günaydın kızlaaaarrrr. elif sen değiştirmedin ama ben saçlarımın rengini değiştirdim dün. ben aklıma estikçe değiştiriyorum yine kaşındım kaydirigubbakcemile3 karasu çok geç saat vermişler yaaaa gece zor uyudum zateeeeennnnn hayla öğrenememişsinnn hadi hayırlsıı inşallahhhhh... mercan hemen yapıştırmışsın benide heeee superisi hamiş diye aklinialirimsmile ay hadi inşallahhhhhhhh tinkeeeerrrrr benim bugünde 36,8 ateşş. hep 36.8 hepppp. e adetim yarın hayla 36,8 bilmiyorumkismile
ONU DA ÇOK İYİ BİLDİKLERİNİ ZANNEDİYO BİR ÇOĞU....AMA KADINLAR HER ZAMAN BU KONUDADA BİR NUMARA BENCE....:roflol::roflol:
kısss hoşgeldim perim nasılsın? kız resimlerini koy da görelim yaa!!!
aha msn 'e geldi..yazıyo
nasılsın hayatımmm???
ay gelde bunla kavga et...
Kanki senin ikizler tek yumurta mı çift yumurta mı kıs :uhm: çift yumurtaysa biri kız biri erkek olurdu belki ne güselll boshayallersmile
sizi beklerken bir de bakmışımki bende hamileyim ehheeeehh
iyiyimmmm sen nasılsın canımcımmm :1hug:
Ay kızlar tuvalete gidiyom gidiyom bişey yok, adet de yok, leke de bilmiyorumkismile dünkü sancımdan da eser kalmadı , hayırdır inşallah boshayallersmile ay ümitlenecem bak yine yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden biri beni durdursun nolur delikafadulden
Ay kızlar tuvalete gidiyom gidiyom bişey yok, adet de yok, leke de bilmiyorumkismile dünkü sancımdan da eser kalmadı , hayırdır inşallah boshayallersmile ay ümitlenecem bak yine yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden biri beni durdursun nolur delikafadulden
iyide canım bu tür ilaçlar birden bırakılmıyor doz azaltarak bıraktırıyorlar yoksa zarar görüyormuşuzbıraktın demi ilaç içmiyosun artık????
Senaycım Çok mutlu oldum canım. Kendİne Çok dİkkat etmelİsİn artık. Hayırlısıyla kollarına al bebİŞerİnİ bİtanemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?