canımmmm karamsar düşünmeee...geçecek inanıyorum
aydemet çok doğru söylüyo, hamileyken adet olanlar var...sen güzel şeyler düşün ve kendine çok iyi bakk!! iş falan yapmak yok!
evdesin dimi şu an? bol bol yat dimi kızlar? yatsın
bak benim burda iş yerinde bir arakadasım var ilk hamile oldugunu öğrendiğinde onunda böyle çok kanaması vardı kaç hafta hastanede yattı ve suan dimdik ayakta annesi bebegine bebegide annesine sıkı sıkı tutundu...neler var neler canım...sen içini ferah tut yeter...Allahın izniyle geçicek bu günleri atlatıcaksın hayırlısıyla...
Evdeyim, yatıyorum :sinifsinif: zaman da geçmiyo hiç :sinifsinif:
Kızlar rüyamda rahmetli baba annemi gördüm yaaa ne anlamı var acaba
yat canım kendine iyi bakman lazım...ilaçları aksatma
ayşe de aynı durumu yaşamıştı, niye bu kadar karamsarsın bitanemmm
bir garibana hayır yap canım öyle derler yada biliyorsan bir yasini şerif oku gönder nasıl olurCADIARZUKızlar rüyamda rahmetli baba annemi gördüm yaaa ne anlamı var acaba
yat canım kendine iyi bakman lazım...ilaçları aksatma
ayşe de aynı durumu yaşamıştı, niye bu kadar karamsarsın bitanemmm
Bol bol dua et onun için hayatım, ölüler duaya ihtiyacı olduğunda sevdiklerinin rüyasına girer, dua isterlermiş yerimseniben
kızlar elektrİkler kesİldİ..geldİm...tİnkercım gÜnaydın hayatım...
Herkese gÜnaydııııııınnn...
günaydın canım hoşgeldinnn kaydirigubbakcemile5
Idilcan... Elifcimm..... Mercan... Namasekerimm.. Günaydın kılzar nasılsınızzz
Idilcan... Elifcimm..... Mercan... Namasekerimm.. Günaydın kılzar nasılsınızzz
günaydın iyiyiz canım :1hug:Idilcan... Elifcimm..... Mercan... Namasekerimm.. Günaydın kılzar nasılsınızzz
Günaydın canım...ben kendi adıma iyiyim biraz önce de yazdığım gibi bugün benim günüm, kırmızılar gelmez inşallah...içimde bir umut var ama hayal kırıklığı yaşamamak istemiyorumIdilcan... Elifcimm..... Mercan... Namasekerimm.. Günaydın kılzar nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?