CANIMM SELAM NASILSIN..
LıSTEDE SENıN ADIN NıÇıN YOK benneyaptımki
suuuuuuuuuuuuuuuuu bıtanem sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hahahhahaha herşeyi farketmiş kocişin beeeeyok canım ilk bi ay yani bebeğinden haberin olana kadar içtiğin her ilaca karşı bile korumalı bebek Allah tarafından hihoyyyt
işte benımde sıcaklıgımı eşim hemen farkedıodu cunku normalde eller ayaklar buz bende yaz kış :)
eşim hemen dedi zaten sen çok sıcaksın tenının koukusuda dğeişmiş snaki ama çok değil bide çok uyyosun hamılemısın yoksa flan die
adam ayaklı gebelık testi sürprizde yapamıosn kı anam :) :) :)
şey eskide çok koyu kızıldı uçlarıda siyah gibiydi tarzım biraz değişik benim iki renk kullanıyodum saçımda şimdi açtırdım. çok açıcı kullandılar ama hala kafam acıyo bide yüzüm şişti inşallah bebiş varsa bişi olmaz. gerçi heran adet olabilirim ööle hissediyorum ama bu belirsizlik beni delirtçek yaaaaa sempatiksalakcinnikız ben baktım da yazmayı unuttum yaa :)
eskı rengını bılmıom ama saçların şu an gayeet güzel canım
hayırlı olsun yeni rengi
eğer hamişsen iyi olmuş boyatman bi da 9 ay boyunca boyatamiceksın çünkü bayanssulusmile
13 ünde olmam geekti cnm
iyiyim canım ben de yara var ya biliyorsun parça falan alındı onların sonucunu bekliyorum o yüzden bebek çalışmaları daha sonraki aylara kaldıı maalesef boshayallersmile
sen nasılsın canımm bebiş nasıll :)
iyiyim canımcım sen nasılsınnnnopuyorumnanaktan
tam bir superisi gibisin canım bu ne güzelllik maşallah tüttüüüü
ben de ıyıyım SU CUMMMMM daha doğrusu ıyı olmaya çalışıorum bu aralar pek bı sulu gozum sureklı ağlıorum ya bebeişim olmazsa ya şöle olursa ya bole olursa dıeeee kendımı yıpratıp duruyorum zaten hayatım boyunca hep bole yaptım 25 yaşındayım hep kendımı yıprattım hala da ağlayıp zırlayıp kendımı ve çevremde olan eşimı uzuyorum doğal olarakkkk hayırlısı dıorum ne dıyım artık
adetımı beklıorum 2 gun geçtı tık yok ama hıç ama hıç umudum yok su cummm. çnku geçen ay tam 6 gun geçmişti 6.gunun sonunda geldı kırmızılar.. şimdi de umutlanmıorum o yuzden bakalım ama yıne bole bşey olursa tabı dr gıdıp neden uzadığını öğreneceğiz umarım hiç gelmez kırmızılar da Hamileimdir bebişim benımledır çok takıorum sanırım bu ara çokkkkkkkkkk
aleykümselam canımselam kızlar, hepinize iyi günler. Nasılsınız?
iyi günleerrrrr iyiyizzz sen nasılsınn???selam kızlar, hepinize iyi günler. Nasılsınız?
geldim ben...
nasıl oldungeldim ben...
üsülme amaaa neden üsülüyosunkiii bilmiyorumkismile tabiki bebişin olcakk hepimizin olcak inşallahhh tabiki zamanı gelinceee :teselli: belki bu ay belki 3 ay sonra ama sonuçta olacakk hem yaşında küçükki daha neden ümitsizliğe kapılıyosunn :sm_confused:
aleykümselam canım
iyi günleerrrrr iyiyizzz sen nasılsınn???
hoşgeldin yarennnnnn a.s. yhaaaaaaa kızlaaaaarrrrrrr o kadar uğraştım resmimi koyduuuuummmm niyte bakmıyonusssss. bak öğlen tatili bitsin diye bekliyom haaa. sonra kaldırcam ona göreeee. bakın artıkkkkkklava:
kızzz maşallah maşallah çok tatlısın canım benim... taş gibi hatunsun valla yerimseniben
elif canım hayırdır canını kim sıktı senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?