Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evt mercan baklaım artık.her an şidi oldu diye lavaboya gitmekten sıkldım artı.çok sinir bişey bu belrsiziz beklemke ya.varsa var yoksa yok öğrensekte bitse

kanki dedik bağrımıza bastık...bunumu demeliydin... :dilcikar: :dilcikar:

heee bunu demişimmm hakkaten niye ööle demişim sempatiksalakcinni hatırlamıyorum çok sarhoştummmm :içelim: kızım kocişin seni seviyo sen kocişini seviyosun. bööle küçük şeyleri takma kafana yaaa valla bak yumurtaları korkutuyosun :mymeka: onlar bizim kıymetlimissssssss klava: herşey düzelince olan senin sinirlerine olcakkk

ya kızlar benide alın aranıza ben bi hevesle 5 kilo verdim gerisi gelmiyo takıldı kaldı beide gazlayın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Tamam canım birlik olup verelim şu lanet kiloları da manken edalarında gezinelim yine kaydirigubbakcemile3

Canım senin boyun kilon kaç?

:kedi: :kedi: :kedi: napim ama 1 dak. bile fazladan beklemeye tahammülüm kalmadı :kedi: :kedi: :kedi:

seni çooooooook iyi anloooruuusss hiç merak etmeee kiii bizim bile senin sonucunu bi dakika beklemeye tahammülümüs kalmadı e senin normal eyvahedigeldismile bu arada 40 dakkamı kaldı kızlarrrrrrr

seni çooooooook iyi anloooruuusss hiç merak etmeee kiii bizim bile senin sonucunu bi dakika beklemeye tahammülümüs kalmadı e senin normal eyvahedigeldismile bu arada 40 dakkamı kaldı kızlarrrrrrr

Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttt delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Ay uyusam mı napsam yaaa, zaman geçmicek böyle bilmiyorumkismile

kız senin o kızaran yanaklarını kocişin öpsün emiiii.....
son 40.... eyvahedigeldismile

:kedi: Öpsüüüüüüüüüüüüüüüüüüün :kedi:
Ay eğer hamişsem kocişim napar acaba akşam boshayallersmile nasıl sevinir yaaaaaa canım aşkitom benim :asigim:

Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttt delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Ay uyusam mı napsam yaaa, zaman geçmicek böyle bilmiyorumkismile

Matematikle aran nasıl test çözüyorum ve yapamadığım 2 soru var onu sorayım sana oyalanmış olurssun :dance:

seviyom seviyom...yerim onu...

:kedi: Öpsüüüüüüüüüüüüüüüüüüün :kedi:
Ay eğer hamişsem kocişim napar acaba akşam boshayallersmile nasıl sevinir yaaaaaa canım aşkitom benim :asigim:

boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile aaaahhhh aaahhhh rabbim duysun sesini innnşallahhhhhh aminnnnnnn :Saruboceq: hadi başka konu konuşalım vakit geçsin. eee akşama ne yemek yaptınnn???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…