Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
senin çok bişeyin kalmamış zaten çoğu gitmiş azı kalmış. Büyük ihtimalle de duraklama dönemine girmişsindir o yüzden durmuştur kilo vermen ama yakında yine başlar merak etme.

evet canım resmen durakladım vücut direniyo sanrım ama o direnirse ben daha çok direnirim mayısta bu iş tamamdır söz verdim kendime kaydirigubbakcemile5

tabiki canımm en iyi doktoru araştırırsın ona gidersin elbette..
işallah hamilesindir bi güzel haber de senden alırız umarımm :1hug:

Sekreterle görüştüm şimdi, 15 dak. içinde sonucunuz hakkında doktorla görüşmüş olurum dedi, 15 dak. sonra tekrar aricam, kızlar bu pozitif oluyo dimi yaaaaaaaaaaaaaaaa eyvahedigeldismile ay çok heyecanlandım beeeeeeeeeeeeeeeeeeeen delikafadulden

16.99 bilmiyorumkismile kızlar bu ne demek sizce bilmiyorumkismile

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaa :dance::dance: ya sen kesin hamilesin ve daha çok yeni olduğu için böyle çıkmış bak gör 2 gün sonra katlıcak kendini yaaaa süper yaaaaa tebrik edrim canım benim doktoruna sordunmu bu ne diye sor hemen ama bence kesin hamilesin yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :CüvCüv: :CüvCüv: :sm_cool: :sm_cool::teytey: :teytey:

evet canım %30 alkisalkisalkis sen nasıl yaptın?

nım benim problem yeteneğim iyidir de...ama şimdi nasıl anlatcam..açıkcası karışımın toplamını 3600 kg olarak varsaydım ordan hesaplayarak yuzdelerıne ulaştım acıkcası ben tıkandıgım zaman problemlerde deger vererek cozerım...

ayyyy ne tepki vermişim beeeeeeeeeeeeee valla kendim kalmış kadar sevindim yaaaaaaaaaa kızlar hadi bişey söyleyin sizcede hamile değilmi

16.99 bilmiyorumkismile kızlar bu ne demek sizce bilmiyorumkismile

inanmıyorummmmmmmmmm kalbim küt küt atıyor şuan hamilesin canım yaaa!!!!!!!
süperrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayy çok heyecanlandım ilk kupan bendennnnnnnnnnnnnnnn
:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

ay çok duygulandım yaaaaaaaaaa...........harikaaaaaaaaa........muhtemelen dr.iki gün sonra tekarar test isteyecek... :teytey: :teytey: :teytey:

bence de hamilesin tabikiiii hihoyyyt

hadi bi 15 dakika daha bekleyelimmmmmmmm kesin sonucu alalımmhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…