Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yaaaa.. boshayallersmile
inş kavuşalımda artıkk...bitsin bu saçmalık... :çok üzgünüm:

Ben de plates cd'si aldım internetten bugün geliyo, o na da başlıycam. kaydirigubbakcemile3
Çok taktım kafaya çoook .Evlenmeden önceki kiloma dönmem lazım yaza kadar yoksa geçen yazki bikinileri de giyemiycem klava:

kaydirigubbakcemile3ay kız aynen ben de bekarken nasıl zayıftım evlenince aldım 4-5 kilo sinir oluyorum..ben de mutfağa kendi zayıf resmimi astım bekarlıktaki ona bakıyorum hep böyle olcam tekrar diyorumkaydirigubbakcemile3

işallah başarırız canımmmmmmkaydirigubbakcemile2

Kızlar daha şimdi geldim eve, doktor ultrasonla bakmak istemedi, ancak alttan görünür, o da bu dönemde çok tehlikeli dedi, düşüğe sebep olurmuş bilmiyorumkismile sadece kan istedi, verdim geldim, saat 3 te arayıp alacam sonucu eyvahedigeldismile

slmmm kızlarrrr nasılsınız ???? :)))

tamam..bekliyoruuuuuuuuuuuzzzz.eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
peki söyledinmi silik çıktı diyee???

Ay canlarım yaaaa, doktorum bana ne dedi biliyo musunuz boshayallersmile bugün yüzünden hamileymişsin gibi okunuyo ama inşallah yanılmıyorumdur dedi boshayallersmile

ayyy canım 1 saat kalmış nasıl geçcek şimdi zaman çok heyecanlandım valla yarende test yapmaya gitmiş hadi bakalım ikiniz içinde hayırlısı olsun inş.

ayy hadi hayırlısı canımhihoyyyt

tamam..bekliyoruuuuuuuuuuuzzzz.eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
peki söyledinmi silik çıktı diyee???

Söyledim ama o silik çizgiler bazen çok yanıltıcı olabiliyo dedi, bi ümitle geliyolar silik çizgi çıktı diye, ama kanda negatif çıkıyo dedi, bu genelde çatlatma iğnesinin etkisi oluyo ama inşallah seninki öyle değildir dedi bilmiyorumkismile

karasuuuuu hadi hayırlısı inşallah güsel haberler verirsin bizeee opuyorumnanaktan

hayırlısı hayatım be.canın sağolsun...bekleyelim bakalım... yerimseniben

Ya kepeleklerim ben evden hastaneye gidene kadar yine o lekelerden gelmiş, ama bu sefer kahverengiydi yaaa eyvahedigeldismile , gerçi bidaha tık yok, eve gelir gelmez baktım yine var mı diye hiçbişey yoktu bilmiyorumkismile noluyo bana böyle yaaaaa bilmiyorumkismile
Ölüyorum heyecandan eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…