ama ayşenın dedıgı dogru ben onu dusunmedım
hamılelık oncesı yaptırma bencede...bırak kıllı kal vallaha ben kokunden almıyom bayan jıletıyle alıyorum hamılelıkte napayım bırde onun acısını cekemem vallah..zaten asırı kıllı degılım ...ama bencede sonra yaptır...
Kızlar ben çıkıyorum artık, çok sancım var, uyumak istiyorum biraz :sinifsinif: tekrar girerim , görüşmek üzere :gitme:
istanbulda epiderm lazer var..dört şubeleri var..yorumlar çok iyi.yetkililer sonuç alınmayacak bölge için boşuna yapmayalım diyebiliyorlarmış..güzel bişey yani..o alexandrite lazer türk insanına en uygun lazermiş..açık renk ten.koyu tüy..benim düşündüğüm merkezdede ondan var..tüm vucut nakit 500lira..bikaç seans gitsem 2000lirayı falan gözden çıkarmam gerekiyor yani...
canım benım kanama 5. haftanın başlarıydı o zmana başladı hafif bi pembelikti
kese gözüküyordu doktor kesenın yanında ufak bişey var bi kese daha snaırım dedi
ama anlayamadı çok küçük oldugu için ilk kanamamda sancım yoktu 5. haftanın
ortalarında gene lekelenmem oldu gene pembeydi ve gene sancım yoktu....6. hafta
yani şiddetli kanamamın oldugu gün akşama kadar belim ağrıdı ne yapsam geçmiyodu
yoruldum snaırım dedim yattık eşimle gece bişeylerin aktıgını hissettım kalkıp bi baktım
çok afedersin resmen bacakalrımdan süzülecek kadar kan geliyordu ve gecenın 2,5
hastaneye gittik arabada kanamadan 2 kere bayıldım ve ayık oldugum zamanlardada
bebeğim öldü diye ağlıyordum ve öyle bir sancım vardıkı kasıkalrımda ve belimde
inanılmaz acıyordu kesilmiş gibiydi düşük tehlıkem gecene kadar o sancılarım hiç geçmedi
azaldı ama tamamen geçmedi
neyse beni yatırdılar işte 2 gün hastanede serumlar ilçalar verdiler iğne miğne bi sürü şey
ve orda progestana başladım 6 ve 7. haftalarda bebegım hala kese içinde yoktu sadece
kese vardı ben düşeceğine artık innamaya başlamıştım düşmese bile alırlar diyodum
ama 8. haftada görük miniğimi işte o zaman doktor bebegımın kesesının yanında bi pıhtı
oldugunu ve bunun kanadıgını söyledi eğer birden düşerse bu pıhtı bebeğinde düşer dedi.
progestan bunun büyümesini ve düşmesini engelliycek zamanla kesen büyüdükçe bu pıhtı
yok olucak dedi ve öylede oldu :)
14. haftanın sonuna kadar lekelenmelerim oldu progestan kullandıgım ve dinlendiğim halde
oldu ama kasığımdaki sancılar 14. haftaya kadar baya baya azlamıştı yok denecek
kadar azalmıştı canım şimdi ara ara ama çok seyrek olan lekelenmelerim hem çok az hemde ağrısız oluyor
şu anda 5. ayımız bitmek üzere 6. ya giricez inşallah ve hersey yolunda bebegım sağlıklı şükürler olsun evet zor bi dönem geçirdim
ama şükürler olsun Allahım'a şu an hersey çok güzel
inşallah sen b kadar sıkıntı çekmeden bebegını sağlıklı görürüsün canım :Saruboceq:
evet gerçektende öyle opuyorumnanaktan
bugun ilk kez otobuste hamişim diye bana yer verdiler çok hoşuma gitti nedense hihoyyyt
ayy ne kadarlık cinsiyeti ne hareket ediyomu falan diyolar bööle güzeldi :CüvCüv:
hoşbulduk canım sende iyisindir inşallah olumunekankayizsmile
hadi yaaa..ilk defa duyuyorummm... :1shok:
ama uğraşılmıyo be gülüm..bide hamilelikte daha çok çıkıyor diyorlar doğrumu???
naneşeker,eyşe,kontes,tinkerbell,yaren,aydemet,elson, hepinize gnaydın kızlarrr hayırlı cumalar..opuyorumnanaktan
gecmişi okudum geldim geldim kızlar..
karasucum canım bu kadar kafana takma üstüne düştükce herşey tersine gider biliyorsun..içini ve kabini ferah tut rabbim büyük bebişin seni bırakmıcak.bizler nasıl senin hamiş olman için du ettiysek bebeğinin sana tutunması içinde dua edicez.:Saruboceq:.bak ayşe neler atlatmış canım ama bebişi hala onunla inşallah hayırlısıyla herkez bebişini kucağına alıcak..sen yat dinlen kanamalarıda cok kafana takmaklava:
naneşeker,eyşe,kontes,tinkerbell,yaren,aydemet,elson, hepinize gnaydın kızlarrr hayırlı cumalar..opuyorumnanaktan
karasucum canım bu kadar kafana takma üstüne düştükce herşey tersine gider biliyorsun..içini ve kabini ferah tut rabbim büyük bebişin seni bırakmıcak.bizler nasıl senin hamiş olman için du ettiysek bebeğinin sana tutunması içinde dua edicez.:Saruboceq:.bak ayşe neler atlatmış canım ama bebişi hala onunla inşallah hayırlısıyla herkez bebişini kucağına alıcak..sen yat dinlen kanamalarıda cok kafana takmaklava:
ay ne güzel de mi ay ayşe içimde yüzdüğünü hissediyom artık..o kadar belirgin ki...ya ben haftada yarım kilo almaya başladım...bu ara iyice hızlı alıyom ama takmıyom kafaya ya..aşırı yemiyorum ama sağlıklı beslendiğimden mi ne...ama bu aylarda bebek çok hızlı kilo alıyormuş o nedenle haftada yarım kilo kadar alabilirmişiz...ooof kendime bakınca bacaklar zayıf ...(benim incedir) göbek portakal gibi çok komik ama...büyüdükçe hoşuma gidiyo ya...
sen de epey zor aşamalardan geçmişsin canım ya..ama allah sonunda bebeğini sana bağışlamış..allahta omrumuz yettiğince ayırmasın onları bizden...:1hug::ecrin_bebek:
Kızlarrr hala gelen giden yokkkk, gelmicek bu kırmızılar galiba eyvahedigeldismile
günaydın cicimmmmopuyorumnanaktansaol canım sanada günaydın sanada hayırlı cumalar... :1hug:
günaydınnnn canımopuyorumnanaktangünaydın canım sanada hayırlı cumalarrrr
ya ben ençok yatınca çok kaydıgını hissediyorum ama otururken genelde kıpırdanışlarını
hissediyorum :) çok tatlı çok güzel bişey yaa her gece ruyamda görüyorum onu
upuzun kirpikli ela gözlü :) tombik bi bebek olrk görüyorum hep :) biliyosun sesleri de
duyabiliyolar eşimle konusuyoruz hep bebısımızle :) oksuyoruz onu ay cok güzel ya
Allah ım herkese nasib etsin inşallah :)
ben muayenden muayeneye tartılıyorum en son 3 kg almıştım önumuzdekı hafta gidicem
kontrole orda gene tartılırıö bakalım ne kadar almışım aman bebıs ii olsunda :)
evet canım ama neysekı gectı o günler inşallah doğumumuz fln kolay olur :)
hayırlı cumalar canım hoşgelsın :)
gelmedin işte idilimm hihoyyyt
ya ben ençok yatınca çok kaydıgını hissediyorum ama otururken genelde kıpırdanışlarını
hissediyorum :) çok tatlı çok güzel bişey yaa her gece ruyamda görüyorum onu
upuzun kirpikli ela gözlü :) tombik bi bebek olrk görüyorum hep :) biliyosun sesleri de
duyabiliyolar eşimle konusuyoruz hep bebısımızle :) oksuyoruz onu ay cok güzel ya
Allah ım herkese nasib etsin inşallah :)
ben muayenden muayeneye tartılıyorum en son 3 kg almıştım önumuzdekı hafta gidicem
kontrole orda gene tartılırıö bakalım ne kadar almışım aman bebıs ii olsunda :)
evet canım ama neysekı gectı o günler inşallah doğumumuz fln kolay olur :)
hayırlı cumalar canım hoşgelsın :)
gelmedin işte idilimm hihoyyyt
bugün pek bir durgun burası hayırdır niye kimse birşeyler yazmıyor
heey ne susuyonuz bee aaaaaaaaa 11 kişi var tek kelam yok inanamıyoovuum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?