Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

daha yeni gördüm canım..o nasıl doktormuş ya bakmadan etmeden dondurmuş ilginç yani..doktor değiştirdiğin iyi olmuş bu doktorlar bi garip valla birinin dediği birini tutmuyo..ben de sonuçlardan sora başka doktora gidicem zaten..
sanada geçmiş olsun canım işallah bebiştir dediğin gibi:1hug:

evet canım yaaa aynen öyle tam bulmuşken bi zayıflama uğruna kaybetmeyelim diyoruz bende bir gram yağ olsun istemiyorum işte karnımda azcuk var malesef :kedi:

SON 10 DK.... OFF BEKLEMEK NE ZORMUŞ YAA... eyvahedigeldismile

ayyy 10varrr..hadi ara...çıkmıştır sonuçlar çoktan...3 dediler diye..üçte çıkmaz o...

ağırlıkça %36 sı tuz olan bir su- tuz karışımının 1/6 sı alınarak yerine aynı miktarda su konuluyor. Yeni karışımın tuz yüzdesi kaçtır?

Ama ben karışım problemlerinden hiç anlamam kiiiiii :sinifsinif: aslında genel anlamda problem sorularını hiç sevmem bilmiyorumkismile

evet canım yaaa aynen öyle tam bulmuşken bi zayıflama uğruna kaybetmeyelim diyoruz bende bir gram yağ olsun istemiyorum işte karnımda azcuk var malesef :kedi:

senin çok bişeyin kalmamış zaten çoğu gitmiş azı kalmış. Büyük ihtimalle de duraklama dönemine girmişsindir o yüzden durmuştur kilo vermen ama yakında yine başlar merak etme.

bugün resmen ikiye bölündümmm. hep adet olcam diye kendimi bu ay o kadar alıştırdımki. şimdi bebiştir belki derken bile kendimi kandırıyomuş avutuyomuş gibi hissediyorum. o doktora öldürseler gitmem bi dahaaaa :umursamaz: eşimde kronik sarılık var diye aldı benim bebeğimi sonra kaç doktora söylediysem nasıl yaparrrrrr dedi!!!!!!!!!! o kadar kolay o işlemi yapmaması lazımmış birrrsürü tetkik sonucu bu karara varması gerekiyomuş. puffffffffffff ne bilim yaaaa özel doktor dedik parayı basınca yapar dedik ama yok doktor kötü oldumu özel mözel dinlemiyomuş.

evet 5 varrrr...arama zamanıııııııııııııııııııııııııı....................

Kızlar yaaaaaaaaaaaaa, yine o lekeden gelmiş :sinifsinif: ya ben böyle mi adet olucam bu ay acaba yaaaa :sinifsinif: bu halde arayıp sonucu sormaya bile korkuyorum şimdi eyvahedigeldismile

karasuu hadiii hemen araaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

aaa inanmıyorum bu nasıl doktor yaa klava:
ay canım geçmiş olsun valla çok üzüldüm:teselli: kime güveneceiğimiz şaşırdık valla herkes doktorum diye geçiniyo:mymeka:

Ama ben karışım problemlerinden hiç anlamam kiiiiii :sinifsinif: aslında genel anlamda problem sorularını hiç sevmem bilmiyorumkismile

O zaman şu nasıl?
5/x+5büyüktür 1/3 ise x için hangisi doğrudur?
A)x -2 ile 4 arasındadır
B) x, -1 ile 4 arasındadır
C)x, 1 ile 4 arasında
D)x, 2ile 6 arasında
E)x, 3 ile 8 arsında

aaa inanmıyorum bu nasıl doktor yaa klava:
ay canım geçmiş olsun valla çok üzüldüm:teselli: kime güveneceiğimiz şaşırdık valla herkes doktorum diye geçiniyo:mymeka:

sağol canımcımm. aynen öyle bütün doktorlar bir değil işte kötüsüne denk geldim şassızlık. kısmet değilmiş. inşallah bu defa hamile kalırsam iyi bi yer bulucam kendime ne eskisi ne yenisi en iyisine gidicem. en değerli varlığım olcak o benim öylesine baktıramamki....

Kızlar yaaaaaaaaaaaaa, yine o lekeden gelmiş :sinifsinif: ya ben böyle mi adet olucam bu ay acaba yaaaa :sinifsinif: bu halde arayıp sonucu sormaya bile korkuyorum şimdi eyvahedigeldismile

canım korkunun ecele faydası yok ara kurtul bence saatte geldi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…