Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
karasu canım bu degere göre hamılesın ama doktorunla hemen konus lekerınden bahset en azından sana ılaç verır tehlıkeye atma hamılelegını canımcım tebrık edıyorum çok ınsallah sonuna kadar sürmeyı Allah nasıp etsın

Anladım canım şimdi oldu teşekkür ederim :1hug:

ilk kupayı ben verdim ben verdim iki mesaj yukarı bak bakıyım:roflol::roflol:

ayyyyyy karasuuuuuu yaaaaa bence pozitifffffff zemuszemus yaaaa çok yeniiiiiiiiiii 2. haftana girmişsin galibaaaaa tabloya göre öyleydi diye hatırlıyorummmmm:lepi: :lepi: :lepi: ayyyy hadi bide doktor söylesin yaaaa ölcez burdaaaaaaaaa

kutlama var kızlar partiye gelin hadi göbek atacazzzzzzzzzz:teytey::teytey:

hadi hepberaber atalım göbecikleri....
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
amanın yandan yandan...
:dance: :dance: :dance:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

karasu kocişle görüşüyo sanırımmmmmmmmm.....ayyy hadi darısı çok isteyen bizlerin başına inşşşş...

16.99 bilmiyorumkismile kızlar bu ne demek sizce bilmiyorumkismile

ay okuyarak geliyodum sayfalar ilerliyo hızlıca yetısemedım vallahi karnıma kramplar girdi
heycandan Allah ım ay ay ay hamişsin karasucum 16,99 daha ne istiyosun
daha çok küçük ağlıcam yaa acayip duygusala bağladım şu anda :gitme:
şükürler olsun :Saruboceq:

Kızlar dua edin meleğim tutunsun bana, çok korkuyorum ben bu lekelenmelerden yaaaa eyvahedigeldismile yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum eyvahedigeldismile ağlıyorum şu an heryerim titriyooooooooooooooooooooo mafoldumben

kızlar topik resmen şuan patlama yaşıyo herkes bence karasuyu meraketmiş ve saat 3 ten sonra doldu topik hadi karasucum netleştir artık şunu ama lekelenmelerin için bence hemen doktora gözük ne olur ne olmaz bulduk derken kaybetmeyelim canım

ilk kupasını dün ben verdimmm :dilcikar: ama olsuuuuunnnnn sende ilk kupasını verrrrrrr :1hug: ayyyy allahım yaaaa ölcemmmmmmm

karasucum hadi hayırlısı olsun canım...eeeeeeeeeee ben boşuna demedim git idrar testi yap diye....hadi bakalım bi kız doğur da görelim ......yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:ecrin_bebek:

Canım hamilelik var ama o lekelenmeler biraz kafa karıştırıyor.
Zehsel'in de dediği gibi biran önce varsa böyle bir durum,
önlem almak gerekir bence, naçizane bilmiyorumkismile

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Kızlar dua edin meleğim tutunsun bana, çok korkuyorum ben bu lekelenmelerden yaaaa eyvahedigeldismile yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum eyvahedigeldismile ağlıyorum şu an heryerim titriyooooooooooooooooooooo mafoldumben

aaayyy gözlerim dolduuuuu...resmen bi meleğin gelişine an be an tanıklık ediyoruzzz... :gitme: :gitme:

karasuyum............

:CüvCüv:ağla canım ağla ama fazla hıçkırma bebişi zıplatma olur mu...sen dr a sole su lekelenmelerı hıcbırseycık olmaz allaha sukurler olsun bak aysenın bebegı sapasaglam ama kendıne dıkkat et ve de ılışkıye azcık ara ver...hadı kuzum benım ayyy taze annemız karasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:CüvCüv::CüvCüv:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Beni de ağlattın ,Allah canını almasın mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…