Günaydın kızlar
sabahtan beri heycanla takip ettim yazdıkalrını sonunda ne duycam diye hakktende deydi yanlız sen çok sakinsin ben çok şaşırdım balım yaaaa
dalga geçme kızzz gelirsem:mymeka:
evet kımısı son aylarda sıklastırıyo benım eskısı 15 te bır cagırıyodu azcık paragozdude...sımdıkı de ole ayda bır cagırıyo...son aylarda sık olcak tabı...canım allah yardımcın olsun senın sorumlulugun ıkı tane tabı...ama ınsan o gazla ole dıkkat edıyokı yedıklerıne yakında sen de baslarsın..ben 4 ayda 4 kılo aldım...yememı engellemıyorum...ama saglıklı seyler yemeye dıkkat edıyorum..gunluk 3 4 tane cevız mutlaka yıyorum..her gun pınar lıgt sutten ıkı bardak ıcıyom...sutu aksatma ama lıgt al ...kılo almamak ıcın..zaten bebekler ıyıce buyudukten sonra ınsan tek gıdala doymamaya baslıyo aman bu ogun sadece makarna yıyeyım dıyemıyom..10 dk.sonra acıkıyo ınsan...
öyle tahminli şeyler olmadı sadece bu ara olan olayları işyeriyle ilgili önceden görmüş gibi oluyorum acaba ne oldu rüyamdamı görmüştüm rüyamıydı gerçekmi diye şaşırıyom sonra aynı şeyleri birebir yaşıyorumVALLA MERAK ETTİM...TAHMİN EDİPTE TUTTURDUĞUN OLDUMU BU ARALAR... bilmiyorumkismile
Ye ekşiyi doğur ayşeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt cimcime geliyo, cimcime :lepi:
kızlar ben gidiym dr. inşallah hayırlı haberlerle dönerim..
CİMCİME değil cimcimelerrrr
oğlan canım pipisini gördük
evet canım bendede oluyo bazen hiç bişe yiyemezken bazen saatte bir acıkıyorum
doktpra dedim sütü içemiyom hala dedi yoğurt ve peynir yersen yeterli dedi multivitamin içeren bi hap verdi bide demir ilacı verdi onları alıyorum şimdi
Senay cnm İkİzİnmİ oluyo. Ne zaman Ögrendİn
evet canım iki gün oluyo hala şoktayımmm:bbo:
Korkuyom da ondan eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum yaaaaaaaa eyvahedigeldismile
Günaydın kızlar
:gitme:
tabiki de yicez..hep onllar için zayıf doğsun istemem..tuz da dedigin gibi yuksek tansıyonu olanlara tamamiyle kestırıyolar...yazın terlıcez bolbol tuz kaybı olcak...vallahı bende kesmedım tuzu..hamılelığın basında 8e 5 bıle olmustum ben...ya ben alırsam meyveden alırım...çok yiyom ama meyve bebeği besliyormus cok.zaten pasta tarzı seylerı pek sevmem...yemek ve meyve bu ara favorım....
Kız sanki Allah koydurmuş o iki çocuğu avatarına haaaaaaaa boshayallersmile herkesin avatarında bi bebiş, seninkinde 2 tane sıpa
günaydın kızlaaaarrrr. elif sen değiştirmedin ama ben saçlarımın rengini değiştirdim dün. ben aklıma estikçe değiştiriyorum yine kaşındım kaydirigubbakcemile3 karasu çok geç saat vermişler yaaaa gece zor uyudum zateeeeennnnn hayla öğrenememişsinnn hadi hayırlsıı inşallahhhhh... mercan hemen yapıştırmışsın benide heeee superisi hamiş diye aklinialirimsmile ay hadi inşallahhhhhhhh tinkeeeerrrrr benim bugünde 36,8 ateşş. hep 36.8 hepppp. e adetim yarın hayla 36,8 bilmiyorumkismile
:kedi: :kedi: sağlıklı gelsin eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun
kız olsun kaydirigubbakcemile3
hatice hayırlısı inşallah canımcım opuyorumnanaktan
hııı :1shok: yok tektir benim diye düşünoym bilmem ki benneyaptımki
maşallahhh :sm_cool:
benimde oğlan olursa bi daha sünnet yapacam.
kızlar varya oğlana sünnet düğünü inanılmaz güzel bir hatıra oluyo alkisalkisalkis
:kedi: :kedi: sağlıklı gelsin eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun
kız olsun kaydirigubbakcemile3
hatice hayırlısı inşallah canımcım opuyorumnanaktan
hııı :1shok: yok tektir benim diye düşünoym bilmem ki benneyaptımki
maşallahhh :sm_cool:
benimde oğlan olursa bi daha sünnet yapacam.
kızlar varya oğlana sünnet düğünü inanılmaz güzel bir hatıra oluyo alkisalkisalkis
offffffffffffff...çok sinirliyim ben bugünnnnnnnnnn................ senağlama senağlama
canım sütte bende öğürüyodum da,,,ligt süt kokusuz su gibi ...soğuk içiyom bir de....ben de yumurta yiyemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?