ASLA ....AMA BENİM TANSİYON HEP DÜŞÜK...9-5 ....BI YERDE IYI GELIYO TUZLU ..AMA ÖDEM YAPIYORMUŞ TUZU ONDAN YASAKLIYOLAR..VÜCUT SU TOPLUYO ŞİŞİYO..BİRDE TANSİYONU YÜKSEK OLANLARA SAKINCALI..BENDE HEP DÜŞÜK TANSİYON...:çok üzgünüm:
inş nane şeker..inş...valla hamişler arttıkça stres yapıyo insan..çok az kaldık diye... eyvahedigeldismile
halbuki bikaç gün öncesine kadar müthiş derecede umut doluydum..dengesizlik işteee... sempatiksalakcinni
ARKADAŞIN 10GÜN SÜRMÜŞTÜ LEKELENMELERİ. KORKMA GÖNLÜNÜ FERAH TUT
AMA Bİ YANDANDA TABİ OLUMSUZLUĞA DA ALIŞTIR KENDİNİ
OLABİLİR İYİSİDE KÖTÜSÜDE ALLAHTAN DEYİP KENDİNİ TESELLİ ET..:1hug:
NORMALDEDE TUZLUYU SEVERDİM. ŞİMDİ NERDEYSE HERŞEYE TUZ EKESİM GELİYO. LİMON YİYORUM EKŞİ EKŞİ TUZLU TUZLU. ERİK HELE AYYY NE YEDİM
TUZLU EKŞİ BÖLE.. OFFF ÇOK CANIM ÇEKTİ YAAAAA AĞZIM SULANDI OFFFF akannehir akannehir
SENİN KIZINMI OLACAKI TİNKER OĞLUNMU CANIM :1rolleyes:
CİMCİME değil cimcimelerrrrYe ekşiyi doğur ayşeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt cimcime geliyo, cimcime :lepi:
hadi hayırlısı inşallahkızlar ben gidiym dr. inşallah hayırlı haberlerle dönerim..
aysecim yazdığım gerıde kaldıda 5.resme ne zaman geçiyoduk kuzum
AY HEPSI AYNI SEYI DIYO KILO ALMICAN KOLAYDI ..GEL DE SEN ALMA...UYUZ DOKTORLAR..YA BENIM KARNIM OLE BI KAZINIYOKI GEL GOR KI YEME UYKU UYUYAMAM VALLAHA..TUZA GELINCE...BEN HIC DIKKAT ETMIYOM YA...ERIKLERI TUZLAYIP TUZLAYIP YIYOM..ASLINDA SAKINCALI AMA TUZU KESEMEM KI...:dilcikar:
kızlar ben gidiym dr. inşallah hayırlı haberlerle dönerim..
Ye ekşiyi doğur ayşeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt cimcime geliyo, cimcime :lepi:
kız bak ben oan ınanmıodm ama bende noldu bılıosunmu canım hiiç ama hiiiç tatlı
istemıyodu ama öyle aman aman ekşi şeyler yiyesımde gelmıyodu ekşi aşermıyodum
yani aşermıyodum diyorum ama limonata içiyodum litre litre kaydirigubbakcemile3
yumurtlicaksın tabi kıs yerimseniben boşuna kanki demedim ben sana olumunekankayizsmile
günaydınnŞenizGünaydın kızlar
ayy içimemi doğdu yine
17+6 DA GEZIO CANIM :)
ya bende tuza dıkkat etmıom nolck
doktor bana her ay bi kilo al tmm mı dedi son 1-2 ay birasscık daha fazla alabilrisin dedi
ama ben ilk 3 ay 7 kg verdim ve sonra 3 kg aldım yani başlangıc kilomun 4 kg gerısındeyım
şu anda tansiyonum çok düşer benım hele yazın biyerde düşüp bayılmam inşallah
ilk hamışlıgımde pat pat düşüp bayıolıodm cunku kaydirigubbakcemile3
6. ayın sonuna doğru tuza ve şekere dikkat etmeyi kendimi ciddi ciddi sıkmayı
düşünüyorum ama şu an yememden kesemem zaten ilk aylar çok kilo verdim ve hiçbişey
yiyemedim haksız mıyım ama tinkerr bilmiyorumkismiletam doyurma zamanı bebişkomu
iştahım varklen bulantım yokken son 3 ay zaten gene başlıcak bulantılar :gitme:
dalga geçme kızzz gelirsem:mymeka:E PEKİ NELERİ TAHMİN ETTİNDE TUTTU BU ARALAR... ANLAT BAKİMMM..
KENDİME PAY ÇIKARICAM... :jeyyar: :jeyyar: lülülülülülü lülülülülülü
NORMALDEDE TUZLUYU SEVERDİM. ŞİMDİ NERDEYSE HERŞEYE TUZ EKESİM GELİYO. LİMON YİYORUM EKŞİ EKŞİ TUZLU TUZLU. ERİK HELE AYYY NE YEDİM
TUZLU EKŞİ BÖLE.. OFFF ÇOK CANIM ÇEKTİ YAAAAA AĞZIM SULANDI OFFFF akannehir akannehir
SENİN KIZINMI OLACAKI TİNKER OĞLUNMU CANIM :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?