karssuuuuuuuu kaldı 55 dakika.... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
ya kızlar benide alın aranıza ben bi hevesle 5 kilo verdim gerisi gelmiyo takıldı kaldı beide gazlayın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ne 55i beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :mymeka: 50 dak. kaldı :mymeka:
Öldürcen mi sen beni eyvahedigeldismile
kanki dedik bağrımıza bastık...bunumu demeliydin... :dilcikar: :dilcikar:
ya kızlar benide alın aranıza ben bi hevesle 5 kilo verdim gerisi gelmiyo takıldı kaldı beide gazlayın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ne 55i beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :mymeka: 50 dak. kaldı :mymeka:
Öldürcen mi sen beni eyvahedigeldismile
karasu heyecandna konuşamzsın sen.ver telnosunu ben arayım istersen:))
:roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:kedi: :kedi: :kedi: napim ama 1 dak. bile fazladan beklemeye tahammülüm kalmadı :kedi: :kedi: :kedi:
:kedi: :kedi: :kedi: napim ama 1 dak. bile fazladan beklemeye tahammülüm kalmadı :kedi: :kedi: :kedi:
Valla ne iyi olur biliyon mu eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
seni çooooooook iyi anloooruuusss hiç merak etmeee kiii bizim bile senin sonucunu bi dakika beklemeye tahammülümüs kalmadı e senin normal eyvahedigeldismile bu arada 40 dakkamı kaldı kızlarrrrrrr
kız senin o kızaran yanaklarını kocişin öpsün emiiii.....
son 40.... eyvahedigeldismile
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttt delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Ay uyusam mı napsam yaaa, zaman geçmicek böyle bilmiyorumkismile
heee bunu demişimmm hakkaten niye ööle demişim sempatiksalakcinni hatırlamıyorum çok sarhoştummmm :içelim: kızım kocişin seni seviyo sen kocişini seviyosun. bööle küçük şeyleri takma kafana yaaa valla bak yumurtaları korkutuyosun :mymeka: onlar bizim kıymetlimissssssssklava: herşey düzelince olan senin sinirlerine olcakkk
:kedi: Öpsüüüüüüüüüüüüüüüüüüün :kedi:
Ay eğer hamişsem kocişim napar acaba akşam boshayallersmile nasıl sevinir yaaaaaa canım aşkitom benim :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?