Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

neyse..tecrübelli olan sizsiniz..doğrudur... boshayallersmile boshayallersmile

Kızlar ben çıkıyorum artık, çok sancım var, uyumak istiyorum biraz :sinifsinif: tekrar girerim , görüşmek üzere :gitme:

tamam canım kendine dikkat et tamam...

bence yaptırabilirsin..herkes zaten alexsandriteyi öneriyor...zaten en etkili olan da o...
bende düşünüyorum bakalım...

ay ne güzel de mi ay ayşe içimde yüzdüğünü hissediyom artık..o kadar belirgin ki...ya ben haftada yarım kilo almaya başladım...bu ara iyice hızlı alıyom ama takmıyom kafaya ya..aşırı yemiyorum ama sağlıklı beslendiğimden mi ne...ama bu aylarda bebek çok hızlı kilo alıyormuş o nedenle haftada yarım kilo kadar alabilirmişiz...ooof kendime bakınca bacaklar zayıf ...(benim incedir) göbek portakal gibi çok komik ama...büyüdükçe hoşuma gidiyo ya...
sen de epey zor aşamalardan geçmişsin canım ya..ama allah sonunda bebeğini sana bağışlamış..allahta omrumuz yettiğince ayırmasın onları bizden...:1hug::ecrin_bebek:

hadi yaaa..ilk defa duyuyorummm... :1shok:
ama uğraşılmıyo be gülüm..bide hamilelikte daha çok çıkıyor diyorlar doğrumu???

evet hamilelikte daha çok çıkıo yani ben kılsız bi insandım bende çoğaldı bilemıorm :)

naneşeker,eyşe,kontes,tinkerbell,yaren,aydemet,elson, hepinize gnaydın kızlarrr hayırlı cumalar..opuyorumnanaktan
gecmişi okudum geldim geldim kızlar..
karasucum canım bu kadar kafana takma üstüne düştükce herşey tersine gider biliyorsun..içini ve kabini ferah tut rabbim büyük bebişin seni bırakmıcak.bizler nasıl senin hamiş olman için du ettiysek bebeğinin sana tutunması içinde dua edicez.:Saruboceq:.bak ayşe neler atlatmış canım ama bebişi hala onunla inşallah hayırlısıyla herkez bebişini kucağına alıcak..sen yat dinlen kanamalarıda cok kafana takmaklava:

internet kopmuştu yazamadım ben yaptırdım elif o malum yerime 3 kez falan ama acısına dayanamadığım için devam etmedim lazer epilasyondu ama 5 sene önceydi ozamanın lazerinin adı neydi bilmiyorum naneşekeri bir sürü epilasyon ismi yazmış benimki hangisi bilmiyorum sadece acıdığını biliyorum şuan kıllarım duruyor sadece üst kısımlar inceldi.Birde evlenmeden önce bıyık için iğneli epilasyon yaptırdım teyzem kendisi yapıyordu kesinlikle kıl köklerini yakıyordu çoğu yer yüzeysel yakıyor kıl köklerini çıksında birdaha para alalım diye benim artık çıkmıyor bıyıktan kurtuldum iğneli epilasyon sayesinde

saol canım sanada günaydın sanada hayırlı cumalar... :1hug:

günaydın canım sanada hayırlı cumalarrrr

ya ben ençok yatınca çok kaydıgını hissediyorum ama otururken genelde kıpırdanışlarını
hissediyorum :) çok tatlı çok güzel bişey yaa her gece ruyamda görüyorum onu
upuzun kirpikli ela gözlü :) tombik bi bebek olrk görüyorum hep :) biliyosun sesleri de
duyabiliyolar eşimle konusuyoruz hep bebısımızle :) oksuyoruz onu ay cok güzel ya
Allah ım herkese nasib etsin inşallah :)

ben muayenden muayeneye tartılıyorum en son 3 kg almıştım önumuzdekı hafta gidicem
kontrole orda gene tartılırıö bakalım ne kadar almışım aman bebıs ii olsunda :)

evet canım ama neysekı gectı o günler inşallah doğumumuz fln kolay olur :)

hayırlı cumalar canım hoşgelsın :)

Kızlarrr hala gelen giden yokkkk, gelmicek bu kırmızılar galiba eyvahedigeldismile

gelmedin işte idilimm hihoyyyt

saol canım sanada günaydın sanada hayırlı cumalar... :1hug:
günaydın cicimmmmopuyorumnanaktan
günaydın canım sanada hayırlı cumalarrrr
günaydınnnn canımopuyorumnanaktan

sağol canım günaydınnnnopuyorumnanaktan

canım evet 19.haftadan itibaren annenin sesini kalp atışını duyuyolar..dışardan gelecek sesleri de 24.hafta gibi tam oluşuyormus kulagı o zaman duyuyorlar..ben de hep konuşuyorum elkı duyuyordur ama benım daha vakıt var 19.haftaya..ama yıne de ıletısım halınde olmak hosuma gıdıyo..dedıgın gıbı yatınca cok kıpırdanıyolar ama enımde en cok sakın bır sekılde oturdugumda oynuyo...yua derslerde cok stres oluyorum ben..5 sınıf bır arada oldugu ıcın dur çüş...çok oluyo sınıfta bağırışlarım da oluyo haliyle...çocuk milleti o kadar streslendiriyor ki insanı ses kalmıyo...bazen kızdıgımda bagırıyorum o an bebek sankı etkılenıyo gıbı hemen bı kramp gırıyo...sonra kızıyom kendıme onu da gerıyorum cunku...ama zor ya çocuklar zorluyo ınsanın sabrını...tenefuslerde rahatlıyo benımkı.oturunca baslıyo oynamaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…