Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

NORMALDEDE TUZLUYU SEVERDİM. ŞİMDİ NERDEYSE HERŞEYE TUZ EKESİM GELİYO. LİMON YİYORUM EKŞİ EKŞİ TUZLU TUZLU. ERİK HELE AYYY NE YEDİM
TUZLU EKŞİ BÖLE.. OFFF ÇOK CANIM ÇEKTİ YAAAAA AĞZIM SULANDI OFFFF akannehir akannehir
SENİN KIZINMI OLACAKI TİNKER OĞLUNMU CANIM :1rolleyes:

inşallah canım ya...hemde ne stres herkes hamile kaldıda bi ben kalamadım diye düşünüyor insan...ama varya bu ay olmazsa her sabah 1 kaşık arısütü polen bal karışımı hem eşime yediricem hem kendime... eger yine olmazsa fazlada zorlamıcam

Sağol canıııııııııııımmmm :1hug:

Ye ekşiyi doğur ayşeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt cimcime geliyo, cimcime :lepi:

aysecim yazdığım gerıde kaldıda 5.resme ne zaman geçiyoduk kuzum

17+6 DA GEZIO CANIM :)

ya bende tuza dıkkat etmıom nolck

doktor bana her ay bi kilo al tmm mı dedi son 1-2 ay birasscık daha fazla alabilrisin dedi
ama ben ilk 3 ay 7 kg verdim ve sonra 3 kg aldım yani başlangıc kilomun 4 kg gerısındeyım
şu anda tansiyonum çok düşer benım hele yazın biyerde düşüp bayılmam inşallah
ilk hamışlıgımde pat pat düşüp bayıolıodm cunku kaydirigubbakcemile3
6. ayın sonuna doğru tuza ve şekere dikkat etmeyi kendimi ciddi ciddi sıkmayı
düşünüyorum ama şu an yememden kesemem zaten ilk aylar çok kilo verdim ve hiçbişey
yiyemedim haksız mıyım ama tinkerr bilmiyorumkismiletam doyurma zamanı bebişkomu
iştahım varklen bulantım yokken son 3 ay zaten gene başlıcak bulantılar :gitme:

Ye ekşiyi doğur ayşeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt cimcime geliyo, cimcime :lepi:

kız bak ben oan ınanmıodm ama bende noldu bılıosunmu canım hiiç ama hiiiç tatlı
istemıyodu ama öyle aman aman ekşi şeyler yiyesımde gelmıyodu ekşi aşermıyodum
yani aşermıyodum diyorum ama limonata içiyodum litre litre kaydirigubbakcemile3

bende çok severim limonatayı...

:gitme:
tabiki de yicez..hep onllar için zayıf doğsun istemem..tuz da dedigin gibi yuksek tansıyonu olanlara tamamiyle kestırıyolar...yazın terlıcez bolbol tuz kaybı olcak...vallahı bende kesmedım tuzu..hamılelığın basında 8e 5 bıle olmustum ben...ya ben alırsam meyveden alırım...çok yiyom ama meyve bebeği besliyormus cok.zaten pasta tarzı seylerı pek sevmem...yemek ve meyve bu ara favorım....

oğlan canım pipisini gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…