Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Evdeyim, yatıyorum :sinifsinif: zaman da geçmiyo hiç :sinifsinif:

İnşallah canımcım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar rüyamda rahmetli baba annemi gördüm yaaa ne anlamı var acaba

yat canım kendine iyi bakman lazım...ilaçları aksatma
ayşe de aynı durumu yaşamıştı, niye bu kadar karamsarsın bitanemmm

Bol bol dua et onun için hayatım, ölüler duaya ihtiyacı olduğunda sevdiklerinin rüyasına girer, dua isterlermiş yerimseniben

Kızlar rüyamda rahmetli baba annemi gördüm yaaa ne anlamı var acaba

yat canım kendine iyi bakman lazım...ilaçları aksatma
ayşe de aynı durumu yaşamıştı, niye bu kadar karamsarsın bitanemmm
bir garibana hayır yap canım öyle derler yada biliyorsan bir yasini şerif oku gönder nasıl olurCADIARZU

Bugün benim günüm inşallah kırmızılar gelmez!!!! şimdilik gelen giden yok ama....bu ay çok umutluydum korkuyorummmm kızlar

:çok üzgünüm: :1no2:

kırmızılar gelirse Elsoncumla bal çörek otuna başlıcamm hihihihi yılmak yok yola devam :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar elektrıkler kesıldı..geldım...tınkercım gÜnaydın hayatım...
Herkese gÜnaydııııııınnn...

canlar yaa kene ısırmasından ölümler yeniden başladı tinkerbell tokatta olmuş sanırım kendinize dikkat ediyorsunuzdur inşallah

Idilcan... Elifcimm..... Mercan... Namasekerimm.. Günaydın kılzar nasılsınızzz

günaydın canım hoşgeldinnn kaydirigubbakcemile5

günaydın canımmm..ya ben oruçta tutucam allah kabul ederse....zaten okumuştum..dün akşam bi arkadaş yazdı topiğe..oda klomen kullanmış..ve oruç tutmuş..ilk aydan hamileymiş...ama ne zaman tutsam bilemedim..pazardan itibaren tutarım....

Idilcan... Elifcimm..... Mercan... Namasekerimm.. Günaydın kılzar nasılsınızzz
Günaydın canım...ben kendi adıma iyiyim biraz önce de yazdığım gibi bugün benim günüm, kırmızılar gelmez inşallah...içimde bir umut var ama hayal kırıklığı yaşamamak istemiyorum
işte böyleeeee sen nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…