anladım su.... benim hiç ööle tahlil yapmadan bastı kadın dondurucu gazı. sonra başka bi dr.a gittim dedim bööle bööle işlem yapıldı adam şok oldu. dedi test mest hiçbişi yapmadımı yapmadı dedim. beni hemen odaya aldı ve testlerimi yaptı şükür bişi yokmuş bidaha o doktora gitme ne doktorlar var diyip sinirle çıktı odadan. seninde bişeyin yok!!!!! tamam dedi. çok agresif adamdı bi dahada gitmedim ona gerçi ama. adam işini biliyomuş tanınmış biri. inşallah bebiştir bu canımı acıtan.
ben de aynen öyle şişman falan göründüğüm yok ama hep alışmışım incecik olmaya ondan. Bana da herkes kızıyo ne diyeti diye ama ben de rahat edmiyorum işte. Belimi tutunca bir gram yağ olmayacak bana göre. Ben de senin gibi mekik çekemiyorum ya korkudan kaydirigubbakcemile3 Aslında bişey olacağından değil. Benim bir arkadaşım spor salonunda hocalık yapıyordu, 2 aylıkken anladı hamile olduğunu. Düşün o kadar hoplamaya zıplamaya hiç bir şey olmadı ama insan yine de çekiniyo yani
ayyy 10varrr..hadi ara...çıkmıştır sonuçlar çoktan...3 dediler diye..üçte çıkmaz o...
ağırlıkça %36 sı tuz olan bir su- tuz karışımının 1/6 sı alınarak yerine aynı miktarda su konuluyor. Yeni karışımın tuz yüzdesi kaçtır?
evet canım yaaa aynen öyle tam bulmuşken bi zayıflama uğruna kaybetmeyelim diyoruz bende bir gram yağ olsun istemiyorum işte karnımda azcuk var malesef :kedi:
daha yeni gördüm canım..o nasıl doktormuş ya bakmadan etmeden dondurmuş ilginç yani..doktor değiştirdiğin iyi olmuş bu doktorlar bi garip valla birinin dediği birini tutmuyo..ben de sonuçlardan sora başka doktora gidicem zaten..
sanada geçmiş olsun canım işallah bebiştir dediğin gibi:1hug:
bugün resmen ikiye bölündümmm. hep adet olcam diye kendimi bu ay o kadar alıştırdımki. şimdi bebiştir belki derken bile kendimi kandırıyomuş avutuyomuş gibi hissediyorum. o doktora öldürseler gitmem bi dahaaaa :umursamaz: eşimde kronik sarılık var diye aldı benim bebeğimi sonra kaç doktora söylediysem nasıl yaparrrrrr dedi!!!!!!!!!! o kadar kolay o işlemi yapmaması lazımmış birrrsürü tetkik sonucu bu karara varması gerekiyomuş. puffffffffffff ne bilim yaaaa özel doktor dedik parayı basınca yapar dedik ama yok doktor kötü oldumu özel mözel dinlemiyomuş.
Ama ben karışım problemlerinden hiç anlamam kiiiiii :sinifsinif: aslında genel anlamda problem sorularını hiç sevmem bilmiyorumkismile
ağırlıkça %36 sı tuz olan bir su- tuz karışımının 1/6 sı alınarak yerine aynı miktarda su konuluyor. Yeni karışımın tuz yüzdesi kaçtır?
aaa inanmıyorum bu nasıl doktor yaaklava:
ay canım geçmiş olsun valla çok üzüldüm:teselli: kime güveneceiğimiz şaşırdık valla herkes doktorum diye geçiniyo:mymeka:
Kızlar yaaaaaaaaaaaaa, yine o lekeden gelmiş :sinifsinif: ya ben böyle mi adet olucam bu ay acaba yaaaa :sinifsinif: bu halde arayıp sonucu sormaya bile korkuyorum şimdi eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?