canım hiç stres yapmayın. Bunların hepsi ayrı kalmışlığın getirdiği bunalımlar.
Bu durumun acısını birbirinizden çıkarmayın. Biz de sizin gibi 11 ay ayrı kaldık
ve ne zaman biraraya geleceğimiz belli değildi ve sık sık tartışırdık.
Hatta sıkıntıdan benim vücüdümda tuhaf şeyler çıkıyordu artık.
Ne zaman bir araya geldik; tartışmalarımız da bitti, vücudumda
çıkan o şeyler de kayboldu. Hatta migren ataklarımın arası bile uzadı.
Ayrıyken 15 günde bir tutan migrenim en son dört ay önce geldi, düşün yani...
Ben de plates cd'si aldım internetten bugün geliyo, o na da başlıycam. kaydirigubbakcemile3
Çok taktım kafaya çoook .Evlenmeden önceki kiloma dönmem lazım yaza kadar yoksa geçen yazki bikinileri de giyemiycemklava:
yappppppppp hihoyyyt merakla bekliommmmmm
Kızlar daha şimdi geldim eve, doktor ultrasonla bakmak istemedi, ancak alttan görünür, o da bu dönemde çok tehlikeli dedi, düşüğe sebep olurmuş bilmiyorumkismile sadece kan istedi, verdim geldim, saat 3 te arayıp alacam sonucu eyvahedigeldismile
Kızlar daha şimdi geldim eve, doktor ultrasonla bakmak istemedi, ancak alttan görünür, o da bu dönemde çok tehlikeli dedi, düşüğe sebep olurmuş bilmiyorumkismile sadece kan istedi, verdim geldim, saat 3 te arayıp alacam sonucu eyvahedigeldismile
Ay canlarım yaaaa, doktorum bana ne dedi biliyo musunuz boshayallersmile bugün yüzünden hamileymişsin gibi okunuyo ama inşallah yanılmıyorumdur dedi boshayallersmile
tamam..bekliyoruuuuuuuuuuuzzzz.eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
peki söyledinmi silik çıktı diyee???
Söyledim ama o silik çizgiler bazen çok yanıltıcı olabiliyo dedi, bi ümitle geliyolar silik çizgi çıktı diye, ama kanda negatif çıkıyo dedi, bu genelde çatlatma iğnesinin etkisi oluyo ama inşallah seninki öyle değildir dedi bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?