ay bendede çok heves var sünnet düğünüyle alakalı hatta eşime diyomki olursa erken yapalım yaşımız geçmeden göbek atarız
Ama sen bugünlerde hep asabisin canım yaaa :sinifsinif: noluyo böyle kocişini mi özledin kıyamam :teselli:
Kız sanki Allah koydurmuş o iki çocuğu avatarına haaaaaaaa boshayallersmile herkesin avatarında bi bebiş, seninkinde 2 tane sıpa
öylemi..hepmi asabiyimmm... bilmiyorumkismile
evet doğrudur çünkü kociş beni sinir etti hafta sonu..o soğukluk ve kızgınlıkta hala devam ediyoo..sinir ediyo beniiiiiiiii siniiiiiiiiiiirrrr...
onuda aldımmm ama hala cesaret edemedim akşamalrı içiyordum bende acab gündüz içmeyemi çalışsam rahatsız edermiki
yumurtayı çok yiyorum ben haşlama yiyiroum biraz sulu pişiriyorum daha rahat yiyorum kokmuyo
Boşver kocişi yaaa, onlar böyle işte, arada bir gıcıklık yapıyolar böylebu hafta sonu barışırsınız nasılsa yerimseniben saçını ne zaman boyatıyon sen bakim boshayallersmile
öylemi..hepmi asabiyimmm... bilmiyorumkismile
evet doğrudur çünkü kociş beni sinir etti hafta sonu..o soğukluk ve kızgınlıkta hala devam ediyoo..sinir ediyo beniiiiiiiii siniiiiiiiiiiirrrr...
cumartesi heralde...kuaför tutturamazsa al elife bi sinir bozucu durum daha...kafamçokkarıştı
erkek milleti işte sallaaaaa
hihoyyyt
hihoyyythihoyyytben oynayamadıgımdan sevmem....becerıksizim azcık..esim benden beter biz rezıl oluruz..gelinlikle kamufle olmuustum ama...:bbo:
ay kavgayada yanaçmıyo..bi laf söylesede bende başlasam dırdıra ama....yok oralı değil... kaydirigubbakcemile3
ay kavgayada yanaçmıyo..bi laf söylesede bende başlasam dırdıra ama....yok oralı değil... Kaydirigubbakcemile3
Kız bi de bi bakmışız sen de hamişsin bu ay delikafadulden delikafadulden delikafadulden
benim düğünüm oyunlu değildi yemekli nikahdı ama içimde kaldı salon düğünün sevmemde ben hani açık hava güzel olurdu ama kışın evlendim olmadı şimdi oğlum olsa yaparım diyom
valla
benim düğünüm oyunlu değildi yemekli nikahdı ama içimde kaldı salon düğünün sevmemde ben hani açık hava güzel olurdu ama kışın evlendim olmadı şimdi oğlum olsa yaparım diyom
valla
benimki açınüydü yazın yapıldı çimlerde yine de sevmiyom ya...çok kasılıyorum...aslında rahat oynayabılsen ıyı olurdu...:asigim:
Hepsi aynı valla kız bunların kaydirigubbakcemile3 hiç bilmiyolar doya doya kavga etmeyi kaydirigubbakcemile3 kavganın bile içine ediyolar yafuuuuuuuuuuuuuuuu :roflol:
en büyük taktikleri.......... Beni rahat bırak......
evet yaaaa...çok iyi bildikleri bi konu var...gerisiiiiii..... boş teneke....
TIN....TIN.....TIN..... :bbo:
ONU DA ÇOK İYİ BİLDİKLERİNİ ZANNEDİYO BİR ÇOĞU....AMA KADINLAR HER ZAMAN BU KONUDADA BİR NUMARA BENCE....:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?