Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın bitanem...canını sıkmak yok lütfen ama...sen kararlı ol..bebişinle iş birliği yap...oda gitmez annesiii...

günaydın bitanem...canını sıkmak yok lütfen ama...sen kararlı ol..bebişinle iş birliği yap...oda gitmez annesiii...

İnşallah canım yaaa :Saruboceq: biliyorum daha bi bebek bile sayılmaz ama sanki içimde can çekişiyo gibi geliyo mafoldumben ve elimden hiçbişey gelmiyo mafoldumben

İnşallah canım yaaa :Saruboceq: biliyorum daha bi bebek bile sayılmaz ama sanki içimde can çekişiyo gibi geliyo mafoldumben ve elimden hiçbişey gelmiyo mafoldumben

eşin nasıl?lütfen karamsarlığınla onuda üzme karasu..o çocuk nasibinizse her türlü gelecek...stres insanın en büyük düşmanı...lütfen sakin ol..lütfennn..kafanı dağıt..

eşin nasıl?lütfen karamsarlığınla onuda üzme karasu..o çocuk nasibinizse her türlü gelecek...stres insanın en büyük düşmanı...lütfen sakin ol..lütfennn..kafanı dağıt..

O benim halime çok üzülüyo, bebekten vazgeçti beni düşünüyo, bana bişey olacak diye korkuyo, rahatlatmaya çalışıyo işte, sabah kalktı kahvaltımı hazırladı, yedirdi, ilacımı içirdi, ben iş yapmaya kalkışmiyim diye evi toparladı , geç gitti okula :sinifsinif:
Nasıl geçecek bu 3 gün yaaaaaaaaaaaaaaaa bilmiyorumkismile

kızlar hepinize öncelikle günaydın...

KARASUCUM SANA DA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.. CANIM ÜMİDİNİ HİÇ KAYBETME OLUR MU...ALLAHIM NELERE KADİR...BAK O KADAR DUA ETTİK BEBEĞİN OLMUŞ...YİNE AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDİCEZ..BİZ SENİN YANINDAYIZ..AMA İLK ÖNCE SENİN KENDİNİ İYİ OLACAĞINA İNANDIRMAN LAZIM...LÜTFEN HİÇ İŞ YAPMA EVDE..BIRAK ORTALIK BATSIN...BU ARA SADEC UZAN ..ASLINDA RAPOR FALAN ALSAN..OKULDA DA SÜREKLI AYAKTA KALACAKSIN...BU ARADA BİLMİYORUM ANE KADAR DOĞRU AMA. ..YENİ ANNE ARKADASIM BANA SEY DEMİŞTİ..BEN ONA BAHSETMISTIM ILK HAFTALARIMDA COK LIMON YIYORUM DEMISTIM..O DA ASLINDA YEMEN IYI OLMUS.LİMON KANI SULANDIRIR,DÜŞÜK RİSKİNİ AZALTIR PIHTILASMAYI ONLER DEMISTI...NE BILEYIM AKLIMA GELDI ...ARADA AT AGZINA OLMAZSA...BU ARADA ADACAYI ,,NANE BUNLAR YASAK HELE DE SU AN...COK SICAK SAKIN YIKANMA..AYAKTA DUS AL..TUVALETTE.FAZLA ZORLAMA KENDINI CANIM...KALBINI TEMIZ TUT OLURMU KOTU SEYLERI UZAKLASTIR AKLINDAN...9 AY BOYUNCA KANAMASI OLUP TA DOGURANLAR VAR....

sanada günaydın canım benimmmm...böyle şeyler düşünüpte kendini üzme bitanem Allahın izniyle sımsıkı tutunacak bebeğin sana...dua et yeter yerimseniben

opuyorumnanaktanmercan nanee....günaydınnn...

sanada günaydın canım... :1hug:

cnmmmmmm hayırlı olsun özellikle şimdi okudum .çok sevindim taze annecikk.
canım hiç moralini bozma benim doktorum ilk baslarda hep ayaklarını yukarda bol bol dinlen

Ya tuvalette her defasında o kanı görünce çok moralim bozuluyo yaaa (( hiç tuvalete gitmemenin bi yolu olsa keşke bilmiyorumkismile

ya tuvalette her defasında o kanı görünce çok moralim bozuluyo yaaa (( hiç tuvalete gitmemenin bi yolu olsa keşke bilmiyorumkismile

canım öle düsünme üstüne adet görüpte hamile oldugunu anlamayanlar var.
Doktorunla konussana canım. Ara için rahatlasın teli varsa..

cnmmmmmm hayırlı olsun özellikle şimdi okudum .çok sevindim taze annecikk.
canım hiç moralini bozma benim doktorum ilk baslarda hep ayaklarını yukarda bol bol dinlen

Öyle yapıyorum ama çok işe yaramıyo galiba :sinifsinif: ilacımı da içmeme rağmen hala durmadı kanamam :sinifsinif:

Ya tuvalette her defasında o kanı görünce çok moralim bozuluyo yaaa (( hiç tuvalete gitmemenin bi yolu olsa keşke bilmiyorumkismile

canımmmm bak sürekli böyle düşünürsen çok yıpratırsın kendini...bak göreceksin nasıl da atlatıcaksın bugünleri...sonra seninle burda o günleri konusuyor olucaz yaaa....
bak hepimiz senin yanındayız seninle beraber endişeleniyoruz sen böyle yaptıkça...bütün dualarımız seninle canım benim...

Öyle yapıyorum ama çok işe yaramıyo galiba :sinifsinif: ilacımı da içmeme rağmen hala durmadı kanamam :sinifsinif:

canımmmm karamsar düşünmeee...geçecek inanıyorum
aydemet çok doğru söylüyo, hamileyken adet olanlar var...sen güzel şeyler düşün ve kendine çok iyi bakk!! iş falan yapmak yok!
evdesin dimi şu an? bol bol yat dimi kızlar? yatsın

bak benim burda iş yerinde bir arakadasım var ilk hamile oldugunu öğrendiğinde onunda böyle çok kanaması vardı kaç hafta hastanede yattı ve suan dimdik ayakta annesi bebegine bebegide annesine sıkı sıkı tutundu...neler var neler canım...sen içini ferah tut yeter...Allahın izniyle geçicek bu günleri atlatıcaksın hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…