günaydın bitanem...canını sıkmak yok lütfen ama...sen kararlı ol..bebişinle iş birliği yap...oda gitmez annesiii...
İnşallah canım yaaa :Saruboceq: biliyorum daha bi bebek bile sayılmaz ama sanki içimde can çekişiyo gibi geliyo mafoldumben ve elimden hiçbişey gelmiyo mafoldumben
eşin nasıl?lütfen karamsarlığınla onuda üzme karasu..o çocuk nasibinizse her türlü gelecek...stres insanın en büyük düşmanı...lütfen sakin ol..lütfennn..kafanı dağıt..
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan , doktorum progestan ve folik asit verdi, dün akşam ilaçlarımı almaya başladım ama kanamalarım hala devam ediyo, çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok bunu anladım, sanırım tutunamicak bebeğim, bunu hissediyorum ama hayırlısı olsun artık, dua etmekten başka yapacak bişey yok :Saruboceq:
Evdeyim bugün, dinleniyorum, hadi gelin artık kafam dağılsın :sinifsinif:
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan , doktorum progestan ve folik asit verdi, dün akşam ilaçlarımı almaya başladım ama kanamalarım hala devam ediyo, çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok bunu anladım, sanırım tutunamicak bebeğim, bunu hissediyorum ama hayırlısı olsun artık, dua etmekten başka yapacak bişey yok :Saruboceq:
opuyorumnanaktanmercan nanee....günaydınnn...
Nanecİm elsoncum kızlar ayrıyeten gene gÜnaydın...
günaydın kızlar!!! nasılsınız?????????:1hug:
sanada günaydın canımmm :1hug:
günaydın idilcim :1hug:
ya tuvalette her defasında o kanı görünce çok moralim bozuluyo yaaa(( hiç tuvalete gitmemenin bi yolu olsa keşke bilmiyorumkismile
cnmmmmmm hayırlı olsun özellikle şimdi okudum .çok sevindim taze annecikk.
canım hiç moralini bozma benim doktorum ilk baslarda hep ayaklarını yukarda bol bol dinlen
Ya tuvalette her defasında o kanı görünce çok moralim bozuluyo yaaa(( hiç tuvalete gitmemenin bi yolu olsa keşke bilmiyorumkismile
Öyle yapıyorum ama çok işe yaramıyo galiba :sinifsinif: ilacımı da içmeme rağmen hala durmadı kanamam :sinifsinif:
Öyle yapıyorum ama çok işe yaramıyo galiba :sinifsinif: ilacımı da içmeme rağmen hala durmadı kanamam :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?