pc. telefonumu algılamıyorrrrrmafoldumben isyan ediciğimmmm e pc.de kamerada yok. foto ayarlamaya çalışçam kıslar.
sağol canım amin inş...
iyide canım bu tür ilaçlar birden bırakılmıyor doz azaltarak bıraktırıyorlar yoksa zarar görüyormuşuz
valla sok olmusundur herhalde. Dilemmada senin gibi gec ögrenmişti. Yani 1 ay öncemi gitmiştin doktora o zaman gözükmedi yani ölemi.
haaaaaa ivittt sempatiksalakcinni taam o zaman azaltmaya başla sen şimdidennn
aynen canım şok oldukkkk
en son bi ay önce gittiimde görmemişti
tek yumurta olunca sanırım gözükmüyomuış bende bilmiyom ama
pc. Telefonumu algılamıyorrrrrmafoldumben isyan ediciğimmmm e pc.de kamerada yok. Foto ayarlamaya çalışçam kıslar.
selam gecenlerde yazmıstın sanırım ates ölçme yapıyomusun. Bende hamil oldugumu öle ögrenmistim. Adetine yakın ates düser normalde atesin yüksekmii
Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, inşallah hayırlı haberlerle dönücem, beni bekleyin anacıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmm delikafadulden
Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, inşallah hayırlı haberlerle dönücem, beni bekleyin anacıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmm delikafadulden
ne oldu canım sana niye sinirlendin seni üzenmi varsinirden ellerim titriyo...ben çıkıyorum..sakinleşeyim biraz..öğleden sonra görüşürüz...
Ay kızlar tuvalete gidiyom gidiyom bişey yok, adet de yok, leke de bilmiyorumkismile dünkü sancımdan da eser kalmadı , hayırdır inşallah boshayallersmile ay ümitlenecem bak yine yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden biri beni durdursun nolur delikafadulden
SUPERİSİ
canım hayırlısı olsun iyi ama ..düşük değil bence..gerçi benim 37.1 bile olmuştu ama kişiden kişiye değişebilir..sen adetinden itibaren ölçseydin farkı anlardın..acaba normal vücut sıcaklıgın kaç ...ben 36.5 lerle basladım...37 lere cıkmıstı..ordan suphelenmıstım..yumurtlamadan ıtıbaren hıc de ınmemıstı hayırlısı bakalım..ama ümitliyim
pc. telefonumu algılamıyorrrrrmafoldumben isyan ediciğimmmm e pc.de kamerada yok. foto ayarlamaya çalışçam kıslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?