iyi canım senden naber iyi yapmışsın uyumakla :)
ben de sofra hazırlıcam şimdi çıkıcamcokacimcoook
sanada kolay gelsin canım..şimdiden afiyet olsun.cokacimcoook
Kızlar meraba a.s.Karasu hamile mi kesin?Sanırım öyle listede yazıyo hamile diye ..Geçmişe bakacağım ama çok var
Canım çok tebrik ederimhihoyyythihoyyyt
sağol canım sizlere de afiyet olsunn..
öptüm görüşmek üzereopuyorumnanaktan
canım büyük bir ihtimalle hamile değerleri 16.15 galiba yanlış hatırlamıyosam..dr,u ya hamilesin yada değilsin demiş..cok az lekenlemeleride var dr. ilac vermiş bakalım iki sonra tekrar gidicek galiba..hakkında hayırlısı artık..:Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlar
nasılsın dilemma bebişler nasıl
Ne güzel.İnşallah değeri artar.Bu arada çok şaşırdım Şenay ın ikizleri mi olacakmış.Doktoru yeni farketmiş çok ilginç:1shok:ü
Benim de ikiz ama 6. haftada öğrendim ben
İyilerdir inşallah canım.Yarın doktor kontrolümüz var.
Sen ne yaptın ?Kan testi yaptırdın mı
evet canım ikizleri oluyor.onlarda cok şaşırdılar bu zamana kadar neden görünmedi diye,tek yumurta ikiziymiş arkasına saklanmış galiba..senin bebişler nasılzemuszemus
yok tatlım bu sabah gittim yaptırmaya sonuç yarın çıkıcakmış ben zaten yarın sabah dktra gidecem o saatten sonra test sonucunu napiim o yüzden yaptırmadım dün gece burdaki bütün özel devlet hastanelerini gezdik cnm kimisi yapmıyo test gece kimisi de yarın 4 ten ssonra alırsın dedi o yüzden yaptıramadım cnm ben o saatten sonra test sonucunu napiim zaten yarın sabah dktra gidecem hayırlısı bakalım
inşallah sizinde kontrolünüz çok güzel geçer cnm bebişlerin çok iidir inşallah :Saruboceq:
İnşallah canım.Sen de yarın inşallah kesenizi görürsün:Saruboceq: Akşam haber et,unutma
Yarın doktora gidecğim canım.Çok heyecanlıyım.İyilerdir inşallah:Saruboceq: Sanırım benimkiler de tek yumurta.Yarın soracağım doktoruma.
Sen naslsın canım.İğne oluyo musun gene?Klomen alıyor musun?
inşallah canım inşallah iyilerdir meleklerinn:Saruboceq:
bende iyiyim evet klomen kullanıyorum.bugün dr. gittim yumrtalarım büyümüşse iğnemi olucaktım ama iğneye gerek kalmamış yumurtalarım kendiliğinden catlamış dünde kocişle yaramazlık yaptıktı inşallah yumurtalarım döllenmiştir..bakalım hayırlısı nisan sonu hamişi ben olurum artık aminnnnnn..:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın karasucum bol bol dinlen canım üzme kendini meleğin senden ayrılmayacak sıkı sıkı tutunacak annesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?