Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kısss hoşgeldin perim nasılsın? kız resimlerini koy da görelim yaa!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
ONU DA ÇOK İYİ BİLDİKLERİNİ ZANNEDİYO BİR ÇOĞU....AMA KADINLAR HER ZAMAN BU KONUDADA BİR NUMARA BENCE....:roflol::roflol:

AY KCAM OKUMASIN YAZDIĞIMI NE EKSİĞİMİ GÖRDÜN DEMEZ Mİ.... eyvahedigeldismile
YOK CANIM BENİM Kİ ŞEVKATLİDİR AMA ZAMAN ZAMAN BİR ÇOK ERKEK GİBİ O KONUDADA BENCİLLEŞEBİLİYORLAR....AMA KADINLAR OLE DEĞİL KOCAM MUTLU OLSUN AY BAŞKA ŞEY İSTEMEM MANTIĞI HEP...O NEDENLE TÜRK KADINLARININ BİR ÇOĞU MUTSUZMUS BU KONUDA....

Senaycım Çok mutlu oldum canım. Kendıne Çok dıkkat etmelısın artık. Hayırlısıyla kollarına al bebıŞerını bıtanemm

Ay kızlar tuvalete gidiyom gidiyom bişey yok, adet de yok, leke de bilmiyorumkismile dünkü sancımdan da eser kalmadı , hayırdır inşallah boshayallersmile ay ümitlenecem bak yine yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden biri beni durdursun nolur delikafadulden

SUPERİSİ

canım hayırlısı olsun iyi ama ..düşük değil bence..gerçi benim 37.1 bile olmuştu ama kişiden kişiye değişebilir..sen adetinden itibaren ölçseydin farkı anlardın..acaba normal vücut sıcaklıgın kaç ...ben 36.5 lerle basladım...37 lere cıkmıstı..ordan suphelenmıstım..yumurtlamadan ıtıbaren hıc de ınmemıstı hayırlısı bakalım..ama ümitliyim

oohhhhhhhh ohhh yandan yandan oynayalım hepberaber hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
gelmesin kırmızılar gelmesinn!!! göbeciklerimize yerleşsin bebecikler...

durmaa hayatım da fazla da zıplama ha...

pc. telefonumu algılamıyorrrrrmafoldumben isyan ediciğimmmm e pc.de kamerada yok. foto ayarlamaya çalışçam kıslar.

CNM MERAKLA BİZDE BEKLİYORUZ. İŞALLAH BEBİŞ SENİNLEDİR...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…