:kedi: Öpsüüüüüüüüüüüüüüüüüüün :kedi:
Ay eğer hamişsem kocişim napar acaba akşam boshayallersmile nasıl sevinir yaaaaaa canım aşkitom benim :asigim:
:kedi: Öpsüüüüüüüüüüüüüüüüüüün :kedi:
Ay eğer hamişsem kocişim napar acaba akşam boshayallersmile nasıl sevinir yaaaaaa canım aşkitom benim :asigim:
Matematikle aran nasıl test çözüyorum ve yapamadığım 2 soru var onu sorayım sana oyalanmış olurssun :dance:
gel kızz hep beraber zayıflıcazzzzzz kaydirigubbakcemile2
Tamam canım birlik olup verelim şu lanet kiloları da manken edalarında gezinelim yine kaydirigubbakcemile3
Canım senin boyun kilon kaç?
boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile aaaahhhh aaahhhh rabbim duysun sesini innnşallahhhhhh aminnnnnnn :Saruboceq: hadi başka konu konuşalım vakit geçsin. eee akşama ne yemek yaptınnn???
Valla tahmin etmek hiç zor değil sevinçten havalara uçup tavanı deler heralde :teytey:
Biber dolması yapacam inşallah, tabi sonucu aldıktan sonra kalkıp yemek yapacak halim kalırsa bilmiyorumkismile
pozitifse nasıl açıklayacağını düşündünmüüü kocişee.neyse boşver..sonuçları al sonra konuşalım..
Biber dolması yapacam inşallah, tabi sonucu aldıktan sonra kalkıp yemek yapacak halim kalırsa bilmiyorumkismile[/QUOT
YPARSIN YAPARSIN HIC BIR SEYIN SONUNDA LUM YOK...OLUMLUYSA YAPMA AMA CIKIN DISARDA KUTLAMA YAPIN..OLUMSUZSA DA KENDINI OYALAMIS OLURSUN..BEN YEMEK YAPARKEN STRES ATARAIM HEP..:1rolleyes:
sonuç pozitifse ikinizde yemek yiyemezsinizkiiiiiiii.buna eminimmm............ boshayallersmile
Valla benim kocişim çok soğukkanlıdır, hiç öyle uçuk tepkiler verecek bi adam değil yani bilmiyorumkismile bi eve bi deli yeter zaten yerimseniben bizim evin delisi benim delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Sor kıs, bayılırım matematiğe delikafadulden hem vakit geçer hihoyyyt
Biber dolması yapacam inşallah, tabi sonucu aldıktan sonra kalkıp yemek yapacak halim kalırsa bilmiyorumkismile[/QUOT
YPARSIN YAPARSIN HIC BIR SEYIN SONUNDA LUM YOK...OLUMLUYSA YAPMA AMA CIKIN DISARDA KUTLAMA YAPIN..OLUMSUZSA DA KENDINI OYALAMIS OLURSUN..BEN YEMEK YAPARKEN STRES ATARAIM HEP..:1rolleyes:
Evet yaa ben de yemek yaparken herşeyi unutuyorum, müthiş bi terapi oluyo yerimseniben
Valla saat 3 te sonucu alacağımı biliyo, muhtemelen aricak, telefonda söylemek zorunda kalıcam yani bilmiyorumkismile
kız sonuç pozitifse ne yemek yapması dışarda kutlasınlar bence bunu hatta bütün gece kutlasınlar :dance::dance:
benim geldiğime kimse sevinmedi galibaaasenağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?