıycan haraketli olcan şimdiden tuzu kesecen dedi 100 /99 sezeryan olcan dedi gibi yani
ay ay inşallah valla sabırla bize ne zaman sıra gelicek diye bekliyoruz her ay yeni umutlarla...
Yapar yapar yerimseniben
evet..bekliyoruz büyük bir sabırla... boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
nasıl yanii ne demek istedinnn??? bilmiyorumkismile
Bereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen hoşgeldin kuzum olumunekankayizsmile aldın mı haberlerimi delikafadulden dualarını bekliyorum şekerim :Saruboceq:
AY HEPSI AYNI SEYI DIYO KILO ALMICAN KOLAYDI ..GEL DE SEN ALMA...UYUZ DOKTORLAR..YA BENIM KARNIM OLE BI KAZINIYOKI GEL GOR KI YEME UYKU UYUYAMAM VALLAHA..TUZA GELINCE...BEN HIC DIKKAT ETMIYOM YA...ERIKLERI TUZLAYIP TUZLAYIP YIYOM..ASLINDA SAKINCALI AMA TUZU KESEMEM KI...:dilcikar:
AY HEPSI AYNI SEYI DIYO KILO ALMICAN KOLAYDI ..GEL DE SEN ALMA...UYUZ DOKTORLAR..YA BENIM KARNIM OLE BI KAZINIYOKI GEL GOR KI YEME UYKU UYUYAMAM VALLAHA..TUZA GELINCE...BEN HIC DIKKAT ETMIYOM YA...ERIKLERI TUZLAYIP TUZLAYIP YIYOM..ASLINDA SAKINCALI AMA TUZU KESEMEM KI...:dilcikar:
Bereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen hoşgeldin kuzum olumunekankayizsmile aldın mı haberlerimi delikafadulden dualarını bekliyorum şekerim :Saruboceq:
İYİ HADİ OFFF KIZIM SEN NE SAKİNSİN BUGÜN YA.:mymeka:
HANİ HEYECAN YOK YA SENDE kaydirigubbakcemile
BAŞKA ZAMAN OLSA ÖLÜRDÜN MERAKTAN MAŞALLAH SAKİNLİĞE BAK
günaydın canımmm
aynı şeyleri söyledi diğer gitiiğim doktorla ama ben ii birini bulmak istiyorum canım tek doktorda kalmıycam bakalım
çok kilo almıycan haraketli olcan şimdiden tuzu kesecen dedi 100 /99 sezeryan olcan dedi gibi yani
CANIM ONUN DA Bİ ZAMANI VARDIR...MUTLAKA O GÜNLERDE GELECEK...:CüvCüv:
evet..bekliyoruz büyük bir sabırla... boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
ADET TARIHIN YAKIN MIşakkıdı
neee... :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
Kız yapma adet mi geliyo yoksaaaaaaaaa :mymeka:
Hayatım ama dikkat etmen gerek, hadi kilo senin problemin ama tuz olayı bebeğin için de çok önemli, onun sağlığını tehlikeye atmak istemezsin dimi yerimseniben
hıııııı ben senden önce davrandım yumurtladım hemen :jeyyar:
Ne bilim yaaa, okuldaki arkadaşım da aynını söyledi, nasıl bu kadar sakin olabiliyosun, senden hiç beklemezdim diyo bilmiyorumkismile ama ben biraz tedirginim aslında, yani bu lekelenmeler beni korkutuyo, o yüzden kendimi kötü sonuca da hazırlamaya çalışıyorum, sakinliğimi koruyama çalışıyorum, yoksa kendimi çok kaptırıp hayal kırıklığına uğrayabilirim yani bilmiyorumkismile
İnşallah günün sonunda müjdemi alırsam ozaman kimse tutamicak beni ama :lepi: sözünüz var hepiniz göbecik atacaksınız hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım ben hiç kilo almamışım vermiştim bi ara şimdi hamile kaldığım kiloya geri dönmüşüm
bana riskli grubunda olduğum için dikkat et diyo bebklerin kilo alması lazımmış benim değil
bende yemediğim zaman ağzıma bişe süremiyorum yediğim zamanda ii yiyebiliyorum ama hala normale dönemedim tabiii
bide erken doğum iznine çıkıcan dedi
ben ultrason için gittiğim tanı merkezindeki doktora gideyim diyom arada benim doktor bu aralar ayda bir gelcen dedi sonra sıklaştıracaz diyoo
3 SENE SABRETTİM ÇOK ŞÜKÜR HEDİYEMİ ALDIM...
RABBİM MUTLAKA HERKESİN SABRININ MÜKAFATINI VERECEK.
İYİ HADİ OFFF KIZIM SEN NE SAKİNSİN BUGÜN YA.:mymeka:
HANİ HEYECAN YOK YA SENDE kaydirigubbakcemile
BAŞKA ZAMAN OLSA ÖLÜRDÜN MERAKTAN MAŞALLAH SAKİNLİĞE BAK
AFEDERSİN NANEMM AMA OHAAA DİYORUM BAŞKADA BİŞİ DEMİYORUM
:roflol: CANIM ONLAR SANA K OLARAK GERİ DÖNCEK BİLİYOSUN :roflol:
İNŞALLAHH GÜLÜM AZ KALDI :1hug:
yani diyomki hani siz kocişle özlem çekip bir araya gelince patlatıyorsunuz ya bombayı
işte o zaman özlemle daha güzel bebkler geliyo demekki diycez dedim
hıııııı ben senden önce davrandım yumurtladım hemen :jeyyar:
yaaaaaa ama bu adat öncesi krizi gibi hemen kes yemeyi yeme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?