evet zayıflıcaz zayıflıcaz zayıflıcaz
canım benim boy 1.65 kilom şuan bilmiyorum en son cuma tartıldım 56.5 çıktı idealim 53 ama ben bu hafta biraz kaçırdım 57 olmuşumdur belkide fazla senin kaç canım
benim geldiğime kimse sevinmedi galibaaasenağlama senağlama
Tamaamamam :)
Bir toplantıya gelen herkes diğerleriyle birer kez tolaşmıştır. Toplantı da 91 tokalaşma olduğuna göre, toplantıya kaç kişi katılmıştır?
ayy söyledinmiii...çaktırmasaydıınnnn... :mymeka:
Canım benim de boy 1.73 kilo 65 di, 64 oldu. %8'e insem bana yetiyo. 57 de bile çok zayıf görünüyorum, bütün kemiklerim çıkıyo, kimse beğenmiyo beni çok zayıfım diye :roflol:
Kızlar daha şimdi geldim eve, doktor ultrasonla bakmak istemedi, ancak alttan görünür, o da bu dönemde çok tehlikeli dedi, düşüğe sebep olurmuş bilmiyorumkismile sadece kan istedi, verdim geldim, saat 3 te arayıp alacam sonucu eyvahedigeldismile
slmmm kızlarrrr nasılsınız ???? :)))
test yaptım kızlar tek çizgi
14 kişiiiiiiiiiiiiiiiiii boshayallersmile
benim geldiğime kimse sevinmedi galibaaasenağlama senağlama
14 kişiiiiiiiiiiiiiiiiii boshayallersmile
eveeeeettt alkisalkisalkis nasıl yaptın peki
Ben kocişimden gizli hiçbişey yapamam ki bilmiyorumkismile
ama bu sürpriiiiiiiiiiizzzzzz....bu arada 5 kala ara..tam üçü beklemene gerek yok..5 dak.karimız olsun... :roflol:
hoşbulduk tatlım benimmm inanduyunca çok sevindim geçmişi okuyamadım :))) ohaldee 3 e kadar seni beklicezKusura bakma hayatım valla heyecandan naptığımı bilmiyom ben şu an yaaa eyvahedigeldismile ayaklarım yere basmıyo eyvahedigeldismile
Hoşgeldin bitanem :1hug:
ama senin boyun var be canım o yüzden öyledir aslında bende şuan kilolu değilim hatta eşim diyet yaptığımı bilmiyo çok kızıyo bana çevremdekilerde şuan çok iyisin diyolar ama insanın önce kendisinin kendini iyi hissetmesi gerekir benim biraz ayva göbeğim var diğer yerlerim çok orantılı sadece göbektenm kurtulmama lazım aslında mekik çeksem olcak ama işte ya bebek varsa korkusu yüzünden onuda çekemiyorum böyle diye diye 10 ay geçti zaten bi zayıflayamadım bebekte gelmedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hadi ikinci soruyu da sor , son 20 dak. da onunla uğraşarak geçsin boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?