Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sabahtan beri heycanla takip ettim yazdıkalrını sonunda ne duycam diye hakktende deydi yanlız sen çok sakinsin ben çok şaşırdım balım yaaaa

Korkuyom da ondan eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum yaaaaaaaa eyvahedigeldismile

evet canım bendede oluyo bazen hiç bişe yiyemezken bazen saatte bir acıkıyorum
doktpra dedim sütü içemiyom hala dedi yoğurt ve peynir yersen yeterli dedi multivitamin içeren bi hap verdi bide demir ilacı verdi onları alıyorum şimdi

VALLA MERAK ETTİM...TAHMİN EDİPTE TUTTURDUĞUN OLDUMU BU ARALAR... bilmiyorumkismile
öyle tahminli şeyler olmadı sadece bu ara olan olayları işyeriyle ilgili önceden görmüş gibi oluyorum acaba ne oldu rüyamdamı görmüştüm rüyamıydı gerçekmi diye şaşırıyom sonra aynı şeyleri birebir yaşıyorum

Ye ekşiyi doğur ayşeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt cimcime geliyo, cimcime :lepi:

:kedi: :kedi: sağlıklı gelsin eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun
kız olsun kaydirigubbakcemile3

kızlar ben gidiym dr. inşallah hayırlı haberlerle dönerim..

hatice hayırlısı inşallah canımcım opuyorumnanaktan

CİMCİME değil cimcimelerrrr

hııı :1shok: yok tektir benim diye düşünoym bilmem ki benneyaptımki

oğlan canım pipisini gördük

maşallahhh :sm_cool:
benimde oğlan olursa bi daha sünnet yapacam.
kızlar varya oğlana sünnet düğünü inanılmaz güzel bir hatıra oluyo alkisalkisalkis

canım sütte bende öğürüyodum da,,,ligt süt kokusuz su gibi ...soğuk içiyom bir de....ben de yumurta yiyemiyom

e-packk sen nasılsın canım nasıl gidiyo
beni tanıdın mı .. beren ben :)

Korkuyom da ondan eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum yaaaaaaaa eyvahedigeldismile

allah a bırak herşeyi canım rahatlat kendini inş olur olmasada bi dahaki ay olur inş. hem daha yeni tedavi oldun tutacak inş...

Günaydın kızlar

Günaydın canım :)

bend eistemem zayıf doğsun :) ay evet tuza magnezyuma kalsiyuma ihtiyacımız var
yazın terle en çok kaybedilen mineraller bunlar bak şimdi sodam yanımda içiyorum
eksik kalmasın yeter ki :) hem magnezyum kalsiyum eksiiğimiz olursa çok fazlada kramp
çekerişz o daha kötü valla :)

benimde canım hiç kek kurabiye pasta istemıyo varsa yoksa meyve dün akşam
eve giderken almıştım bi oturusta yarım kilo çilek yedım cokacimcoook
peşindende elma ohh ne güzel oldu valla :) ondan önceki akşamda 2 muz ve yarım litre limonata
tüketmıstım :) sanırım yazı limonata içerek gecırıcem :)
bugunde menumde elma ve portakal var

günaydın kızlaaaarrrr. elif sen değiştirmedin ama ben saçlarımın rengini değiştirdim dün. ben aklıma estikçe değiştiriyorum yine kaşındım kaydirigubbakcemile3 karasu çok geç saat vermişler yaaaa gece zor uyudum zateeeeennnnn hayla öğrenememişsinnn hadi hayırlsıı inşallahhhhh... mercan hemen yapıştırmışsın benide heeee superisi hamiş diye aklinialirimsmile ay hadi inşallahhhhhhhh tinkeeeerrrrr benim bugünde 36,8 ateşş. hep 36.8 hepppp. e adetim yarın hayla 36,8 bilmiyorumkismile

offffffffffffff...çok sinirliyim ben bugünnnnnnnnnn................ senağlama senağlama

Son düzenleme:

günaydın canımmm....ee resmini koyda görelim hadiiiiii... hihoyyyt

ay bendede çok heves var sünnet düğünüyle alakalı hatta eşime diyomki olursa erken yapalım yaşımız geçmeden göbek atarız

ayyy guzeldır de ben duğunlu yapmam ya..o parayla cocuğumu tatıle çıkarırım daha iyi stres oluyolar cok...hastanede kestırır bi de mevlut...sonra tatıl ya da sadece en yakınlara eğlence...

canım sütte bende öğürüyodum da,,,ligt süt kokusuz su gibi ...soğuk içiyom bir de....ben de yumurta yiyemiyom

onuda aldımmm ama hala cesaret edemedim akşamalrı içiyordum bende acab gündüz içmeyemi çalışsam rahatsız edermiki
yumurtayı çok yiyorum ben haşlama yiyiroum biraz sulu pişiriyorum daha rahat yiyorum kokmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…