Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
[Sedef35

ben yakınlar derken nenesi dedsi amcaları teyzesı yanı 1.derece akraba dedım...zaten dısarda yıcegın yemege kımse tavır yapamaz yapan da yapar vallaha..zaten gurbetteyım..sunnet olursa tatılde olcaz..o nedenle ole sıkıntım olmaz...ya bır de sevmek lazım bu işleri ben kendi düğünümü bile istememiştim...nikah önceden olduğu için mecbur kaldık düğüne ama ...çok da güzel bir kır düğünüydü ama ben stresten hiçbirsey anlamadım...benim aklımda olan kıyafetlerini alıp bi mevlüt yaptırmak..ardından aılecek bı yemek...tamam işte....vereliniortak

CANIMM SELAM NASILSIN..
LıSTEDE SENıN ADIN NıÇıN YOK benneyaptımki

iyiyim canım ben de yara var ya biliyorsun parça falan alındı onların sonucunu bekliyorum o yüzden bebek çalışmaları daha sonraki aylara kaldıı maalesef boshayallersmile

sen nasılsın canımm bebiş nasıll :)

suuuuuuuuuuuuuuuuu bıtanem sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyiyim canımcım sen nasılsınnnnopuyorumnanaktan

hahahhahaha herşeyi farketmiş kocişin beeee ama ne kadar istiyomuş demekki baksana sendeki değişiklikleri takip etmiş hep. kıyamam yaaaa.. benimde tenimin kokusu değişti ama bu yüksek sıcaklığımdan kaynaklandığını düşünüyorum.
şey eskide çok koyu kızıldı uçlarıda siyah gibiydi tarzım biraz değişik benim iki renk kullanıyodum saçımda şimdi açtırdım. çok açıcı kullandılar ama hala kafam acıyo bide yüzüm şişti inşallah bebiş varsa bişi olmaz. gerçi heran adet olabilirim ööle hissediyorum ama bu belirsizlik beni delirtçek yaaaaa sempatiksalakcinni

13 ünde olmam geekti cnm

bence bi bak yaa ben merak ediyorum geçti yani oldu baya. sana göre 13 ünde olman lazımdı bana göre 12sinde sempatiksalakcinni sen bi bak

ben de ıyıyım daha doğrusu ıyı olmaya çalışıorum bu aralar pek bı sulu gozum sureklı ağlıorum ya bebeişim olmazsa ya şöle olursa ya bole olursa dıeeee kendımı yıpratıp duruyorum zaten hayatım boyunca hep bole yaptım 25 yaşındayım hep kendımı yıprattım hala da ağlayıp zırlayıp kendımı ve çevremde olan eşimı uzuyorum doğal olarakkkk hayırlısı dıorum ne dıyım artık

adetımı beklıorum 2 gun geçtı tık yok ama hıç ama hıç umudum yok su cummm. çnku geçen ay tam 6 gun geçmişti 6.gunun sonunda geldı kırmızılar..mafoldumben şimdi de umutlanmıorum o yuzden bakalım ama yıne bole bşey olursa tabı dr gıdıp neden uzadığını öğreneceğiz umarım hiç gelmez kırmızılar da hamişimdir bebişim benımledır:Saruboceq: çok takıorum sanırım bu ara çokkkkkkkkkksenağlama

senin sonucun ne zaman belli olcak suuuuu???? yaaa bende yara olduğundan şüpheleniyorum tekrarrrr. bende vardıda dondurtmuştumm. şimdi ağrım oluyo ara ara. ay neye yoracağımı şaşırdım aptal gibi oldum artık. ama eğerki adet olursam bu hafta önümüzdeki hafta gidip bi baktırıcam yara olabilir diye şüpheleniyorum. ama sonucu uzun sürmedimi. ne zaman çıkacak?

ben de ıyıyım SU CUMMMMM daha doğrusu ıyı olmaya çalışıorum bu aralar pek bı sulu gozum sureklı ağlıorum ya bebeişim olmazsa ya şöle olursa ya bole olursa dıeeee kendımı yıpratıp duruyorum zaten hayatım boyunca hep bole yaptım 25 yaşındayım hep kendımı yıprattım hala da ağlayıp zırlayıp kendımı ve çevremde olan eşimı uzuyorum doğal olarakkkk hayırlısı dıorum ne dıyım artık

adetımı beklıorum 2 gun geçtı tık yok ama hıç ama hıç umudum yok su cummm. çnku geçen ay tam 6 gun geçmişti 6.gunun sonunda geldı kırmızılar.. şimdi de umutlanmıorum o yuzden bakalım ama yıne bole bşey olursa tabı dr gıdıp neden uzadığını öğreneceğiz umarım hiç gelmez kırmızılar da Hamileimdir bebişim benımledır çok takıorum sanırım bu ara çokkkkkkkkkk

üsülme amaaa neden üsülüyosunkiii bilmiyorumkismile tabiki bebişin olcakk hepimizin olcak inşallahhh tabiki zamanı gelinceee :teselli: belki bu ay belki 3 ay sonra ama sonuçta olacakk hem yaşında küçükki daha neden ümitsizliğe kapılıyosunn :sm_confused:

İNŞALLAH HAYATIM YAAAA HER GUN DUA EDIORUM HAYIRLISINI VER ALLAHIM DIYE ALLAHIM INŞ. HAYIRLISINI NASIP EDER BANA VE TUM ISTEYENLERE TEZ ZMAANDA :gitme:

hoşgeldin yarennnnnn a.s. yhaaaaaaa kızlaaaaarrrrrrr o kadar uğraştım resmimi koyduuuuummmm niyte bakmıyonusssss. bak öğlen tatili bitsin diye bekliyom haaa. sonra kaldırcam ona göreeee. bakın artıkkkkk klava:

kızzz maşallah maşallah çok tatlısın canım benim... taş gibi hatunsun valla yerimseniben

elif canım hayırdır canını kim sıktı senin?

kızzz maşallah maşallah çok tatlısın canım benim... taş gibi hatunsun valla yerimseniben

elif canım hayırdır canını kim sıktı senin?

kim sıkacak..eşim...
iyiyim mercancım..merak etme...
superisi saçların çok yakışmış gülüm..çok güzelsin..alah sahibine bağışlasın... :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…