senin sonucun ne zaman belli olcak suuuuu???? yaaa bende yara olduğundan şüpheleniyorum tekrarrrr. bende vardıda dondurtmuştumm. şimdi ağrım oluyo ara ara. ay neye yoracağımı şaşırdım aptal gibi oldum artık. ama eğerki adet olursam bu hafta önümüzdeki hafta gidip bi baktırıcam yara olabilir diye şüpheleniyorum. ama sonucu uzun sürmedimi. ne zaman çıkacak?
ben de ıyıyım SU CUMMMMM daha doğrusu ıyı olmaya çalışıorum bu aralar pek bı sulu gozum sureklı ağlıorum ya bebeişim olmazsa ya şöle olursa ya bole olursa dıeeee kendımı yıpratıp duruyorum zaten hayatım boyunca hep bole yaptım 25 yaşındayım hep kendımı yıprattım hala da ağlayıp zırlayıp kendımı ve çevremde olan eşimı uzuyorum doğal olarakkkk hayırlısı dıorum ne dıyım artık
adetımı beklıorum 2 gun geçtı tık yok ama hıç ama hıç umudum yok su cummm. çnku geçen ay tam 6 gun geçmişti 6.gunun sonunda geldı kırmızılar.. şimdi de umutlanmıorum o yuzden bakalım ama yıne bole bşey olursa tabı dr gıdıp neden uzadığını öğreneceğiz umarım hiç gelmez kırmızılar da Hamileimdir bebişim benımledır çok takıorum sanırım bu ara çokkkkkkkkkk
teşekkürler canım iyi olmaya çalışıyorum. Ev ve dersane arasında mekik dokuyorum boshayallersmile
inşallahhhhh........ıNŞALLAH HAYATIM YAAAA HER GUN DUA EDIORUM HAYIRLISINI VER ALLAHIM DIYE ALLAHIM INŞ. HAYIRLISINI NASIP EDER BANA VE TUM ISTEYENLERE TEZ ZMAANDA :gitme:
kızzz maşallah maşallah çok tatlısın canım benim... taş gibi hatunsun valla yerimseniben
teşekkür ederiiiimm canım beniimmm a.s.
elif canım hayırdır canını kim sıktı senin?
elifffff msnde konuşuyodunusss uyuz bi lafmı etti :umursamaz: boşver takma kafanıı uzaktasınız onunda orda canı sıkılıyodur ondandırr fisfisfis siz birbirinizi çok seviyosunuz ben anladım onu fazla sevgi bööle sonuçlar doğuruyo işte aşkın cilvesi güzelim aklinialirimsmile çok hassas bi zamandasınız siz çok dikkatli ol elifimm tamammı. bak uzaklık çok zordur yeni evli çiftlerde bende yaşadım biliyorum benimde eşim başka şehirdeydi. sakın birbirinizi çok kıracak laflar etmeyin gurbette büyür herrr cümleniz.. dağ olmasın sonra dikkatttt olumunekankayizsmilekim sıkacak..eşim...
iyiyim mercancım..merak etme...
superisi saçların çok yakışmış gülüm..çok güzelsin..alah sahibine bağışlasın... :1hug:
bana kolposkopi yapıldı canım yani içerden parça alındı daha geniş kapsamlı bakıldıo yüzden sonuçları uzun sürüyo 3 sonucum var ikisi yarın çıkıcak diğeri de 30 nisanda çıkıcak..ben de yara nedir bilmezdim duyunca çok şaşırdım hiç bi belirtisi de olmadı ben de..işallah temiz çıkar sonuçlar:Saruboceq: sen de eğer şüpheleniyorsan bir daha baktır canım mutlaka ilerlemeden tekrar dondurursun ama işallah öyle bi durum yokturr hamişsindir :))
anladım su.... benim hiç ööle tahlil yapmadan bastı kadın dondurucu gazı. sonra başka bi dr.a gittim dedim bööle bööle işlem yapıldı adam şok oldu. dedi test mest hiçbişi yapmadımı yapmadı dedim. beni hemen odaya aldı ve testlerimi yaptı şükür bişi yokmuş bidaha o doktora gitme ne doktorlar var diyip sinirle çıktı odadan. seninde bişeyin yok!!!!! tamam dedi. çok agresif adamdı bi dahada gitmedim ona gerçi ama. adam işini biliyomuş tanınmış biri. inşallah bebiştir bu canımı acıtan.
Bu arada yeni tarihim 12 Mayıs. Su'cum tekrar eklersen sevinirim canım...
hoşgeldin clemantinecim nbr nasılsınız?
ne zamandır yoksun sende?
kim sıkacak..eşim...
iyiyim mercancım..merak etme...
superisi saçların çok yakışmış gülüm..çok güzelsin..alah sahibine bağışlasın... :1hug:
Kızlar ben bu arada dün akşam kırmızıları gördüm.
Ama sakın üzüldüğümü düşünmeyin çünkü hiiiiç üzülmedim.
beklediğim bir sonuçtu çünkü :))
İnanır mısınız artık umrumda bile değil, canı ne zaman isterse o zaman gelir bebişim,
stres yaptıkça uzaklaşıyo çünkü...
Ben de kafamı şimdi başka şeylere verdim.
Bir taraftan ders çalışıp bir taraftan da sıkı bir diyete girdim.
7 kilo fazlam var ve 4 günde de 1 kilosunu verdim alkisalkisalkis
Kafam bunlarla meşgulken aklıma bebek gelmiyo bile( yani eskisine nazaran)
Önceden olsa yumurtlamadan sonra regl olana kadar kafayı yerdim ama bu ay
bi baktım ki kırmızılar gelmiş bile.
Bu arada yeni tarihim 12 Mayıs. Su'cum tekrar eklersen sevinirim canım...
selam canımcım ekledim yeni tarihini..ama senin iyi olmana sevindim başka şeylerle uğraşman kafanı dağıtman iyi olmuş..dediğin gibi taktıkça olmuyor..:teselli:
işallah en yakın zamanda meleğin sürpriz yapıp gelir:Saruboceq:
bu arada ben de diyetteyim 4 günde 1 kilo nasıl verdin kız söyle bakimmmmmm:1shok:
İyiyim canım teşekkür ederim,sen nasılsın?
canım gündüz ders çalışıyorum, akşamüstü de dersaneye gidiyorum. gece geliyorum ve ancak o saatten sonra zamanım oluyo. Topiğe girince de kimse olmuyo artık; ben de geçmişi okuyup çıkıyorum. O yüzden de karşılaşamıyoruz :çok üzgünüm:
kızlar test yapıyorumm
Haaaaa bir de çok güleceksiniz belki :roflol:
Mutfağa rahatça görebileceğim bir yere bikinili bir manken resmi astım :roflol:
Onu gördükçe iştahım kesiliyo zaten, çok faydası oluyo tavsiye ederim.
Kocişe de diyorum ki:
Bak ben bunu buraya astım ama bakarsan gözlerini oyarım.
O da bana: Kaldır şunu şurdan, herkes benden bilecek diyo :roflol::roflol:
Haaaaa bir de çok güleceksiniz belki :roflol:
Mutfağa rahatça görebileceğim bir yere bikinili bir manken resmi astım :roflol:
Onu gördükçe iştahım kesiliyo zaten, çok faydası oluyo tavsiye ederim.
Kocişe de diyorum ki:
Bak ben bunu buraya astım ama bakarsan gözlerini oyarım.
O da bana: Kaldır şunu şurdan, herkes benden bilecek diyo :roflol::roflol:
valla superisi önceden bukadar değildim..artık biraz daha sert çıkıyorum..ama oda beni anlamıyo..evet çok seviyoruz birbirimizzi..biz bekarkende üç gün ayrı kalsak bi bakmışın dördüncü gün birbirimize girmişiz...e ama napıyım..bende burda yalnızım..kayınvalidem de senin orda yalnız olmanı çok takıyo ıkafasına dedi ama napabilirim..oturup ağlayalımmı..isyanmı edelim..napalım yani..zaten görüşemiyoruz..görüştüğümüzdede bi sinir bi sinir...eee sen öyle yaparsann ben de bi daha bekle gelirim dedim..geldiğimdede direk babamın evine...
Evet canım Allah'a şükür çok iyiyim. Umarım bekletmez yine de bebişim :)
Canım ben kendime göre bir diyet listesi yaptım,
ordan burdan derleyerek;yemeği kıstım iyice.3 ana+3 ara öğünüm var.
Ayrıca her sabah 12 dakikalık bir egsersiz dvd im var onu izleyerek yapıp,
bir gün arayla da bir saat hızlı tempo yürüyorum.
kızlar test yapıyorumm
işallah canımcım
ay çok güzel aynen ben de öyle sabahları pilates yapıyorum ebru şallıyla kaydirigubbakcemile3
ekmek yemiyorum ama kilo verdim mi anlamadım henüz :)) senin program daha güzel ama tebrik ederim cicimmmmm:)) vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?