Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu...............12 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci....................14 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

ateşim 36,8 bilmemm yüksekmiiii?????? yüksek heralde yani ben bi sitede baktım normalde adete 2-3 gün kala 36,0 a düşmesi gerekirmiş. tinker mesajın gelmedi canım. özel mesajmı attın??????

yok önceklarda kaldı herhalde...deeimki atesin düşük sayılmaz..ama normal halını bılsen ıyıydı anlardın farkı..ben adet bıtımınden ıtıbaren olçmustum yavastan artıyodu..tam yumurtlama gunu 37 lerdeydı...sonra adete kadar da hıc ınmedı ..senın normal sevıyen kaç acaba onu merak ettım.ama dusuk değil ..umıtlıyım

her sabah ölç bakalkım. Bize söyle merak ettim..

yaa zaten ben şey diye düşünüyorum. eğerki regl olursam demekki normal ısım bu yani. zaten regl olursam o günden itibaren ölçücem hergün. o zaman daha net anlarım.

ay bendede çok heves var sünnet düğünüyle alakalı hatta eşime diyomki olursa erken yapalım yaşımız geçmeden göbek atarız

ayyy guzeldır de ben duğunlu yapmam ya..o parayla cocuğumu tatıle çıkarırım daha iyi stres oluyolar cok...hastanede kestırır bi de mevlut...sonra tatıl ya da sadece en yakınlara eğlence...

benim düğünüm oyunlu değildi yemekli nikahdı ama içimde kaldı salon düğünün sevmemde ben hani açık hava güzel olurdu ama kışın evlendim olmadı şimdi oğlum olsa yaparım diyom
valla

VALLA KIZLAR OYNAMAYI SEVİN SEVMEYİN ÇOK ÖZEL BİŞİ BU..
DÜĞÜN SAHİBİ SİZSİNİZ. HİÇ KİMSE SİZE KARIŞAMIYO. GÖNLÜNÜZE GÖRE HERŞEYİ İSTRDİĞİNİZE GÖRE YAPIYOSUNUZ..
BEN HEM MEVLÜT HEM KINA HEMDE DÜĞÜN YAPTIM VE ASLA UNUTAMAM ÇÜNKÜ ÇOKKKK GÜZEL OLDU...AYRICA YAKINLARA EĞLENCE DİYE BİŞİ YAPAMASSINIZ ÇÜNKÜ BİRİNİ ÇAĞIRMASSAN MUTLAKA DARGINLIK OLUR.
CÜMLE ALEMİ ÇAĞIRDIM BEN HAVUZ KENARINDA YAPTIM DÜĞÜNÜ.
KINA GECESİNİ DE MAHALLEDE YAPTIM. SÜPERDİ VALLA.:teytey:

kız bende ölçüyordum hamiş kaldıgımda 36,5 ti benim :) normalde daha düşük sıcaklıgım :) sıcak kanlıda bi insanımdır ama neden öle olduysa kaydirigubbakcemile3

yaa ay_she ben normalde çok soğuğum hatta kociş yazın bana dokunarak serinliyodu :kedi: yılan gibiyim kötü bi benzetme belki ama soğuğum yani bu bi haftadır filan ateşim var gibi geliyo bana. ama çok korkuyorum bennnn eğerki hamişsen saçları boyattım çok zararlı demiiiiii mafoldumben

BENİMDE HAMİLE KALACAĞIM BİRİLERİNE MALUM OLMUŞTU.
RÜYALARINDA GÖRENLER FALLARINDA HAMİLE HABERİ ÇIKANLAR
HAYIRLISI CANIM hihoyyyt

CANIMM SELAM NASILSIN..
LİSTEDE SENİN ADIN NİÇİN YOK benneyaptımki

her sabah ölç bakalkım. Bize söyle merak ettim..

valla benim bu ay hiç umudum yok aslında aydemet ama ne bilim annem bebek gördü falımda hiiiiç görmemişti şimdiye kadar delikafadulden düşünüyomusunuz bebek dedi. valla anne evet düşünüyoruz dedim. e hadi bakalım dedi. ben hergün ölçüp yazıyorum buraya 3 gündür ölçüyorum zaten 3 gündür 36,8 çıkıyo. eğer regl olursam devamlı ölççem bakalım o zaman ne çıkçak değerleri.

BENİMDE HAMİLE KALACAĞIM BİRİLERİNE MALUM OLMUŞTU.
RÜYALARINDA GÖRENLER FALLARINDA HAMİLE HABERİ ÇIKANLAR
HAYIRLISI CANIM hihoyyyt

ayyyy inşallah beren yaaaaa. bende çokkkk istiyorummm ama nedense adet olcakmışım gibi geliyo bugün bana. hayırlısı artıkkk

herkese mrb.geçmişi okuyya okuya anca yazabildim

hoşgeldin yarennnnnn a.s. yhaaaaaaa kızlaaaaarrrrrrr o kadar uğraştım resmimi koyduuuuummmm niyte bakmıyonusssss. bak öğlen tatili bitsin diye bekliyom haaa. sonra kaldırcam ona göreeee. bakın artıkkkkk klava:

yok canım ilk bi ay yani bebeğinden haberin olana kadar içtiğin her ilaca karşı bile korumalı bebek Allah tarafından hihoyyyt

işte benımde sıcaklıgımı eşim hemen farkedıodu cunku normalde eller ayaklar buz bende yaz kış :)
eşim hemen dedi zaten sen çok sıcaksın tenının koukusuda dğeişmiş snaki ama çok değil bide çok uyyosun hamılemısın yoksa flan die
adam ayaklı gebelık testi sürprizde yapamıosn kı anam :) :) :)

hoşgeldin yarennnnnn a.s. yhaaaaaaa kızlaaaaarrrrrrr o kadar uğraştım resmimi koyduuuuummmm niyte bakmıyonusssss. bak öğlen tatili bitsin diye bekliyom haaa. sonra kaldırcam ona göreeee. bakın artıkkkkk klava:

kız ben baktım da yazmayı unuttum yaa :)

eskı rengını bılmıom ama saçların şu an gayeet güzel canım

hayırlı olsun yeni rengi

eğer hamişsen iyi olmuş boyatman bi da 9 ay boyunca boyatamiceksın çünkü bayanssulusmile

gayet güzelsin su perisi bence.bende hala adet olmadım kızlar idrar testi yapsam çıkamrı acaba

gayet güzelsin su perisi bence.bende hala adet olmadım kızlar idrar testi yapsam çıkamrı acaba

hoşgeldin yarencim :)

kaç gün gectıkı reglın 1-2 gun gectıyse bi yap bakalım kız aklinialirimsmile

silikte olsa çıkar sanırım 1-2 gectıyse

slm kızlaar oğle arasında gırdım geçmişi okudum supersınız ıyı kaynatıosunuz burda valla ne gusellll :ecrin_bebek: ben bugun baya yorduldum okulda öğrencılerı sınav yaptım 8 sınıf bende baya yorucu oldu anlayacağınız..

bu arada adetımden 2 gun geçti belırtı yok sancı gelıo gıdıo. belım ağrıo gbı oluyo geçio. beyzımsı bıo akıntı başladı bugun anlamadım ama hayırlısı olur ınşallah.1 hafta bekleyeceğim ve sonra test yaptıracağım kanda...negatıf çıkarsa da geç olmamın sebebıne bakılır dualarınızı eksık etmeyın kızlarrrrr

SEDEF yanı BEREN cım nasılsın nasıl ozledım senınle muhabbet etmeyı yaaaa:1hug: karacusyla da ole nasıl konuşurduk ama ben eskısı gbı gıremıorum çok akşamalrı gırıorum okuyorum sızın yazdıklarınızı birşeyler ekleyıp çıkıorum o kadar. sana da karasuya da çok ama çok sevındım allahım tum ısteyenlere versın ıçinde de bana ınşallah..

bu arada diğer ebebk bekleyen ark.larıma da çok sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…