Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ay canım inşallah kıs birbirimize de gaz verelim tamam mı görüştükçe :1hug:

Canım hakkında hayırlısı olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz heyecanla...Dualarım seninle :Saruboceq:

bizde ölüyoz heyecandan..senden farkımız yok yani...akıllı uslu birileri varsa mukayyet olsun bize... kaydirigubbakcemile3

Canım hakkında hayırlısı olsun. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz heyecanla...Dualarım seninle :Saruboceq:

o zaman ben size şişkolar diyeyim...etkili olurmuuuu... :roflol: :roflol: :roflol:

Canım moralini bozmak istemem ama geçen ay benim yaptığım testte de 1 saat sonra silik çizgi çıkmıştı ama ben kırmızıları görmüştüm. Cidden yanıltıcı olabiliyo o...

ahyyyy ööle demeseydin kııızzz. zaten yediremiyo kendine karısının başka şehirde olmasını.

Canım hakkında hayırlısı olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz heyecanla...Dualarım seninle :Saruboceq:

ya kızlar benide alın aranıza ben bi hevesle 5 kilo verdim gerisi gelmiyo takıldı kaldı beide gazlayın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

test yaptım kızlar tek çizgi

canım yaaa olsun takma kafana daha adet olmadınki

Ay canlarım yaaaa, doktorum bana ne dedi biliyo musunuz boshayallersmile bugün yüzünden hamileymişsin gibi okunuyo ama inşallah yanılmıyorumdur dedi boshayallersmile

ayyyy doktorunu çok sevdiiiiimmmmm zemuszemus ayy hadi inşallahhhhhh allah söyletmiştir belkiiiii...... bizimde yan ofiste bebiş varrr taktı bana kafayı. durmadan beni istiyo yanıma gelince susuyo bana sarılıyo filan annesi şok oldu. annesine gidince ağlıyo bana taktı kafayı acep hamişmiyim yaffffff opuyorumnanaktan

Canım moralini bozmak istemem ama geçen ay benim yaptığım testte de 1 saat sonra silik çizgi çıkmıştı ama ben kırmızıları görmüştüm. Cidden yanıltıcı olabiliyo o...

evet canım biliyorum ben de, zaten o yüzden kendimi çok da kaptırmak istemedim, bi de 3 gündür süren lekelenmeler hep adetin habercisi gibi geldi bana ama hala gelmeyince de bilmiyorumkismile yine bi umut işte boshayallersmile

ay öylemi derler...haftasonuda görümcemin oğlu kaynanama gitmedi.bana geldi..oda hemen dedi..bize gelmedi sana geldi diye..tabi onun amacı torun torun torun...
ay herşeyden pay çıkarıyoz kendimize yaaa... kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

saat 3de olsada hbaeirin alsak karasu.bekleyeceğim artık olamzsa pzt.kan testi yaptıracağım bende

karssuuuuuuuu kaldı 55 dakika.... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

yaaaren üzülme bitanem..önümüzdeki ay beraber çalışırız..taktikler geliştirirzzz..tamam... yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…