Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Canım benim de boy 1.73 kilo 65 di, 64 oldu. %8'e insem bana yetiyo. 57 de bile çok zayıf görünüyorum, bütün kemiklerim çıkıyo, kimse beğenmiyo beni çok zayıfım diye :roflol:

benim geldiğime kimse sevinmedi galibaaasenağlama senağlama

canım yaaa olurmu öyle şey herkes şuan sevinç çığlıkları atmak için saatin 3 olmasını bekliyo şuanki tek konu bu o yüzden yani arada kaynamışsın canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

Canım benim de boy 1.73 kilo 65 di, 64 oldu. %8'e insem bana yetiyo. 57 de bile çok zayıf görünüyorum, bütün kemiklerim çıkıyo, kimse beğenmiyo beni çok zayıfım diye :roflol:

ama senin boyun var be canım o yüzden öyledir aslında bende şuan kilolu değilim hatta eşim diyet yaptığımı bilmiyo çok kızıyo bana çevremdekilerde şuan çok iyisin diyolar ama insanın önce kendisinin kendini iyi hissetmesi gerekir benim biraz ayva göbeğim var diğer yerlerim çok orantılı sadece göbektenm kurtulmama lazım aslında mekik çeksem olcak ama işte ya bebek varsa korkusu yüzünden onuda çekemiyorum böyle diye diye 10 ay geçti zaten bi zayıflayamadım bebekte gelmedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy canım çok az kaldı 3'e son 23 dk eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile heyecandan küt diye düşüp bayılcaz hepimiz sanırım kaydirigubbakcemile3

slmmm kızlarrrr nasılsınız ???? :)))

aslm luckycim hoşgeldin...biz çok heyecanlıyız karasuyun sonuclarını bekliyoruz...sen nasılsın canım?

test yaptım kızlar tek çizgi

canım hala adet olmadın bence emin olmak için kan testi yaptır yarın...eger bişey yoksada neden gecikiyor sebebini öğrenirsin dimi canım yerimseniben

Kusura bakma hayatım valla heyecandan naptığımı bilmiyom ben şu an yaaa eyvahedigeldismile ayaklarım yere basmıyo eyvahedigeldismile
Hoşgeldin bitanem :1hug:
hoşbulduk tatlım benimmm inanduyunca çok sevindim geçmişi okuyamadım :))) ohaldee 3 e kadar seni beklicez D:dance:

ben de aynen öyle şişman falan göründüğüm yok ama hep alışmışım incecik olmaya ondan. Bana da herkes kızıyo ne diyeti diye ama ben de rahat edmiyorum işte. Belimi tutunca bir gram yağ olmayacak bana göre. Ben de senin gibi mekik çekemiyorum ya korkudan kaydirigubbakcemile3 Aslında bişey olacağından değil. Benim bir arkadaşım spor salonunda hocalık yapıyordu, 2 aylıkken anladı hamile olduğunu. Düşün o kadar hoplamaya zıplamaya hiç bir şey olmadı ama insan yine de çekiniyo yani

Kızlar benim sancılarım yine başladı yaaaaa eyvahedigeldismile offfffffffffffff adet mi oluyorum acaba eyvahedigeldismile durun bi gidip bakiyim lavaboya :sinifsinif:

amannnnn karasuuu sus bi yaaaa regl olma şimdi durr heyecanımızı bölme şurdaaaaa :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…