canlar yaa kene ısırmasından ölümler yeniden başladı tinkerbell tokatta olmuş sanırım kendinize dikkat ediyorsunuzdur inşallah
kızlar ben dün epilasyon yapıcektim...yorgun yorgun hiç uğraşamadım..çok sinirlendim.. Mafoldumben karar verdim..tüm vücut epilasyona gidecemm...içinizde yaptıran varmı lazer epilason???
yok canım ben yaptırmadım da arkadasım yaptırmıstı...baya pahallı dıye duydum ama..ılk etap hemen azalmadı asamalı azalmıstı onun
evet..bikaç seans gerekiyor biliyorum..istanbulda bi merkez varmışş..yorumlar çok güzel..tüm vücut 500 lira...iyi gibi ama... bilmiyorumkismile
Günaydın kızlar :) nasılsınız :) ben bugun daha bi iyiym sanki :)
karasucum sen hala lekelenmelerimi düşünüyosun rahat ol canım dua et özellikle
inşirah suresini okumanı tavsiye ederim ksıacık ama insanı çok rahatlatan bir suredir. gercekten :)
tinkerbellinde dediği gibi 9 ay boyunca kanama görenler var mesela ben :) hala arada bi hafif leke geliyo
bak söylemıyom artık o lekeleri görmezden geliyorum en başlarda çok endişelendim her gün
doktordaydım biliyosun sende...endişelenmen normal aslında çünkü annesin sen annelik yolundasın
o duygu verilmiş artık sana ama kendini de yıpratma bu kadar rahatla lütfen...
Günaydın kızlar :) nasılsınız :) ben bugun daha bi iyiym sanki :)
karasucum sen hala lekelenmelerimi düşünüyosun rahat ol canım dua et özellikle
inşirah suresini okumanı tavsiye ederim ksıacık ama insanı çok rahatlatan bir suredir. gercekten :)
tinkerbellinde dediği gibi 9 ay boyunca kanama görenler var mesela ben :) hala arada bi hafif leke geliyo
bak söylemıyom artık o lekeleri görmezden geliyorum en başlarda çok endişelendim her gün
doktordaydım biliyosun sende...endişelenmen normal aslında çünkü annesin sen annelik yolundasın
o duygu verilmiş artık sana ama kendini de yıpratma bu kadar rahatla lütfen...
evet..bikaç seans gerekiyor biliyorum..istanbulda bi merkez varmışş..yorumlar çok güzel..tüm vücut 500 lira...iyi gibi ama... bilmiyorumkismile
AMAN YAPTIR GİTSİN ÇOCUK OLMADAN...NE GÜZEL TERTEMİZ..AMA ORAYA YANI MALUM YEREDE Mİyerimseniben
elifcim teyzemde hormon bozuklugu var ve boyun bölgesinde kıllanma var
1,5 senedir seans seans devam ediyor ve daha yeni azalmaya başlamış
şahsen ben helede bebiş düşünürken lazer gibi dışardan bir müdehaleyle epilasyonu
pek doğru bulmuyorum...sende biliyosun zaten her detay çok önemli oluyo
yok o hormon çıktı bu değer düştü faln bide dışardan doğal olmayan ve cildinin üzerindeki
kılı kaldıracak ama cilt altı dokuya ne yapacagı belli olmayan bi yol deneme
bence herseyın doğalı güzel...o kıl orda çıkıyosa ve sen almaya devam ettıkce cıkıcaksa
var onun bi hikmeti mesela doktor bana bikini bölgesi kılalrını hamileyken sonuna kadar
temizleme çünkü o kıllar içeriye enfeksiyon girmesini önlüyo çok kurumasını önlüyo
ve nemli kalmasını sağlıyo demişti ileriki aylarda tamamen temizlersin demişti
bilemiyorum artık...ama ben dediğini yaptım :)
elifcim bende gitmeyi düşünüyordum ama o kadar araştırmama ragmen henüz karar veremedim...
fotolazer var genellikle bu lazeri kullananlar bitirme garantisi verirler ve tüm vücut 800-1000 tl ve civarı bitene kadar gidiyorsun...ama tavsiye etmiyorum kesinlikle çünkü çok uzun sürüyor ve bitmiyor arkadasımdan biliyorum...
bide alexandrite lazer var çok etkili 6 seanstan sonra yok oluyor ama seans başına tüm bacak koltuk altı ve genital bölge için 500 tl ödüyorsun...ve 3.seanstan sonra fiyat yarıya iniyor..çünkü tüyler çok azalıyor...
bide bunlardan daha iyi lazer diyot var ama o çok tehlikeli cilde zararı çok...
beni en çok ikna eden alexandrite lazer...hala düşünüyorum canım...
Kızlar ben çıkıyorum artık, çok sancım var, uyumak istiyorum biraz :sinifsinif: tekrar girerim , görüşmek üzere :gitme:
Ayşeeeeeeeeeeeeeee senin kanamaların nasıldı canım ? Ne zaman başlamıştı, Ne sıklıkta oluyodu, ne renkti, sancın oluyo muydu , ne kadar sürdü ?????? Kafamda sana soracağım okadar çok soru varki bilmiyorumkismile çok korkuyorum, içimi rahatlatacak bişeyler söyle nolur eyvahedigeldismile
GÜNAYDIN CANIM...EVET ANNELIK GEBELıĞı ÖĞRENDıĞıN ANDAN ıTıBAREN YAPIŞIYO ıNSANA...ARTIK ıÇTıĞıN SU BıLE ONUN ıÇıN OLUYO...:1hug:
sanada günaydın canım hoşgeldin..iyi olmana sevindim... :1hug:
hadi yaaa..ilk defa duyuyorummm... :1shok:
Ama uğraşılmıyo be gülüm..bide hamilelikte daha çok çıkıyor diyorlar doğrumu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?