Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar meraba a.s.Karasu hamile mi kesin?Sanırım öyle listede yazıyo hamile diye ..Geçmişe bakacağım ama çok var
Canım çok tebrik ederimhihoyyythihoyyyt

canım büyük bir ihtimalle hamile değerleri 16.15 galiba yanlış hatırlamıyosam..dr,u ya hamilesin yada değilsin demiş..cok az lekenlemeleride var dr. ilac vermiş bakalım iki sonra tekrar gidicek galiba..hakkında hayırlısı artık..:Saruboceq::Saruboceq:

Ne güzel.İnşallah değeri artar.Bu arada çok şaşırdım Şenay ın ikizleri mi olacakmış.Doktoru yeni farketmiş çok ilginç:1shok:ü
Benim de ikiz ama 6. haftada öğrendim ben

Ne güzel.İnşallah değeri artar.Bu arada çok şaşırdım Şenay ın ikizleri mi olacakmış.Doktoru yeni farketmiş çok ilginç:1shok:ü
Benim de ikiz ama 6. haftada öğrendim ben

evet canım ikizleri oluyor.onlarda cok şaşırdılar bu zamana kadar neden görünmedi diye,tek yumurta ikiziymiş arkasına saklanmış galiba..senin bebişler nasılzemuszemus

İyilerdir inşallah canım.Yarın doktor kontrolümüz var.
Sen ne yaptın ?Kan testi yaptırdın mı

yok tatlım bu sabah gittim yaptırmaya sonuç yarın çıkıcakmış ben zaten yarın sabah dktra gidecem o saatten sonra test sonucunu napiim o yüzden yaptırmadım dün gece burdaki bütün özel devlet hastanelerini gezdik cnm kimisi yapmıyo test gece kimisi de yarın 4 ten ssonra alırsın dedi o yüzden yaptıramadım cnm ben o saatten sonra test sonucunu napiim zaten yarın sabah dktra gidecem hayırlısı bakalım
inşallah sizinde kontrolünüz çok güzel geçer cnm bebişlerin çok iidir inşallah :Saruboceq:

evet canım ikizleri oluyor.onlarda cok şaşırdılar bu zamana kadar neden görünmedi diye,tek yumurta ikiziymiş arkasına saklanmış galiba..senin bebişler nasılzemuszemus

Yarın doktora gidecğim canım.Çok heyecanlıyım.İyilerdir inşallah:Saruboceq: Sanırım benimkiler de tek yumurta.Yarın soracağım doktoruma.
Sen naslsın canım.İğne oluyo musun gene?Klomen alıyor musun?

İnşallah canım.Sen de yarın inşallah kesenizi görürsün:Saruboceq: Akşam haber et,unutma

inşallah canım inşallah iyilerdir meleklerinn:Saruboceq:
bende iyiyim evet klomen kullanıyorum.bugün dr. gittim yumrtalarım büyümüşse iğnemi olucaktım ama iğneye gerek kalmamış yumurtalarım kendiliğinden catlamış dünde kocişle yaramazlık yaptıktı inşallah yumurtalarım döllenmiştir..bakalım hayırlısı nisan sonu hamişi ben olurum artık aminnnnnn..:Saruboceq::Saruboceq:

İnşallah canım.Dualarım seninle:Saruboceq:

herkese iyi akşamlar, kızlar yarın adet günüm dün ve bugün yapışkan kahverengi akıntım var çok az ama daha önceki hamileliğimde aynı şeyi yaşamıştım ama düşmüştü acaba hamilemiyim.gerçi geçen ay günüm 1 hafta gecikkmeyle gelmişti umutlanmayayım ben yine off umarım adet olmaam

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
idilcan.........................16 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
anggelll.......................16 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
superisiyim..................16 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
deryainci.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--bayankarasu--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan , doktorum progestan ve folik asit verdi, dün akşam ilaçlarımı almaya başladım ama kanamalarım hala devam ediyo, çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok bunu anladım, sanırım tutunamicak bebeğim, bunu hissediyorum ama hayırlısı olsun artık, dua etmekten başka yapacak bişey yok :Saruboceq:
Evdeyim bugün, dinleniyorum, hadi gelin artık kafam dağılsın :sinifsinif:

günaydın karasucum bol bol dinlen canım üzme kendini meleğin senden ayrılmayacak sıkı sıkı tutunacak annesine

günaydın karasucum bol bol dinlen canım üzme kendini meleğin senden ayrılmayacak sıkı sıkı tutunacak annesine

Sağol canımcım ama bu kanamalar devam ettikçe ümidim de azalıyo :sinifsinif:
Ayşe gelse de içimi rahatlatacak bişeyler söylese okadar ihtiyacım var ki bunu yaşayanlardan olumlu bişeyler duymaya :gitme:
Tuvalete gitmeye korkuyorum yaaa, otururken yatarken bişey yok, ama her tuvalete gitmemde damla damla akıp gidiyo delirecem yaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…