kaydirigubbakcemile3ay kız aynen ben de bekarken nasıl zayıftım evlenince aldım 4-5 kilo sinir oluyorum..ben de mutfağa kendi zayıf resmimi astım bekarlıktaki ona bakıyorum hep böyle olcam tekrar diyorumkaydirigubbakcemile3
işallah başarırız canımmmmmmkaydirigubbakcemile2
Kızlar daha şimdi geldim eve, doktor ultrasonla bakmak istemedi, ancak alttan görünür, o da bu dönemde çok tehlikeli dedi, düşüğe sebep olurmuş bilmiyorumkismile sadece kan istedi, verdim geldim, saat 3 te arayıp alacam sonucu eyvahedigeldismile
Ya kepeleklerim ben evden hastaneye gidene kadar yine o lekelerden gelmiş, ama bu sefer kahverengiydi yaaa eyvahedigeldismile , gerçi bidaha tık yok, eve gelir gelmez baktım yine var mı diye hiçbişey yoktu bilmiyorumkismile noluyo bana böyle yaaaaa bilmiyorumkismile
Ölüyorum heyecandan eyvahedigeldismile
Ay canım inşallah kıs birbirimize de gaz verelim tamam mı görüştükçe :1hug:
Canım hakkında hayırlısı olsun. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz heyecanla...Dualarım seninle :Saruboceq:
Söyledim ama o silik çizgiler bazen çok yanıltıcı olabiliyo dedi, bi ümitle geliyolar silik çizgi çıktı diye, ama kanda negatif çıkıyo dedi, bu genelde çatlatma iğnesinin etkisi oluyo ama inşallah seninki öyle değildir dedi bilmiyorumkismile
valla superisi önceden bukadar değildim..artık biraz daha sert çıkıyorum..ama oda beni anlamıyo..evet çok seviyoruz birbirimizzi..biz bekarkende üç gün ayrı kalsak bi bakmışın dördüncü gün birbirimize girmişiz...e ama napıyım..bende burda yalnızım..kayınvalidem de senin orda yalnız olmanı çok takıyo ıkafasına dedi ama napabilirim..oturup ağlayalımmı..isyanmı edelim..napalım yani..zaten görüşemiyoruz..görüştüğümüzdede bi sinir bi sinir...eee sen öyle yaparsann ben de bi daha bekle gelirim dedim..geldiğimdede direk babamın evine...
test yaptım kızlar tek çizgi
Canım hakkında hayırlısı olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz heyecanla...Dualarım seninle :Saruboceq:
test yaptım kızlar tek çizgi
Ay canlarım yaaaa, doktorum bana ne dedi biliyo musunuz boshayallersmile bugün yüzünden hamileymişsin gibi okunuyo ama inşallah yanılmıyorumdur dedi boshayallersmile
Ay canlarım yaaaa, doktorum bana ne dedi biliyo musunuz boshayallersmile bugün yüzünden hamileymişsin gibi okunuyo ama inşallah yanılmıyorumdur dedi boshayallersmile
Canım moralini bozmak istemem ama geçen ay benim yaptığım testte de 1 saat sonra silik çizgi çıkmıştı ama ben kırmızıları görmüştüm. Cidden yanıltıcı olabiliyo o...
ayyyy doktorunu çok sevdiiiiimmmmm zemuszemus ayy hadi inşallahhhhhh allah söyletmiştir belkiiiii...... bizimde yan ofiste bebiş varrr taktı bana kafayı. durmadan beni istiyo yanıma gelince susuyo bana sarılıyo filan annesi şok oldu. annesine gidince ağlıyo bana taktı kafayı acep hamişmiyim yaffffff opuyorumnanaktan
o zaman ben size şişkolar diyeyim...etkili olurmuuuu... :roflol: :roflol: :roflol:
ahyyyy ööle demeseydin kııızzz. zaten yediremiyo kendine karısının başka şehirde olmasını.
kırmızılar gelene kadar hala umut var13 ünde olmam gerekti karasu
13 ünde olmam gerekti karasu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?