Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar herkeseee
karasu canım benim bu kadar kendine odaklanma lütfen tinkerbell in dediklerini yap lütfen banada aynılarını söylemişti doktor sıcak suyla bnayo yasak tuvalette zorlanma yokk adaçayı yok ayakları dikip yatacaksın felan şimdi seninki çok ufak olduğundan yerleşme aşamasında olabilir tatlım
bide lekelenmen kan gibimi kahverengimi kahverengiyse bişe olmaz canım sıkma canını

kızlar ben dün epilasyon yapıcektim...yorgun yorgun hiç uğraşamadım..çok sinirlendim.. mafoldumben karar verdim..tüm vücut epilasyona gidecemm...içinizde yaptıran varmı lazer epilason???

canlar yaa kene ısırmasından ölümler yeniden başladı tinkerbell tokatta olmuş sanırım kendinize dikkat ediyorsunuzdur inşallah

AH CANIM KENELER İÇİNDEYİM BEN 3 YILDIR ALLAHTAN OLMADI BANA BIRSEY...BENIM COCUKLARA SUREKLI YAPISIYO ...AMA INSANLAR TEDBIRSIZ...HAYVANLARA GIRIYOLAR COCUKLAR SUREKLI MALLARA COBANLIK YAPIYOLAR...OTLARIN USTUNDE UZANIYOLAR..BEN HALA CIZME GIYIYOM VALLAAsempatiksalakcinni

kızlar ben dün epilasyon yapıcektim...yorgun yorgun hiç uğraşamadım..çok sinirlendim.. Mafoldumben karar verdim..tüm vücut epilasyona gidecemm...içinizde yaptıran varmı lazer epilason???

yok canım ben yaptırmadım da arkadasım yaptırmıstı...baya pahallı dıye duydum ama..ılk etap hemen azalmadı asamalı azalmıstı onun

yok canım ben yaptırmadım da arkadasım yaptırmıstı...baya pahallı dıye duydum ama..ılk etap hemen azalmadı asamalı azalmıstı onun

evet..bikaç seans gerekiyor biliyorum..istanbulda bi merkez varmışş..yorumlar çok güzel..tüm vücut 500 lira...iyi gibi ama...
bilmiyorumkismile

Günaydın kızlar :) nasılsınız :) ben bugun daha bi iyiym sanki :)

karasucum sen hala lekelenmelerimi düşünüyosun rahat ol canım dua et özellikle
inşirah suresini okumanı tavsiye ederim ksıacık ama insanı çok rahatlatan bir suredir. gercekten :)
tinkerbellinde dediği gibi 9 ay boyunca kanama görenler var mesela ben :) hala arada bi hafif leke geliyo
bak söylemıyom artık o lekeleri görmezden geliyorum en başlarda çok endişelendim her gün
doktordaydım biliyosun sende...endişelenmen normal aslında çünkü annesin sen annelik yolundasın
o duygu verilmiş artık sana ama kendini de yıpratma bu kadar rahatla lütfen...

Ayşeeeeeeeeeeeeeee senin kanamaların nasıldı canım ? Ne zaman başlamıştı, Ne sıklıkta oluyodu, ne renkti, sancın oluyo muydu , ne kadar sürdü ?????? Kafamda sana soracağım okadar çok soru varki bilmiyorumkismile çok korkuyorum, içimi rahatlatacak bişeyler söyle nolur eyvahedigeldismile

evet..bikaç seans gerekiyor biliyorum..istanbulda bi merkez varmışş..yorumlar çok güzel..tüm vücut 500 lira...iyi gibi ama...
bilmiyorumkismile

AMAN YAPTIR GİTSİN ÇOCUK OLMADAN...NE GÜZEL TERTEMİZ..AMA ORAYA YANI MALUM YEREDE Mİyerimseniben

GÜNAYDIN CANIM...EVET ANNELIK GEBELİĞİ ÖĞRENDİĞİN ANDAN İTİBAREN YAPIŞIYO İNSANA...ARTIK İÇTİĞİN SU BİLE ONUN İÇİN OLUYO...:1hug:

elifcim bende gitmeyi düşünüyordum ama o kadar araştırmama ragmen henüz karar veremedim...
fotolazer var genellikle bu lazeri kullananlar bitirme garantisi verirler ve tüm vücut 800-1000 tl ve civarı bitene kadar gidiyorsun...ama tavsiye etmiyorum kesinlikle çünkü çok uzun sürüyor ve bitmiyor arkadasımdan biliyorum...
bide alexandrite lazer var çok etkili 6 seanstan sonra yok oluyor ama seans başına tüm bacak koltuk altı ve genital bölge için 500 tl ödüyorsun...ve 3.seanstan sonra fiyat yarıya iniyor..çünkü tüyler çok azalıyor...
bide bunlardan daha iyi lazer diyot var ama o çok tehlikeli cilde zararı çok...

beni en çok ikna eden alexandrite lazer...hala düşünüyorum canım...

sanada günaydın canım hoşgeldin..iyi olmana sevindim... :1hug:

bilmiyorumkismile

elifcim teyzemde hormon bozuklugu var ve boyun bölgesinde kıllanma var
1,5 senedir seans seans devam ediyor ve daha yeni azalmaya başlamış
şahsen ben helede bebiş düşünürken lazer gibi dışardan bir müdehaleyle epilasyonu
pek doğru bulmuyorum...sende biliyosun zaten her detay çok önemli oluyo
yok o hormon çıktı bu değer düştü faln bide dışardan doğal olmayan ve cildinin üzerindeki
kılı kaldıracak ama cilt altı dokuya ne yapacagı belli olmayan bi yol deneme
bence herseyın doğalı güzel...o kıl orda çıkıyosa ve sen almaya devam ettıkce cıkıcaksa
var onun bi hikmeti mesela doktor bana bikini bölgesi kılalrını hamileyken sonuna kadar
temizleme çünkü o kıllar içeriye enfeksiyon girmesini önlüyo çok kurumasını önlüyo
ve nemli kalmasını sağlıyo demişti ileriki aylarda tamamen temizlersin demişti
bilemiyorum artık...ama ben dediğini yaptım :)

hadi yaaa..ilk defa duyuyorummm... :1shok:
ama uğraşılmıyo be gülüm..bide hamilelikte daha çok çıkıyor diyorlar doğrumu???

Kızlar ben çıkıyorum artık, çok sancım var, uyumak istiyorum biraz :sinifsinif: tekrar girerim , görüşmek üzere :gitme:

istanbulda epiderm lazer var..dört şubeleri var..yorumlar çok iyi.yetkililer sonuç alınmayacak bölge için boşuna yapmayalım diyebiliyorlarmış..güzel bişey yani..o alexandrite lazer türk insanına en uygun lazermiş..açık renk ten.koyu tüy..benim düşündüğüm merkezdede ondan var..tüm vucut nakit 500lira..bikaç seans gitsem 2000lirayı falan gözden çıkarmam gerekiyor yani...

canım benım kanama 5. haftanın başlarıydı o zmana başladı hafif bi pembelikti
kese gözüküyordu doktor kesenın yanında ufak bişey var bi kese daha snaırım dedi
ama anlayamadı çok küçük oldugu için ilk kanamamda sancım yoktu 5. haftanın
ortalarında gene lekelenmem oldu gene pembeydi ve gene sancım yoktu....6. hafta
yani şiddetli kanamamın oldugu gün akşama kadar belim ağrıdı ne yapsam geçmiyodu
yoruldum snaırım dedim yattık eşimle gece bişeylerin aktıgını hissettım kalkıp bi baktım
çok afedersin resmen bacakalrımdan süzülecek kadar kan geliyordu ve gecenın 2,5
hastaneye gittik arabada kanamadan 2 kere bayıldım ve ayık oldugum zamanlardada
bebeğim öldü diye ağlıyordum ve öyle bir sancım vardıkı kasıkalrımda ve belimde
inanılmaz acıyordu kesilmiş gibiydi düşük tehlıkem gecene kadar o sancılarım hiç geçmedi
azaldı ama tamamen geçmedi
neyse beni yatırdılar işte 2 gün hastanede serumlar ilçalar verdiler iğne miğne bi sürü şey
ve orda progestana başladım 6 ve 7. haftalarda bebegım hala kese içinde yoktu sadece
kese vardı ben düşeceğine artık innamaya başlamıştım düşmese bile alırlar diyodum
ama 8. haftada görük miniğimi işte o zaman doktor bebegımın kesesının yanında bi pıhtı
oldugunu ve bunun kanadıgını söyledi eğer birden düşerse bu pıhtı bebeğinde düşer dedi.
progestan bunun büyümesini ve düşmesini engelliycek zamanla kesen büyüdükçe bu pıhtı
yok olucak dedi ve öylede oldu :)
14. haftanın sonuna kadar lekelenmelerim oldu progestan kullandıgım ve dinlendiğim halde
oldu ama kasığımdaki sancılar 14. haftaya kadar baya baya azlamıştı yok denecek
kadar azalmıştı canım şimdi ara ara ama çok seyrek olan lekelenmelerim hem çok az hemde ağrısız oluyor
şu anda 5. ayımız bitmek üzere 6. ya giricez inşallah ve hersey yolunda bebegım sağlıklı şükürler olsun evet zor bi dönem geçirdim
ama şükürler olsun Allahım'a şu an hersey çok güzel
inşallah sen b kadar sıkıntı çekmeden bebegını sağlıklı görürüsün canım :Saruboceq:

GÜNAYDIN CANIM...EVET ANNELIK GEBELıĞı ÖĞRENDıĞıN ANDAN ıTıBAREN YAPIŞIYO ıNSANA...ARTIK ıÇTıĞıN SU BıLE ONUN ıÇıN OLUYO...:1hug:

evet gerçektende öyle opuyorumnanaktan
bugun ilk kez otobuste hamişim diye bana yer verdiler çok hoşuma gitti nedense hihoyyyt
ayy ne kadarlık cinsiyeti ne hareket ediyomu falan diyolar bööle güzeldi :CüvCüv:

sanada günaydın canım hoşgeldin..iyi olmana sevindim... :1hug:

hoşbulduk canım sende iyisindir inşallah olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

hadi yaaa..ilk defa duyuyorummm... :1shok:
Ama uğraşılmıyo be gülüm..bide hamilelikte daha çok çıkıyor diyorlar doğrumu???

ama ayşenın dedıgı dogru ben onu dusunmedım
hamılelık oncesı yaptırma bencede...bırak kıllı kal vallaha ben kokunden almıyom bayan jıletıyle alıyorum hamılelıkte napayım bırde onun acısını cekemem vallah..zaten asırı kıllı degılım ...ama bencede sonra yaptır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…