Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:kedi: Öpsüüüüüüüüüüüüüüüüüüün :kedi:
Ay eğer hamişsem kocişim napar acaba akşam boshayallersmile nasıl sevinir yaaaaaa canım aşkitom benim :asigim:

Valla tahmin etmek hiç zor değil sevinçten havalara uçup tavanı deler heralde :teytey:

:kedi: Öpsüüüüüüüüüüüüüüüüüüün :kedi:
Ay eğer hamişsem kocişim napar acaba akşam boshayallersmile nasıl sevinir yaaaaaa canım aşkitom benim :asigim:

pozitifse nasıl açıklayacağını düşündünmüüü kocişee.neyse boşver..sonuçları al sonra konuşalım..

gel kızz hep beraber zayıflıcazzzzzz kaydirigubbakcemile2

evet zayıflıcaz zayıflıcaz zayıflıcaz

Tamam canım birlik olup verelim şu lanet kiloları da manken edalarında gezinelim yine kaydirigubbakcemile3

Canım senin boyun kilon kaç?

canım benim boy 1.65 kilom şuan bilmiyorum en son cuma tartıldım 56.5 çıktı idealim 53 ama ben bu hafta biraz kaçırdım 57 olmuşumdur belkide fazla senin kaç canım

boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile aaaahhhh aaahhhh rabbim duysun sesini innnşallahhhhhh aminnnnnnn :Saruboceq: hadi başka konu konuşalım vakit geçsin. eee akşama ne yemek yaptınnn???

Biber dolması yapacam inşallah, tabi sonucu aldıktan sonra kalkıp yemek yapacak halim kalırsa bilmiyorumkismile

Karasucum yenı gÖrdÜm saat 3 te ÇıkıyormuŞ sonuun bak okuldan ayrılmadan alayım haberını ...gecıktırme bızlerı olur mu.....dualarım senınle...

Valla tahmin etmek hiç zor değil sevinçten havalara uçup tavanı deler heralde :teytey:

Valla benim kocişim çok soğukkanlıdır, hiç öyle uçuk tepkiler verecek bi adam değil yani bilmiyorumkismile bi eve bi deli yeter zaten yerimseniben bizim evin delisi benim delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Valla benim kocişim çok soğukkanlıdır, hiç öyle uçuk tepkiler verecek bi adam değil yani bilmiyorumkismile bi eve bi deli yeter zaten yerimseniben bizim evin delisi benim delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ayyy.evet bizim evinde benimdir..eşim yaşındanda anlaşılacağı gibi çok olgundur....bazen sus bi sus der..arada nefes al der.. .çok cadılık yaparım..aklinialirimsmile aklinialirimsmile
bazen benim delilliklerimden ikimzde gülme krizine gireriz... aşkitom yaa... :asigim:

benim geldiğime kimse sevinmedi galibaaasenağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…